Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah, akkor legjobb ha felhívja őket telefonon. Tuti megmondják, milyen kell bele.
Autószerelő vagyok tehát adatokat nem tudtam de megoldok mindent mert ez is egy darab vas nekem
Autószerelő vagyok de ha kell még repülő gép motorját is meg csinálom ha nem sugár halytású
neki valami más blokk van benne
XT 600 TENERE 83-85 520VM 520V 102 SCA0412A SDH
XT 600 TENERE 87-94 520VM 520V 102 SCA0412A SDH

Ezek did vezérműláncok, proxról sok rosszat hallottam mostanába, olyat nem raknék bele. 102csapos, az 520vm prémium minőségű, gyári meg az 520v, az sca-val kezdődő szám meg a cikkszáma. Pinkmotors honlapján találtam, de mielőtt rendelnél bármilyet azért kérdezz rá, hogy tuti jó-e.
hát azt nem tudom, de blokkszám alapján tudnak választ adni az eladók
ilyen mélységben sosem fogok belemerülni a szerelésbe
pontos méretet nem nem tudod véletlen?
na igen majdnem 20 ezer
ha kicseréled sokáig jó lesz, legalább nem a bulgár tengerparton szopsz vele......
szóval talán még jól is jártál, mert nem egy olyan veszett összeg
Köszi srácok a segítséget megoldottam megy a vas csak sajna cserélnem kell a vez.láncot
janszitól függ a dolog, meg van bízva hogy kérdezzen rá a dologra
elejébe rendeltem már rugót, elméletileg jövő héten jön
Hátha beadná a derekát tavaszig. Láttam akarsz csináltatni hátsó rugót az xt-be, ha tudod az árát esetleg írd már meg, így, hogy megmarad az xt engem is érdekelne a dolog.
hát ezt sajna nem venné be
már így is követelőzik, mostanság elég sok minden cuccot rendeltem aztán még nincs vége a folyamatnak.......
Mondd azt, hogy egyik haverodé, csak otthonról elzavarnák ha megtudnák, hogy vett egy motort, ezért nálad tárolja!
az az fz1 egyesben se nagyon tud 50-el menni
na de akkor majd beiktatunk egy kis murvát is aztán majd belassít
amúgy tegnap láttam egy ilyen gépet
tisztára beleszerelmesedtem
remélem tavaszig elmúlik, mert akkor pöcs nélkül fogok motorozni, mert a nej tuti levágja ha beállítok egy ilyennel 3. (5.)motornak
Dehogynem, tényleg túrázni akarok. Nézelődni a tájban, az se érdekel, ha 50el megyünk :)
vazzeg
akkor nemigen túrázunk mi erdélyben
esetleg ha indulás előtt leszedsz 2 gyertyapipát
Amit kinéztem motort még nem értem el a tulaját (20perce hívtam, nem vette fel). Nem akarom elkiabálni, de ha még nem kelt el, és az állapota megfelelő akkor egy fz1 fazer, ha elkelt akkor meg nézegetek még ilyeneket meg z750et. Szerelőmmel is lebeszéltem már, hogy jövőhéten mennénk megnézni.
Vagyis mellé
Mi lesz helyette?
Levettem ma mindenhonnan az XT-t, tegnap kaptam rá egy 160ezres ajánlatot, de inkább megmarad bokorugrónak. Jövőhéten ha minden igaz, akkor úgyis jön mellé az új motor. :)
Megtalálod benne.Igaz nem tudom milyened van,de máshogy nem lehet összerakni. http://www.scribd.com/doc/1785...
Sziasztok
Kéne nekem egy vezérlés ábra de az se baj ha van valami szerviz könyv pdf fáljba valakinek
Akkor szépen sorba megyek mindenen a karbival kezdem utánna a gyertya és ha egyik se jó akkor kicserélem a gyujtást is ha ezek után is rendetlenkedik akkor szerelőre bízom :)
Ugy vélem a karburátor körül lesz a gebasz és valoszinünek tartom hogy kevés üzemanyagot kap.....levegö visszon sokat!
Ezért pofázik vissza.....
Próbálj meg az alapjárati keverékállító csavaron tekerni.... szerintem kifelé, hogy több levegőt kapjon!
Nekem is durrog ha a gyári értékre állítom, muszáj kifelé tekerni még párat.