Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elárulom neked most vizsgázott a gépem és nem néztek semmi féle e betűt sőt féken kívül semmit
ha nem ordít a kipufogó a kutya nem törődik az emberrel
ezek az e-betűs dolgok akkor kellenek amikor nem halk
amúgy fura hogy pl a traktoroknak más a norma......rezeg a ház amikor a szomszéd mókol előttünk
Azért jogász tanonc létedre te is tudod, hogy ez nem így megy.... + vannak ott számok is, ami alapján leinfózható a dob és manapság amennyire szeretik a "hatóságok" a motorosokat meg lehet bukni.... én is ezért vettem le az E nélküli nyitott dobomat és vettem rá E-set.
Ebben az országban, ahol már azért is mbsszák a szádat mert szemüveges vagy és nincs nálad pótszemüveg, semmi sem elképzelhetetlen....
Semmi gond, gondoltam én, jó adás-vételt nektek. Ha esetleg nem jönne össze a dolgotok, akkor értesíts
összehozhatnánk egy próbát
a következő hétvégén nem hinném hogy ráérek, elrendelték idénre a szombati munkavégzést, vasárnap meg megyek motorcsereberébe
ha ki tudok bújni valahogy a szombat alól(amúgy sincs sok kedvem 6 éjszakát tolni a héten) akkor majd írok
Sose néztem, de szerintem nem. Ha belegravíroztatod valakivel az E betűt a dobba, szerintem soha senki nem fogja megmondani, hogy az gyárilag van-e ott vagy sem.
"E" betűs?
Bocsi, Ini itt lakik tök közel hozzám, így Nekem vele lenne a legegyszerűbb megoldani az adás-vételt, ha Neki nem kell akkor pedig leírok mindent.
Nem volt benne nagyon, egyszer ha gondolod találkozunk valahol elviszem Neked aztán meghallgatod.
Ttr600-hoz kéne, de nem postázgatom, csak ha nagyon megéri!
ámen barátom
évi 50 órákkal sokáig fog menni....
nem értelek egy jó motort egy rakás szarért?
na mind1 ez az én véleményem de alkatrész ár végett szerintem meg bánod
ez egy te 450, fingom nincs hogy órás-e
jó eséllyel az, majd megkérdem a gazdáját mit kell vele csinálni és mikor
Vagy leveszed nitró higitóval eltakarít és rajzlapból kivág két darab és gumiám paszta
Mihez kell?
Kérdésemben ott a válasz ha pesti vagy leveszed elmegyek érte meg csináltattom és viszem te meg fizetsz így jó?
Üzemórás gépről van szó? Amúgy többen állítják, annyira megy, amennyire húzod neki, úgyhogy szerintem gond nem lesz vele De ezt csak úgy hallottam
Mi alapján csinálná meg, mert nekem kb. sürgős lenne :(
Helló
Ha kell valami tömítés van itt nem messze egy készítő meg csinál nekem mindent lassan 20 éve oda járok mindenért
rendszámos, szóval endúró
amúgymeg én is rettenet kemény vagyok ám
ha meg nagyon szét akarna szórni akkor majd kitalálok valamit
Ini, olvastam, hogy lehet csere lesz egy TC-re. Az nem kőkemény krosszgép?
aztán avval is ordít?
ha megvan akkor érdekelne, remélem kompatibilis a motorunk
Mevan a db killer. :D
Szia érdekelne az Arrow tt 350 re raknám Csatlakozási átmérő érdekelne
szeretem hallgatni a nyitott dobokat, de csak ha nem alattam szól
mondjuk haver gépéről le tudnám koppintani a killert