Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képet, videót kapunk?
Na végül sikerült alkotni egy csövet a dobhoz
Igaz, hogy ehhez le kellett vágni egy 10cm-es darabot a gyári dob bilincses végéből, és még plusz egy más falvastagságú, de azonos átmérőjű íves csövet is kellett tenni mellé, ráadásul csak ív hegesztő állt rendelkezésünkre, de mindezeket figyelembe véve egész jól sikerült és nem lyukadt ki a vékony gyári csődarab sem
Elég gyilkos hangja lett
Felfüggesztését kell még megvariálni, mert az első alu lemez bilincses verzió kb 15percet bírt:/
jah jah kb nekem is ez a sebeség arány jőtt ki sajna már ki is fizettem
mit csináltál nem tán száguldoztál,nyáron ugyan ebbe a tételbe futottam bele 110el 90ven helyett ugyan ennyire dijazták nekem is azóta sem fizettem ki most kaptam levelet rendőrségről be mentem vele az önkormányzathoz azt mondta ismerős hogy ez 5év múlva elévül,szóval ne fizesd ki ilyen hülyeségre a sok pénzt inkább hozzad nekem én nem csekket adok érte hanem jó fordított villákat üdv.
szerintem cserések
Milyen állapotban van a két hátsó lengő, meg a himbáik?
papi sajna ma megvágott a szolnoki rendőrség egy 30e csekkel így egyenlőre a telok storno ha valakinek kell add oda nyugodtan most ezt be kell fizessem :(
Rendben, mindenkép keresni foglak.
Itt S.m.-on a bontó forumban egy srác 40e. ad el, de már kaptam 65e. és 45e ft-os ajánlatot is.
álltalában itt elérsz ha lehetek indiszkrét mennyibe fáj egy jó hengerfej
jól jársz vele minél hamarabb ithon vagyok nonstop csörgess meg mielőtt indulsz
stabilabb könnyebb kezelni a motort a kanyarokban
Megkérdezhetem, hogy egy ilyen fordított teló mivel jobb a gyári sima telónál, azon kívül, hogy korszerűbb?
mikor mennyek hosszú7végén melyik nap jó neked ?,
Sajnos még gyűjtök, jövő hónapra lesz meg az összes pénz a hengerfejre. Ha akkor meg lesz a lábtartó akkor oké.
majd szólsz mikor jönnél
4ezer jó?
15arany pénz megfelel uram,ennyi volt csak a felújítása mint már mondtam múltkor így hogy tudod hogy nem csak kamu felújítás szerintem korrekt,de te döntsd el kell e.
első tello érdekelne hogyé adná kedves úram ?
Háát nálunk már kezd felázni a talaj. :) ...tekerni sem kell a szarvát annyira, hogy jól megdobáljam a barátokat mögöttem

Joker a 2. képen az a két fém lábtartó párban van? mennyit kérnél érte? (egyenlőre csak kíváncsi vagyok)
ha érdekel valakit megválnék a képen látható alkatrészektől
Hallod kajak én is a sarat várom már mióta:D Végre elkezdődött a sarasodás, de még nem az igazi:/ Majd ha már 2-3méter Magasságba dolgozza fel a friss talajt a kerék Haver mutatja a példát
Reméljük. Bár itt a sár amiért imádkoztam má egész nyáron... Nemáá most adjam be a derekam :)
Ahogy töri tanárom mondaná: Lesz ez még így se!
Hát igen, be se járattam még a gépet Reméljem azért őszi szünetben már lehet csapni neki:/