Igen dupla bovdenes. A probléma amúgy megoldódott , valószínűleg egy borulás alkalmával a markolat teljesen rácsúszott a gázkar 'bovdenházára' és ez miatt szorult. A bovden ettől még lehet hogy szálas, de egyenlőre megvagyok így. Amúgy mennyi lenne a bovden? Esetleg 1-2 képet feltudsz dobni ide róla? Előre is köszönöm:)
ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ nsr 125 felnik....jó állapotban de gumik nélkül.....akár supermotoépíttéshez is....a postát állom....vagy futárt mindegy....vagy akár személyes átvétellel is.... 30 605 6883 az ára alkuképes.... 39 000ft
szia ha nagyon szét volt szedve a karbid el állithatad az úszó szintet vagy csak felakadt az úszó esetleg kosz ment a lezáró szelep alá egy komplett karbi tisztítás és egy úszó szint elenőrzés 1000% hogy megoldja a problémát
Sziasztok! Segítségeteket kérném... Kicseréltem a motoron a szívócsonkot, mert fals-t szívott. Azóta minden motorozás után, miután nagyjából le hűl a blokk a karburátorból folyik a benzin. Ugye dupla karbis, a két karbi alul egy csővel van össze kötve ahol csöpög a benzin, a szivató felőli oldalon meg aztán totálisan.. Ahány csavar, lyuk van, minden honnan folyik... Nagyon bosszantó Mellékeltem pár képet, a pirossal karikázott helyekről folyik a drágaa élet :'(
vazze nem mondod hogy te is bejársz személyesen nekem az a csaj egy áááá de meg dugnám velem mindig olyan kedves meg mindig jön segít hogy mikor mi kell mondjuk nem kevés pént hagyok ott nállük
Nekem is uni hátsó sárvédőm van, nincs vele gond, bár én már így vettem, tehát a felrakásáról nem tudok nyilatkozni, de biztosan kell majd valamilyen mértékben fúrnod faragnod.
NA majd megpróbálom, csak először történjen meg a ballagás, aztán megkínálom a motort pár új dologgal:D Remélem az univerzális sárvédő viszonylag jól fog illeszkedni az ülés alá. Megmondom őszintén nem bízom az ilyen univerzális termékekben:D
a konzol pedig teljesen más alakú
köszi szépen a képet!
szóval a gázbowden teljesen sérülésmentes
akcióban odaadom 3500ért, ha utalsz 4ezret akkor elküldöm borítékban ajánlva
2 szálas mint az xt600?
van egy olyanom elfogadható állapotban
http://www.sportmotor.hu/motor...
Tudtok segíteni abban, hogy gázbowdent hol tudok szerezni?
Mert egyik állítólag elvan szálasodva, és ugye nem húzza vissza a gázkart:S
nincs valakinek eladó?
e-mail címem: motad@citromail.hu
még vetkőztem is neki, de nem indult be a sörhasra
eléggé nagy arca van neki......
bár azért egy pultra döntést megérne