Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Át érzem a helyzeted. Én is így vagyok... Kipufra is csak azé volt pénzem, me nyáron volt meló :S
Kéne a gépemre hengerfej, (azt má vadászok), szívótorok, első teleszkópba kéne cserélni az olajat, szimeringeket, lassan vezérmű láncot is kéne cserélni... És ügye benzin sem ártana, de a kurva anyjukat az is milyen drága...
:'(
sajna én most nem tudok előteremteni anyagiakat erre, szal marad a várakozás, és ha elérhető lesz valami autókipurendszer, akkor abból valami ível részt ki kell vágni, aztán majd co-val valahogy oda heggesztjük:/ Sajna most ez van
Én is így voltam. 15e-ért csinált az Öcsi ( szomszéd faluban szerelő)nekem össze kötő csövet. Megmutattam nekijje, hogy álljon a dob rögzítette és úgy vágta hegesztette. Amúgy no name - Aprokavics max... de imádom a hangját
Nagyon szép hangja van az akra dobbal
Remélem enyém is hasonló lesz, igaz ez ilyen félig házi,félig gyártott dob.. Nekem is külömbözik a dob 2 vége, a bemeneti 46mm belső átmérőjű, a kimeneti 40mm.Még az is egy kihívás lesz, hogy a 46-os végét össze kell kötni a az elvileg 40-es könyökkel..
Az én XT-m en is nyitott dob van, annyi hogy a dob bejárata nagyobb pár mmm-el, mint a vége. Nekem se durrog és nem lángol... Se hidegen , se melegen... Videóim közt megtalálod... Gyárival, meg nyitottal...
A techönikát lezsd el a videón tuti fog lángolni meg durrogni is éjszaka a leg faszább mikor már csand van a környéken és csak a szomszédok "kurva anyádat huzd a motorodba stb stb " ezt kipróbálni KÖTELEZŐŐŐ
Okés, igazából szerintem úgyis felraktam volna, csak azért gondoltam megkérdezem.
Amúgy az mennyire törvényszerű, hogy nekem is fog így "lángolni"? Csak mert haverom xt550-esén is ilyen nyitott dob van és a világé nem akar durrogni, meg lángolni":/
teljesen jó tedd fel nyugodtan semmi baja nem lesz neki az enyém ugyan ilyen csak más véggel http://www.sportmotor.hu/motor... adatlapomon hangot is találsz róla
140-é vettem abban a tudatban, hogy a blokkja jó, de esztétikai-szerkezeti állapota kaki...(gondoltuk majd szépen meglesznek javítva, 50-60, és fain a gép...) MOst ot tartok, hogy majdnem 70-en rá lett téve az elmúlt hetekben, és ez csak a blokkra ..Esztétikiát ahogy tudtam alkotgattam, amennyire képeken látszik. Szerkezeti állapotát nézve sehol sem vagyok, első telót fel kell újítani,himbát is, kell karter védő, később előre egy tárcsa, mert alig van már vastagsága, akkor láncszett, és már nem is említem a szakadt üléshuzatot... Úgy gondolom olyan 250-260között fog megállni talán:/ (kb nyáron, ha lesz meló..)
Srácok van egy ilyen dobom, de már 2 ismerősöm is mondta, hogy ne tegyem fel, mert így tönkre mennek a szelepek:/
Már csak egy összekötő csövet kellene "faragni" hozzá , mert amúgy már teljesen startra kész lenne, motoron is jól mutat szerintem.Csak most még pluszba fájdítják a fejem..
Valaki javaslat,vélemény?
Kösz Kopasz holnap megy az e-mail.
Addig összeszedem a gondolataimat.
Kösz szépen, hát egy üléshuzatot tervezek azért még.
160-ért vettem, aztán szerviz, olyan 300 körül van cakk-pakk.
Neked mennyibe van eddig?
dehogy ha ilyet veszek a kezembe mint a kukás légszűrőm mikor megolvatt a bekki jelzöm rendesenn villlogott
aaaaa lábam az önindító
Mármint mitől? Attól ha rád hagyom vagy a smile-től?
+csak mert leszek az ilyentől ha látom
Ahogy gondolod. Plusz munkát miattam ne végezz.
hogy vissza durran az általában akkor van mikor huzod neki rendesen majd hirtelen vissza engeded a gászt olyankor a karbiba ömlik az anyag rencesen mivel elzárod a suberrel a levegőt így nagyon dús keveréket kap a motor és a benzin mindkét irányban égni kezd nem túl gyakori viszont én már tapasztaltam ha kell holnap csinálok a lekukázott lég szűrőmről egy képen azon jól látszik
Ezt jól megírtam. Nyáron nagy volt a por....
Oké. Nem sajnálom, csak egyik nyáron nagy volt a por azt csak ezt tudtam rögtönözni, gyorsan. Mindenképp akarok venni, rendes légszűrő olajat.

Amúgy mekkora az esély arra, hogy (általában) vissza durranjon?
ne tedd hisz ha vissza durran a karbiba a szivacsban lévő motorolaj könnyen be gyuladhat és ha épp olyan helyen jársz esélyed sem lesz eloltani szivacs + olaj ájjj ájjj egyébként légszürő sprayt már olyan 600 ft ért is lehet venni annyit ne sajnálj a vastól
Kopaszka szeretném kikérni a véleményed. Mi a meglátásod, hogy a légszűrő szivacsot nem légszűrő olajba mártom, hanem vmi olcsó motorolajba...
tudom senki nem kérte de én is megmutatom :)
Na zsír, a tied is nagyon jól néz ki
Gondolom neked teljesen költség mentes a gép
Publikus, hogy mennyibe volt eddig, és mennyit kellett rá költeni?
küld egy mailt ha kell adok egy teló számot de csak ott kopaszkak1@citromail.hu