Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kecskeméti Parilla-t probáld tutti van nekik nagyon segítő készek én évet óta oda járok mindenért engem ott már 17:15 kor is kiszolgáltak pedig csak 17:00 van nyitva bennük nem fox csalódni
Motul 3000 20w50.
http://www.sportmotor.hu/motor...

végre elkészült haljuk a véleményeket
Értem köszi az infot, parilláról én is hallottam, régebben sokat néztem az oldalukat, de mióta jártam egyszer náluk Pesten azóta nem bízom bennük. Szerettem volna venni náluk telógumiharmónikát.. Azt mondta a csávó, hogy nincs és olyan 2hónap múlva lesz talán.. Adott egy számot és ennyi. Ruha az biztos hogy van náluk, boltban is kb csak az volt, de ez nem nagyon segített rajtam.
nekem yamaha van fent sajna nem tudok segíteni de a parillában van univerzális azt tudom
Senkinek semmi a sárvédővel kapcsolatban?
Itt a válsz (megoldás a problémádra
20W50
Szia. Egy örvendetes hír. :) Akkor én is olyan olajat fogok tenni bele. Pontosan mi a neve? Motul 20W51...?
Helló!

Régebben beszéltük, hogy nagy melegbe nehéz a váltás a castrollal. Na tegnap felavattam nagy melegbe is a motul olajat. Nagyon fasza , semmi nehézség nincs váltásoknál. Igaz literje dupla annyiba kerül mint a castrolnak, de én ezután ezt rakom bele :)
CSáó tegnap "leharapta egy vaddisznó" a hátsó sárvédőm
ÉS az lenne a kérdés, hogy amilyen sárvédő passzol még a motorhoz, ami nem gyári? Kinek milyen 'nem gyári' sárvédője van?
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy van egy Yamaha XT 550-esem és a vázból ereszti az olajat
pont ott ahol a tank ráfekszik a vázra

Tudnátok rá mondani valami megoldást?
Válaszokat előre is köszönöm !
Szia Stephan. Érdeklődnék, hogy sikerült e feladni a féktárcsa-védőt?Előre is köszönöm.
Szia Stephan. Érdeklődnék, hogy meg találtad e a tömítést? Előre is kösz.
Üdv.
Gyári lámpaburát keresek TT600-hoz ,első kéne valakinek van kérem jelezze.A képen látható fej idomhoz!

Köszönöm
Éz jó hír ! egyszer már volt ilyen csomagküldős történelem,mikor az ülést küldtem kárpitoztatni gibbon-nak,az elég húzós összeg volt.Bár akkor mindent kipipáltam a papíron (1. osztály+bebiztosítva,...). Elugrok ma a bontóba,itt van 6 km-re.Amikor kellet karbi a TT-re,akkor is oda adták kipróbálni.Meg lehet,hogy meg tudom bulizni azt,hogy számolja bele az én rugómat a másik árába.
na lemaradt: hogy úgy tudom postára is lehet küldeni hogy ott maradjon
bontott az lehet hogy 2 nap de lehet hogy 15év élettartamú
posta oda párszáz pénz, ha nem utánvétellel küldi akkor vissza is
Köszi,már kinyomoztam én is.Ehhez nekem még ugye hozzájön a külföldi posta költség 2x(oda-vissza).Szal kb egy másik bontottal lehet,hogy jobban járnék.Ma elugrok a bontóba körbe pislogni,hogy van-e nekik .
10-15 között, de olyan lesz mint az új
ja itt az email cimem : motad@citromail.hu
Szevasztok !
keresek TT 350 hez első féknyerget 2-t dugattyúsat
ha lenne valakinek eladó az nagyon jó lenne.
Köszi a válasz,kb mennyibe jönne ki a felújíttás?Anyagilag nem vagyok elengedve mostanában .
küld el csikának aztán rendbeteszi neked