Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Xt-sek!
Valaki házilag szerelt már központi telót?
Sikerült vennem egyet, annak reményében, hogy egyszerű olajos telók ezek, mert tartály, meg szelep nem igazán található rajtuk:D
De találtam a gátlón egy ilyen kis meglepetés feliratot: "Contains high pressure nitrogen gas"
Ha valakinek volt tapasztalata a motyóval , írjon légyszíves!
az az rm jó ketyere lehet:D
remélem hétvégére nekem is összeáll a szerkezet:)
Na zsír:) Én ma egy karbi felújító készletet rendeltem meg, nagyon mennék már motorozni, nem mentem vele vagy 4-5hete:S Sajnos szinte állandóan durrog meg leszabályoz . Lehet kölcsönkérem hétvégén 1-2órára haverom rm 250jét
kösz, már meg is rendeltem..:DD
Na jó, kapsz egy bónuszt is, ez kihagyhatatlan ennyi pénzért...

Katt
na kerülnek elő sorba a telók:D
ezt még nem is láttam, köszi a linket:)
még mindig nem sikerült a hátsó lábtartó furat távolságot megmérni?
Itt is van egy, bár lehet pont ezt láttad Te is.

Katt
hátha tenere teló van 4000é..:D
na de mind1, azért köszi:)
sziasztok.yamaha xt600 van.leo vince vagy akrapovic vagy egy olcsob dobal lehetne kihozni az erejét?több eröt ad a motornak egy akrapovic ?
helló mindenki érdekelne a véleményetek hogy melyik a jobb és miért YAMAHA TT600, YAMAHA TT350 vagy SUZUKI DR350. Válaszokat előre is köszönöm :)
5 ezret? :)
annyiért a méreteket se méregetem :)
Zsíír, furatt középpont távolságot, és furat átmérőt tudnál nekem adni? Jó lenne tudni, hogy passzol e a paripámba:D
Ha jók a méretek 5000Ft-ot tudok érte adni:)
Nekem is félgáztól durrog meg szabályoz, 3e-res fordulattól van. Ha minimális gázt húzok nekem nincs semmi baja, de ha húzom neki akkor vége..:) Lehet nekem is a trafó szarakszik...
SZIASZTOK....FOX RACING XL ES MEGKÍMÉLT 63-64 CM es buksi ...eladó..betonon való túrázásra használT! eredeti ára minimum 150 euro... ELADÓ 16 000FT 20 496 5113
ok, köszi!
Bp.
nem itt van a moci,hétvégén megpróbálok időt szánni rá,meg a fékcsövet is le ellenőrzöm másik társunknak
Ad szikrát, be is indul, de összevissza jár a motor, félgáztól dadog, szabályoz, durrog. Kínai trafóval megy rendesen, de azt megeszi 2 nap alatt....
nem sikerült még megmérni a csavarok távolságát?
Megkérdezhetem mit csinál a motor? Vagy egyáltalán nem ad szikrát?
Nekem most kezdte el csinálni, hogy amikor gondol egyet nem pörög ki, olyan mintha szabályozna (sajnos egyre sűrűbben). Már próbáltam a jó öreg féktisztító fújogatást, és sehol sincs semmi baja. Szerintem az enyém nem falsot szív, hanem valami trafó/cdi gondja lesz. Illetve még annyi, hogy szikra erősség nézővel rámértünk, amikor "szaggatot" akkor is ugyanolyan nagy szikrát adott mint amikor nem. Másik gyertyával ugyanez. Valakinek tippje?:)
XT600 vagy TT600 trafója nincs valakinek a közelben (Kecskemét és környéke), polcon, elfekvőben?
Nekem majd csak a fékcső kell! FÉM? Képet tudsz mutatni?
rendben
van az is,komplett első fékkel