ha nem ordít a kipufogó a kutya nem törődik az emberrel
ezek az e-betűs dolgok akkor kellenek amikor nem halk
amúgy fura hogy pl a traktoroknak más a norma......rezeg a ház amikor a szomszéd mókol előttünk
Azért jogász tanonc létedre te is tudod, hogy ez nem így megy.... + vannak ott számok is, ami alapján leinfózható a dob és manapság amennyire szeretik a "hatóságok" a motorosokat meg lehet bukni.... én is ezért vettem le az E nélküli nyitott dobomat és vettem rá E-set.
Ebben az országban, ahol már azért is mbsszák a szádat mert szemüveges vagy és nincs nálad pótszemüveg, semmi sem elképzelhetetlen....
összehozhatnánk egy próbát
a következő hétvégén nem hinném hogy ráérek, elrendelték idénre a szombati munkavégzést, vasárnap meg megyek motorcsereberébe
ha ki tudok bújni valahogy a szombat alól(amúgy sincs sok kedvem 6 éjszakát tolni a héten) akkor majd írok
Sose néztem, de szerintem nem. Ha belegravíroztatod valakivel az E betűt a dobba, szerintem soha senki nem fogja megmondani, hogy az gyárilag van-e ott vagy sem.
ezek az e-betűs dolgok akkor kellenek amikor nem halk
amúgy fura hogy pl a traktoroknak más a norma......rezeg a ház amikor a szomszéd mókol előttünk
Ebben az országban, ahol már azért is mbsszák a szádat mert szemüveges vagy és nincs nálad pótszemüveg, semmi sem elképzelhetetlen....
a következő hétvégén nem hinném hogy ráérek, elrendelték idénre a szombati munkavégzést, vasárnap meg megyek motorcsereberébe
ha ki tudok bújni valahogy a szombat alól(amúgy sincs sok kedvem 6 éjszakát tolni a héten) akkor majd írok
na mind1 ez az én véleményem de alkatrész ár végett szerintem meg bánod
jó eséllyel az, majd megkérdem a gazdáját mit kell vele csinálni és mikor
Kérdésemben ott a válasz ha pesti vagy leveszed elmegyek érte meg csináltattom és viszem te meg fizetsz így jó?
Ha kell valami tömítés van itt nem messze egy készítő meg csinál nekem mindent lassan 20 éve oda járok mindenért
amúgymeg én is rettenet kemény vagyok ám
ha meg nagyon szét akarna szórni akkor majd kitalálok valamit
ha megvan akkor érdekelne, remélem kompatibilis a motorunk
mondjuk haver gépéről le tudnám koppintani a killert