Sziasztok!
Ismét hozzátok fordulok segítségért, ugye nem olyan rég megírtam hogy a 600-as TT-m blokkjából kis csörgő hangra lettem figyelmes, de bemelegedés után csendesedik.
A kérdésem az lenne, hogy ti mire tippeltek, mi lehet a hiba forrása?
Olajat nem eszi, füstmentes, könnyen indul.
Szerintetek? Fontos lenne!
Hali.
Az űlés alatt nincs sajnos tároló rekesz,de viszont 2 csavar fogja az űlést ha benézel a az űlés alá a keréknél megtalálod.
Amugy van egy kis tároló a baloldali idom alatt,de csak a gyári szerszámos táskája fér oda.
Üdv
Egy 94 es XT 600 as boldog tulajdonosa lettem.Olyan kérdésem lenne hogy az ülés alatt van valami tárolórekesz?ha igen akkor hogyan lehet levenni az ülést?
ja bocs elöbb rossz helyre irtam.nem nem használom már széjel van szedveha letom végre szedni a lenkereket a főtengely kuprol akkor viszem esztergályoshoz.hajtokart feldörzsáraztatom nagyob csapszeget gyártatok hozzá,valamint az uj csapszeg átmérőbe a dugó is dörzsárazva lessz.valamint a csapszeget hőkezeltetni is kell.
én igy használom,endurozni jo.bármost pont felujitás alatt van csak kéne valami amivel a lenkereket ketudom huzatni.ha van valakinek ötlete szivesen veszem
sziasztok !
Nem tudná valaki megmondani hogy a Yamaha TT 350 ülés alatti idomjai mivel helyettesíthető ?
Tehát van olyan idom amit a gyári helyett fel lehet rakni ?
szevasztok! ez az elsö 4 t motorom illetve a 2. de a klx en inkább hama tul adtam me... mennyi idönként kell olajat cserélni a kis tt men?meg kéne az aljára kartervédö meg 1 hátso teló.
Egyébként elég nagy területtel kibővítettem a kitaposott túraútvonalat, találtam egy sokkal durvább hegymászós részt, meg egy bányát is, majd rakok fel képeket ha megint eljutok oda. Valamikor eljöhetnél már errefele
Az lkesz valószínű, mert ennyi pénzből mást is akarok rá venni. Van fehérváron egy szaki aki önindítókkal foglalkozik, lehet beviszem hozzá aztán majd mond rá vmit (ramélem nem azt hogy már csak nehezéknek lesz jó...)
Ismét hozzátok fordulok segítségért, ugye nem olyan rég megírtam hogy a 600-as TT-m blokkjából kis csörgő hangra lettem figyelmes, de bemelegedés után csendesedik.
A kérdésem az lenne, hogy ti mire tippeltek, mi lehet a hiba forrása?
Olajat nem eszi, füstmentes, könnyen indul.
Szerintetek? Fontos lenne!
majd teszek fel képeket a picasára aztán küldöm.
olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy terepre melyik lenen idálisabb egy 350 es tt vagy 350 es xt illetve mi a külnbség a 2 típus között
A himbánál a zsirzószemet mivel szoktátok zsírozni?
Én fecskendővel próbáltam benyomni zsirt,de alig megy bele,inkább kifele jön.
Üdv
Az űlés alatt nincs sajnos tároló rekesz,de viszont 2 csavar fogja az űlést ha benézel a az űlés alá a keréknél megtalálod.
Amugy van egy kis tároló a baloldali idom alatt,de csak a gyári szerszámos táskája fér oda.
Üdv
Csak tudod az a baj ,hogy az is ritka nagyon !
Egy 94 es XT 600 as boldog tulajdonosa lettem.Olyan kérdésem lenne hogy az ülés alatt van valami tárolórekesz?ha igen akkor hogyan lehet levenni az ülést?
köszi előre is
Nem tudná valaki megmondani hogy a Yamaha TT 350 ülés alatti idomjai mivel helyettesíthető ?
Tehát van olyan idom amit a gyári helyett fel lehet rakni ?
Hozzátok fordulnék segítségért, 600-as TT-ben enyhe csörgést véltem felfedezni a hengerből nemrégiben, szerintetek mi lehet?
110 km/h az utazója,amúgy birja hosszútávon a 130-at,csak nagyon csap a szél.
Üdv