nemis fog,csak ugy érdeklödtem utána,mert furcsának találtam,de attól fügetlenül marad ;)
vezérláncon van e valamijen jelzés forgásiránnyal kapcsolatban?
hali!
egy kérdésem lenne,xt600 '86 os dugatyuján van e belemarva hely a szelepeknek eredetileg?mert nekem kipufogoszelepeknél van,de nekem gyanús,hamarább mondanám hogy átugrott a vezértlés és a szelepek megrendezték a dugatyút....
csatolt képen látszódik mire gondolok...kösz elöre!üdw
szia, bocs, hogy csak most válaszolok, a napokban csörgök majd (meg van a számod), csak most éjszakai műszakban vagyok nem sok energiám van ezzel foglalkozni, de mindenképp kelleni fog a 12-es kerék, meg az XT-re is későbbiekben egy szett, de ezt majd megbeszéljük!
köszönöm
Sziasztok! Volna egy yamaha XT 600-asom(43F), tudom nem TT, de ez áll legközelebb hozzá. Tegnap a teleszkópszimering elfordult benne. És elment az olaj, persze rá a fékre. Sajnos nem belevaló szimering volt benne, Sokkal keskenyebb, gondolom ezért tudott elfordulni. Megtudnátok adni a pontos méreteit? Honnan tudnék rendelni porvédővel együtt, mert az meg szét van hajolva, anélkül meg ugyebár össze sem tudom rakni. Köszönöm előre is.
karbit meg helyre szeretném hozni,nem lecserélni...