Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz az ajánlatokat,de sikerült könyököt találnom,dobot meg magam szoktam készíteni
karbit meg helyre szeretném hozni,nem lecserélni...
Van karbim is.
Nekem van könyököm, + gyári dob vagy nyitott TT dob is.
még 1 kérdés, amikor ki van húzva a hideginditás,nem pörög fel a motor,csak több benzsint kap,hol lehet a hiba a porlasztóban?
Srácok nincs vkinek elfekvőbe egy hátsó falcfogója? Vevő vagyok rá!
én ezt használom ne olcsó de nagyon jó
Köszönöm szépen a segítséget.
ahogy mondod kolléga....így van!
Castrol ACT EVO GP 4T 20w-50 ahogyan "stephan01" is tanácsolta, nekem is az megy a ténérébe
nemis fog,csak ugy érdeklödtem utána,mert furcsának találtam,de attól fügetlenül marad ;)
vezérláncon van e valamijen jelzés forgásiránnyal kapcsolatban?
Szia ne okozzon gondot ez gyári ki alakítás
nem-nem, ennek ilyennek kell lennie
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni hogy a Yamaha XT 600 3tb-be milyen olajat kell tenni.10W-40-est vagy 15W-40-est?
illetve van e valakinek az elözöben említett típusra kipufogókönyök?
hali!
egy kérdésem lenne,xt600 '86 os dugatyuján van e belemarva hely a szelepeknek eredetileg?mert nekem kipufogoszelepeknél van,de nekem gyanús,hamarább mondanám hogy átugrott a vezértlés és a szelepek megrendezték a dugatyút....
csatolt képen látszódik mire gondolok...kösz elöre!üdw
szia, bocs, hogy csak most válaszolok, a napokban csörgök majd (meg van a számod), csak most éjszakai műszakban vagyok nem sok energiám van ezzel foglalkozni, de mindenképp kelleni fog a 12-es kerék, meg az XT-re is későbbiekben egy szett, de ezt majd megbeszéljük!
köszönöm
Már sikerült megrendelni. Köszönöm a választ.
Szia ez való a tiedbe
http://www.biker-world.hu/egyt... itt meg is rendelheted
Sziasztok! Volna egy yamaha XT 600-asom(43F), tudom nem TT, de ez áll legközelebb hozzá. Tegnap a teleszkópszimering elfordult benne. És elment az olaj, persze rá a fékre. Sajnos nem belevaló szimering volt benne, Sokkal keskenyebb, gondolom ezért tudott elfordulni. Megtudnátok adni a pontos méreteit? Honnan tudnék rendelni porvédővel együtt, mert az meg szét van hajolva, anélkül meg ugyebár össze sem tudom rakni. Köszönöm előre is.
heloka
600-as tt hez keresek légszüröházat! tudna valaki segiteni?
már lassan 1 honapja szarakodok vele nem találok sehol:(
Kössz ezt megtaláltam, de csak egy berugószimering kéne .
Holnap bemegyek az skfbe csak mondom megnézném előtte neten mennyibe kerül kíváncsiságból.
Ő az áldozat !