Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1VJ
Múúkoggy!
Persze, ezt párban adják.
Akkor viszont már meg is van, hogy milyen kell rá.
Amúgy az én hengerfejem is 2KF-es, de azt szívótorok cserénél nem kell figyelembe venned.
Olyat kell rendelni, mint amilyen a régi volt!
43F , /egytermek.php?cikkszam=7248529&mennyiseg=99.gif" align="absmiddle">1VJ
gondolom az ár a 2 db-ra vonatkozik... bár így elég "olcsó" ehhez képest!
Amit most leszedtem róla azon pontosan ez a jelzés volt (43F/1VJ)
A hengerfejen viszont ez a jelzés van: 2KF
Akkor viszont ez kell neked, XT 600E-hez van, nézd meg a kép alatt leírja, hogy milyen motorokhoz pásszol.
Ez szinte az összes XT-hez jó, úgyhogy valószínű ez kell neked, és még olcsóbb is mint az előző.
Üdv!

Amint írtam a másik fórumon, most van először ilyen motorom, még tanulmányozom a típust, de kevés magyar leírást találtam róla, itt pedig nincs külön fóruma, de ahogy útbaigazítottál, hogy elég közel áll egymáshoz a két típus, akkor majd itt kérdezősködöm!

Jó sok változata van az XT-nek, ha jól beazonosítottam az enyémet akkor az XT600E (de abból is van többféle) szóval már ez is elég nehéz, hogy megtudjam milyen is pontosan az enyém...
Külföldi papíros, de ami abban van azt sem lehet készpénznek venni... tapasztalat!
Gondolom itt is a motorkódból vagy alvázszámból lehet megállapítani.....
Szia itt is!
Ezt lesd meg!
Üdv!

A szívócsonknál normál esetben a guminak és a fémnek egyben kell lennie, nem lehet szétvenni őket!?
Nekem ha igaz ilyenre lenne szükségem, van ennél olcsóbban vagy ez "jó" ár?
(XT600-ról van szó)
Megértem, egy kérdést megért!
Köszi!
igen kemény de töredelmesen bevallom nem merem vállalni túl sok időt és munkát igényelne
Szia Kopasz, ilyesmi feliratról lenne szó.
Hello mindenki az a kerdesem volna hogy hogy az normalis hogy hidegen nincs alapjarat es durrog a kipufogo? Az alapjarat allito csavart probaltam lehet hogy keveset tekertem de a durrogas az normalis foleg az erdekel
Halihó tt 350 hez keresnék szivacs levegőszűrőt, az enyém mintha kicsit szűk lenne az aljánál így félő hogy nemzár rendesen, a hely szűk, igazgatni nem nagyon tudom. Segítséget előre is megköszönném szép motoros napot mindenkinek .
hali, szerintem nem csapszeg lesz, mert az nem ciripel, inkább tompán kopog, mivel nagy felületen fekszik fel és így nem tud csörögni. Viszont egy szelephézagot mérnék, és megvizsgálnám a dugattyú állapotát, a gyűrűk tudnak csörögni ha kiverték maguk alól a hornyot
merre lax oda költözöm
hát a gyöngyöket gyüjcsd össze fűzz belőle láncot a teleszkopot meg küld el javitani
sziasztok!világváság? már a szomszéd öreglány is motrot vesz! !a csapszegel nekem is gondom van
Hát elég nagy a pangás, ráadásul a hátsó telóm is könnyezik
Tiszteletem az uraknak Mi a pálya mostanság errefele, itt is válság van?
Szeva! Először is grat a motorhoz!
Gyertya DPR7EA-9, vagy DPR8EA-9. Olajból én nekem személy szerint a Motul jött be a legjobban , abból is 20W50-est, de Castrol se rossz.
2,3 liter megy bele.
Fékpofa ügyben itt nézz körül.
halihó, nekem tt 350 -em van ahhoz NGK D8EA gyertyát, SAE10W30,SAE20W40-es olajat hoz a szervízkönyv, abbol 1.6 litert
Sziasztok tt 350 hez keresnék jó állapotú (nem folyós)hátsó telót. Ha létezik, javítószettet.
helló mindenki ma sikerült beszereznem egy tt600-ast (végre)
milyen ngk gyertyát ajáltok bele meg milyen olajat és menyit? pontos márkát írjatok ki mit használ fékpofa mennyi előre és hol kapok válaszokat előre köszönöm :D
küld el csikának
gas-gas topikban gyakran előfordul
Üdvözlök minden kedves fórumozót.A problémám a hátsó lengéscsillapító szivárgása lenne.
Kérdésem , hogy ezt meglehet e házilag szüntetni, mit kellene cserélnem, van e hozzá javító szett. Válaszotokat előre is megköszönném.
szelephézag finomabban ciripel