Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

87-89 2KF DID felni tudom,mert nekem is ilyen volt.A hátsó lábtartó és a fehér váz is stimmel.
Na átalakítással nekem tuti nem lesz! Védeni úgy sem sokat véd az a műanyag szerintem. Oké, hogy csak terepmotor az enyém is, de meg akarom tartani gyáriasan.
Azt nem mondtam hogy nem kell!
Ez lett volna a 2. kérdésem, mert egy 43f-en nem láttam még:) De biztos meglehet oldani kis átalakítással:)
A miénkre nem lehet tárcsavédőt rakni nem? Vagy hol is kellene lennie a felfogatásnak?
nem gyári yamaha kék,és megvan,5 de alku képes
Jól látom, hogy a képen az a fekete egy első tárcsavédő? Ha igen az engem érdekelne:)
szerintem nem drága,,de tárcsa meg lánckerékj gumi nélkül írtam árat,96 tt most alvázszámot fejből nem 2kf,,,és az első az offos8nézd A KÉPWT9,avagy a küllők fele kirepült,maga a felni nem sérült,ha így is érdekel kitalálunk rá valamit....A hátsó lábtartó konzolt te kérdezted anno? mert a felnire grátisz
nem kevés....
de gondolkozom rajta
komplett első-hátsó szett mennyi lenne?
féktárcsák milyenek? menyi kopás van?

milyen gépen volt ez? mi a vázkódja? mert eddig minden 3aj-n eddig ezüst színű volt a felni
tip top,tárcsás felni 25 papír arany aszem excel
a 18as tárcsafékes?
milyen állapotú és mennyi zseton?
21 es felnihez vannak darab küllők sajnos,18 as felni csak komplett van
Akkor nem is kell a karbi felújító készlet, mert akkor én se foglalkozok vele.
18as tárcsafékesbe kellene a küllő, visszább van egy fénykép méretezve
legalább 2db kellene de ha van több az sem baj
első vagy hátsó?
5?
nem jött meg...mit tartalmazott? :)
Hát szerintem egyszerűbb, ha veszel olyan hengerfejhez szimeringet, mint ami neked van és, ha megjött, leveszed és kicseréled/kicserélteted. De mi van akkor, ha 1 hétig nincs motorod? Leveszed, meg nézed mekkora, megrendeled és kész. Szerintem megmondanák a méretet, ha tudnák, nagyon jó emberek vannak itt!
Méretet nem tudok mondani ,de tudok 1 fickót akitől tudsz rendelni !
Valaki legyen szíves mondjon pontos szelepszár szimering méreteket és ne ilyen-olyan oldalakat linkelgetni mert a googlet én is tudom használni de nem nagyon akarom szétszedni míg nincs meg a csere alkatrész és valószínüleg azért füstöl mert a hengert nem rég szedtük szét és ott semmi nem vólt rommá kopva/karcolódva kompresszió meg akkora van benne hogy a kis 100 kilós testsúlyomat könnyedén meg tartja ha csak simán rá állok a berúgókarra szóval pls valaki CSAK MÉRETEK ÉRDEKELNEK Yamaha TT600 89"-91"
Most veszek 1 et 10 ért:), de azért kösz!
Rendben arra az e-mail címre küldtem e-mailt !
adatlapomon elérsz írj rám!
csak maradt ép küllő........
Azt a probléma hogy maga a ráf tört el :S :D barátom ugratni akart vele....