Sajnos a ttr hez az országban nem találsz cdi-t mivel bontani nem bontják így nem csoda hogy nem találsz yamaha zakar tud neked ilyet hozni (én is ott érdeklödtem) 217000 ft és ezt nem írtam el 217 ezer ft sajnos mással nem pótolható érdemesebb inkább egy nagyon jó szkemberel vagy valami muszerésszel megnézetni javítható-e hátsó lámpádról annyit hogy ne úgy kersd hogy ttr hanem yamaha dt 125 vagy aprilia rx 50 100% ban megegyezik vele ujonnan olyan 2000 ft remélem tudtam segíteni
Sziasztok! 99-es TT600r-hez keresek CDI-t. Már több mint fél éve megyek utánna sikertelenül. Vagy esetleg valakinek lenne valami ötlete hogy lehetne "kijátszani" , esetleg valamilyen más tipus CDI-jét használhatom-e? Ha lenne valakinek komplett elektronika CDI-vel, azt is megvenném. Ja valamint egy hátsó lámpa is kellene:) Várom válaszokat, ötleteket:) Köszönöm
Szia ne nekem sajna nincs de van egy sanda gyanúm te manapság regisztrálhattál az oldalon adatlapod üres se egy kép se eladó holmi jó lenne egy kép a motorodról talán ebben abban tudnék neked segíteni
Hali! Keresek TT600e Belgarda-hoz öhlins hátsó rugós taghoz gáztartályt vagy komplett rugós tagot! Ha valaki tudna segíteni írjon! (Hiányzik a rugós tagról a gáztartály és így nem működik a rugós tag)
Pontosan ahogyan mondod!XR-en kívül minden 600-ast sikerült gond nélkül sikerült beindítanom amivel eddig volt dolgom. Ma megyünk dr-es cimborával xr-es haverhoz, hátha egy karbi-gyertya tisztítás megoldja a problémát.
Baráti körbe van dr, xl meg az én xt-m az összeset így indítom első rúgásra, haverom xr-jénél meg nem éreztem sose azt a felkeményedést, ha kicsiket rúgsz rá akkor se keményedik fel a berúgónál. Nem tudom rendesen megfogalmazni ezt a felkeményedést, de Te nem valami hasonlót érzel KawaBala?
Nem ez volt a haverod motorja? Mert ha igen, akkor ez már én haverom motorja:D És igazából nem akar beindulni, vagy csak nem értünk hozzá:D(TT-t DR-t XT-t simán beindítok, de ez nekem sem ment:|)
http://www.sportmotor.hu/motor...
Van egy yamaha xt 600 3tb-hez való lámpám előre. Ha valakit érdekel írjon!
Úgy emlékszem limitárat nem adtál meg...
Az árakat meg nem ismerem, én egész jó áron megkapok szinte mindent náluk a TT 600-hoz...
Gerecsemotor.hu
Itt biztosan találsz hozzá. ;)
valaki tud irjon már lécci !
Berúgási technikája akkor jó nehéz ezeknek az XR-eknek:/