Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem!
Az a helyzet akkor ez a feladat rá fog várni mert bizza az enyém mindkettö állitható !Köszi az infót
Juhúúúúúú!
Hosszú idő után megvolt a TT 600-al az első próbaindítás. :D
Kicsit kormolt, meg a benzincsap tömítése tönkrement a sok állásba, de remélem holnap a tömítést kiküszöbölve, kicsit kiégetve megszűnik a kormolás is és leér az olaj is a tartályból, mert még csak 1,3L ment a tartályba...
megcsinál mindent
bár a sima telókat te is ki tudod ganézni, abban nincs annyi kacat mint az állíthatósakban
Ini!
Nemtudod a Csika az öregebb joszágok a telóit is renberakja gondolok itt a saját TT-re ?
Aszem igen ha jól látom van benne fúvóka + tűszelep is!
Köszi
Ha lenne akkor hozzá raknám.
Azért kérdeztem itt a fórumon.
ebay! postával olyan 35 euro
Hello!
Hol,honnan tudnék beszerezni karbi javitó szettet és mit kostál?
Befosot a karbim dőőőőőllllll belöle a tulfolyon a drága anyag!
Ha tudná valaki azért 1000 meg 1 köszi!
nyomj hozzá egy mágnest
ha nem tapad rá akkor rozsdamentes
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni ,hogy a TT600-nak milyen anyagból van gyárilag a kipufogó csonkja?
Valami rosdamentes anyagból, vagy csak kezelve van valamivel?
Köszi Üdv
betekered aztán vissza 2 fordulatot
utána lehet finomítani rajta
Hogyan? betekerem és 1.5 vissza nem?
nekem 1+11/12 fordulatra van nyitva
itt volt a leg optimálisabb
Szia! már szereztem rugót.
nem számoltam de eléggé az alján volt és úgy indult faszán ha kifele hajtottam még. a szivatóra is jobban reagált.
melegen sem tetszett neki a 2.5. nem kóser valami.
rendeltem karbi felújító szetted ebayn.lesz időm alapos puccen és gyári adatok szerint beállítom majd meglátjuk. ha nem sikerül, irány a doktorbácsi
Kezdj el karikázni egy hangszóró mágnessel ahol kiszedted,hátha nem tapostad még szét.Betekerted számolva a csavart koppig mielőtt kitekerted?Mennyi volt?
Szia!
az utolsó 2 mondatod milyen igaz.
most vagy nem volt benne vagy nálam esett ki.
de szopat rendesen.
Mondjuk innen !
http://www.axlfuturedesign.com...

, vagy E-bay.
Üdv!

Megkaptam az emailt, csak nem tudok írni mert csak otthonról tudok a szolgáltatós emailről írni, de szerintem OK lesz, de holnap írok és megbeszéljük a részleteket!
Sziasztok! Valaki rendelt már XT-re matricákat? Valahonnan lehet szerezni olyanokat mint a gyári?
rajz szerint van rugó, az o-gyűrűre nem találtam méretet, de ha megméred a helyét akkor már kb képben leszel
Sziasztok!
ma kihajtottam a keverék állító csavart és nem volt benne rugó.
sztem kéne benne lenni nem?
illetve ha valaki megtudná mondani mekkora az O gyürű mérete, azt megköszönném.
mostanság sima motorolajjal kenem
ha messzire megyek akkor fújom be ragaccsal abból is a leggagyibb motip márkával
bár már ez sem olcsó pár éve még ilyen 1000ft körül volt
van vasutas forgóváz krémem is de lusta vagyok ecsetelgetni, pedig ott van a szeren, legalább olyan jó mint a spray
Hát ja, elfújok egy 7 deciset, elfújok kettőt és 6-8 ezer forint, ment el. A láncszett meg 25-30. A por meg a sár úgyis megeszi, ezek nem utcai motorok, szerintem felesleges fújni folyamatosan. Ja aki utcán is használja mert rendszámos az más, de nekem szegényembernek felesleges, mert az első tócsa megteszi hatását.
én meg leszarom, inkább veszek másikat
ha már egy kicsit lötyög megy a kukába, engem ne szopasson valahol messzi távol
a huskyról is repül lefelé a tavaszi túra után, de azt még megvárom hogy jó-e az áttétel