gyertya tuti jó?
kb 1000x leírtam már de engem a gyertya szopatott halálra már fúratni akartam a motort olyan ócskán indult, egyenlőtlenül járt hidegen meg néha le is állt (pedig új ngk gyertya volt)
Annyira nem értek hozza hogy en betudjam allitani de kipucolni kipucoltam de semmi egyéb viszont én még gondoltam hátha a membrán vagy az uszoszint a rossz melegen pik-pak elsore indul akkor nem is durrog olyankor minden kiraly
Üdv a következő lenne a problémám: hidegen elég nehezen indul a motorom szivatóval még rosszabb a szívócsonknak nincs baja! ja és míg be nem melegszik durrog is mint az állat :( (Yamaha TT600)
Szoktam én is tőlük, meg nagyvasról is..... de ha lehet akkor inkább magánszemélyektől, mert azért ők földi áron adják.(legtöbbször)
Azért kíváncsi lennék rá, hogy pl egy komplett karbit ők mennyiért adnának.....
Tőlük általában csak akkor rendelek, ha máshonnan nem tudom beszerezni vagy sürgős, nincs idő vadászni.
Te honnan szoktál rendelni? Én szinte csak a gerecsétől. Nagyvastól egy fékbetét jött az xt-bem Motormanntól pedig a felszerelésem. Gerecse nem rossz, mert vannak bontott alkatrészek is. Gyáriakat is beszereznek, amiben talán hiszek, hogy minőség lesz :)
De azért ha mégis érdekelne az ajánlatom a csere ügyben szólj van rá idő mert csak télen állok neki a fejidot szabni varrni meg festeni de ha kész lesz már nem cserélek
ok.
ha végre elhúz az asszony almát szedni hívlak és megyek
amíg itthon van nem akarok, mert ha én költök akkor ő is akar
kapja be aki kitalálta ezt az egyenjogúságot
Figyú mokolás nélkül nincs tuning
De igazából nem lényeg mert teljesen jó így a motorom és már meg is szoktam csak szimlán azért izgatja a fantáziám mert úgy szebb volna az de ha azt nézem így meg sokkat könnyebb
persze el is cserélném ha jó lenne
de mivel mókolni kellene rajta így nem akarom
elméletileg létezik műanyag tank az 1vj típusra(szinte olyan forma mint a tiéd eredetiben) de olyan ritka mint a becsületes kisebbség
akkor a rugóra meg kérdezz már rá ha arra jársz, nem sürgős, szóval nem kell azonnal indulni
Már ne haragudj te írtad kicserélnéd a tankot meg a fej idomot kissebre ezért ajánlottam fel a cserét neked kell a müanyag tank nekem meg nem igazán terepre kell a motor és leg inkább városban használom ezért szeretnék rá nagy tankot meg nagy fej idomot de terepre persze jobb így mert könnyebb ha nem cserélünk az se baj mert szépre csinálom ezt ami rajta van
kb 1000x leírtam már de engem a gyertya szopatott halálra már fúratni akartam a motort olyan ócskán indult, egyenlőtlenül járt hidegen meg néha le is állt (pedig új ngk gyertya volt)