Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv kedves márkatársak !Kicsi segítségre lenne szükségem,már ha lehet egyáltalán orvosolni a bajomat .KB hátsó rugóstag felújítás előtt állok.A gondom a következő:van hátsó rugó gáztartályán az a csavar,amit ha tekergetek,keményedni-puhulni kéne a rugónak.Na én hiába tekergettem,nem volt változás.Gondoltam nincs benne levegő,szétkapom.Majd ahogy a kicsavartam a végéből a csavart,kicsi szisszent még.Azóta még puhább a teló.Ha visszatekerem a csavart a végébe és fújok bele a levegőt akkor javul a cucc,a gond az hogy a mit belefújok,az ki is jön.A csavar közepében van olyan gumi,az állandóan kilövi a tarályba.Gondolom ennek kéne jáccani a szelep szerepét .Valaki újított fel ilyesmit,lehet ezzel valamit kezdeni,vagy irány megint a bontó ?
az olajat a tartályban kell figyelni de csak meleg motornál mert ezeknek szokásuk a leszívárgás és ha dolgozik a szívattyú csak akkor van olaj a tartályban
kössz , a szívócsonkokat nem néztem, de meg fogom nézni a képen láthatón is, meg azokon is amiket még megnézek. Egyébként ez tökéletesen indult hidegen-melegen, falsolásnak nem volt nyoma szóval bizonyára jók a szívócsonkok.

A h.telója nem folyt, legalább is nem volt olajos a becsúszószár, de a dolog már ismerős a dt-vel is megszívtam ezt a dolgot. Egyébként tudomásom szerint, ezeket a régi yamaha endurokat (dt, xt, akármi) 2 féle rugóstaggal szerelték régebbi/újabb. A régebbienk az alsó zárókupakja menetes /ami körmös kulccsal nyitható/ és az a verzó simán javítható házilag, a nem menetes pedig szinte szétszedhetetlen, de ha szétszeded akkor is a becsúszószár tetején az ütköző szegecselt, amit ha szét alkotsz akkor a továbbiakaban biztonságosan nem összerakható a teló:(

Az olajszintet az olajtartálynál kell figyelni? nívópálcás a kupakja, vagyv almi efféle?
nekem ennyit megért az a fékcső amilyen gyorsan csak lehetett küldtem őket ha kell még rajzolj küld küldöm (meg egyezünk)
megjöttek csak anyám vette át, aztán ma hozta
elég lett volna fele is ám
köszi szépen!
oké. utalom a pénzt.
milyen módszerrel küldted azokat a jószágokat?
mert még mindig nem értek ide
neked mi a szarnak ígyen az első erdőzés leviszi
Szia nincs még egy mert engem is érdekelne vagy ha nem kell a srácnak akkor kell nekem.
Rendben és Köszönöm! Ha megtaláltad írj mailt és egyeztetünk. Még egyszer köszönöm !
ha megtalálom, elküldöm postán. nekem már nem fog kelleni
méretarányos úgy sem lesz, de mérni kell pár adatot rajta és utána pl a picture manager-el be lehet lőni
Azt megköszönnék, ha betudnád scennelni vagy csinálni róla egy méretarányos képet, amit feltudok használni!
küldtem 1 e-mailt
nekem van, szétnézek hátha megtalálom
1e ft, jó így?
Szia. A fénykép alapján úgy tűnik hogy jó állapotban van.(törés,repedés.). Mennyit kérsz érte?
Sziasztok. Valakinek van XT 600 1VJ-hez hengerfejtömítése? Olyan ami 5 csavaros... csak egy méretanyás fénykép kellene róla vagy, ha esetleg betudná scennelni azt megköszönném.

Ilyesmire gondolok
íme
kopaszkak1@citromail.hu folytassuk már e maiben dobj egy mailt tuti megegyezünk köszi
Igen. hozzá se tudtam sajnos nyúlni, teljesen motortalan lettem :(
az olajtartályt megtaláltad amit vételnél nagyon nézz meg a blokk és a karbi közötti 2 db gumicső (szívocsonk) kb 6500ft /db nem olcsó és ha lyukas esetleg nem indul durrog szaggat stb stb egyébként ha jó olajat adsz neki a világból is kivisz hátsó telót nagyon nézd meg felújítása egy vagyon a cseréje szinte lehetetlen alkatrész van bőven hozzá bontottan szinte minden de arany árban (yamaha) előnyeit oldalakon át lehetne sorolni ha mellete döntesz jól jársz
szevasz ez való csépárol ? mármint a teleszkóp pár ?
igen, megvan. holnap reggel rakok fel róla képet
Szia.

Megtalálltad a műanyag-védőt az első féktárcsára?