Na átalakítással nekem tuti nem lesz! Védeni úgy sem sokat véd az a műanyag szerintem. Oké, hogy csak terepmotor az enyém is, de meg akarom tartani gyáriasan.
szerintem nem drága,,de tárcsa meg lánckerékj gumi nélkül írtam árat,96 tt most alvázszámot fejből nem 2kf,,,és az első az offos8nézd A KÉPWT9,avagy a küllők fele kirepült,maga a felni nem sérült,ha így is érdekel kitalálunk rá valamit....A hátsó lábtartó konzolt te kérdezted anno? mert a felnire grátisz
Hát szerintem egyszerűbb, ha veszel olyan hengerfejhez szimeringet, mint ami neked van és, ha megjött, leveszed és kicseréled/kicserélteted. De mi van akkor, ha 1 hétig nincs motorod? Leveszed, meg nézed mekkora, megrendeled és kész. Szerintem megmondanák a méretet, ha tudnák, nagyon jó emberek vannak itt!
Valaki legyen szíves mondjon pontos szelepszár szimering méreteket és ne ilyen-olyan oldalakat linkelgetni mert a googlet én is tudom használni de nem nagyon akarom szétszedni míg nincs meg a csere alkatrész és valószínüleg azért füstöl mert a hengert nem rég szedtük szét és ott semmi nem vólt rommá kopva/karcolódva kompresszió meg akkora van benne hogy a kis 100 kilós testsúlyomat könnyedén meg tartja ha csak simán rá állok a berúgókarra szóval pls valaki CSAK MÉRETEK ÉRDEKELNEK Yamaha TT600 89"-91"
de gondolkozom rajta
komplett első-hátsó szett mennyi lenne?
féktárcsák milyenek? menyi kopás van?
milyen gépen volt ez? mi a vázkódja? mert eddig minden 3aj-n eddig ezüst színű volt a felni
milyen állapotú és mennyi zseton?
legalább 2db kellene de ha van több az sem baj