a könyököm még sosem sérült meg, pedig aki többet zakózik mint én az már ne is üljön motorra
a sok védőcuccal az a gáz hogy az ember rettenthetetlennek érzi magát tőle, bátrabban hajt, és általában ugyanúgy megvan a baj
aztán teljes védelem meg nincs, valami úgy is törik
Nekem van mindkettő. UFO márkájú, a kettő együtt olyan 15ezer forint. A könyökvédő az tetszik, a térvédő a kényelmetlenebb, de a másik is az. A csizmába belefér, nem zavaró. Nem bántam meg, egyiket sem. Protektoringet akartam, de abból a gagyi az gagyi, ahogy utánaolvastam. Auner-ben nézz szét, vannak most akciók, térvédőre, könyökvédőre, vagy akár protektoringre is van.
Nyilván nem véd 100%-san és fájdalommentesen, de a semminél azért jobb....
Muszáj beszereznem,mert attól tartok a legjobban a bukásnál, hogy bekúrom a térdem, már gondolatban is fáj na meg a könyök.... ha csak azt nézed, hogy ha kicsit pont az idegszálat megpöckölöd mekkora szar, belegondolni is rossz milyen lehet jól odabszni...
miután megvettem kipróbáltam
sima álló helyből térdre "estem" hát nem volt fájdalom mentes....
persze csúszásnál igen jó dolog, vagy épp eldőléskor valami köves helyen
olyant vegyél ami beleér a csizmába
igazándiból az a fő jelentősége hogy a gizgazak ne verjék szét a térded meg a lábszárat
eséskor közel sem véd annyit mint gondolná az ember
Akinek van attól kérdezném, hogy milyen térdvédője van a cross csizmához?
Ahogy nézem legtöbb térdvédő sípcsontvédős és nem tudom az mennyire kompatibilis a csizmával, elfér-e vagy csak simán olyan jó, ami csak a térdnél véd....
lehet sosem lesz dolgod olyan rendőrön kívül aki elkéri a papírokat és jó utat kíván..... de hidd el van olyan aki még abba is beleköt, hogy miért van lesarkalva az a csavar.....
ha meglesz a Fazer és elkezded járni az ország versenyútjait, majd szembesülsz 1-2 dologgal, amire most még azt mondod, hogy irreális... (bár ne így legyen)
Nekem van ismerősöm akinek a finster dobjaival van ez évek óta , műszakira vissza kell rakni a gyári dobot, aztán meg nem mondja meg Neked semelyik rendőr, hogy a számsor kamu-e vagy sem. Nem azt mondom, hogy ezt kell csinálni. De van ilyen megoldás is.
Pár alkatrész érdekelne,rám írnál?
suskovics.jozsef@gmail.com
vagy
https://www.facebook.com/jo
zse...
a sok védőcuccal az a gáz hogy az ember rettenthetetlennek érzi magát tőle, bátrabban hajt, és általában ugyanúgy megvan a baj
aztán teljes védelem meg nincs, valami úgy is törik
Muszáj beszereznem,mert attól tartok a legjobban a bukásnál, hogy bekúrom a térdem, már gondolatban is fáj na meg a könyök.... ha csak azt nézed, hogy ha kicsit pont az idegszálat megpöckölöd mekkora szar, belegondolni is rossz milyen lehet jól odabszni...
sima álló helyből térdre "estem" hát nem volt fájdalom mentes....
persze csúszásnál igen jó dolog, vagy épp eldőléskor valami köves helyen
Azért csak jó az, hogy nem közvetlen a térded baszod a földhöz ha bukta van...
igazándiból az a fő jelentősége hogy a gizgazak ne verjék szét a térded meg a lábszárat
eséskor közel sem véd annyit mint gondolná az ember
Akinek van attól kérdezném, hogy milyen térdvédője van a cross csizmához?
Ahogy nézem legtöbb térdvédő sípcsontvédős és nem tudom az mennyire kompatibilis a csizmával, elfér-e vagy csak simán olyan jó, ami csak a térdnél véd....
http://www.kepesmotor.hu/teles...