Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A berugós automata dekompresszoros, azzal se könnyű berugni (100kg vagyok). Miért nem jó az önindító?
Ha tud valaki olcsó önindítós XT 600 blokkot az egyik barátomat érdekelné. Hobbi motorba kellene.
Van egy 300-as Yamaha féktárcsám. Én is XT-re akrtam felrakni, 6000-ért elvihető. FZS 1000-esen volt (2005), nem tudom, hogy jó-e XT-re, mert a sajátomban 17-es VFR kerekek vannak. Debrecenben fel tudod rá próbálni. Nem kopott.
Van egy polírozott alu XT kartelvédőm ha érdekel. Írj mailt!
Barátom most nézem az adatlapodat meg a dr -t mi már beszéltünk telefonon is kb egy évvel ezelőtt ezt a dr-t akartam megvenni tőled vagy elcserélni a tt-m re emlékez csak ráá
nekem van egy tt 600 r em eladó ha érdekel 2004 es gyári állapotban ha kell küldök képeket árban meg meg egyezünk
nem jött létre a biznisz nincs tt
jaja vágom
TT belgrada a tt-k egyik leg jobb gyártmánya
Dani én probálok neked segíteni nem azt mondom hogy töllem vegyél valamit csak hogy ezekröl nem nagyon van amit ne tudnék
Hát meg köszönném, ha megdobnál egy képpel, rajta adatokkal.
Ezt meg nem értem "belgradát akarsz" ismeretlen szó számomra,bocs
szervíz könyv kellene de nem ez ami neten van hanem amin irja milyen olaj kell meg mindenből ....
most fogok rendelni hozzá sok mindent sok dolgot csak a nagyvas.hu-n van és ha már jó párat onnan rendelek ezt a 2-3 dolgot is onnan fogom nem fogok még 5 helyre postát fizetni legalábbis nem akarok
Szia bármilyen tt-xt hez van manuálom pdf ben de ha belgradát akarsz az a leg jobb választás
ÜDv! érdeklődtem több helyen a nagyvas.hu is rossz adatott közölt a koma. még jó hogy utána néztem és hozzá teszem a saját honlapján találtam meg a helyes adatott(nagyvas.hu)

Az agyátmérő stimmelt csak az osztókör nem, azt mondta 134 és a nagy faszt csak 102. Már csak a furatokat volna jó tudni milyen távolságra kell elhelyezni az osztókörön.

Azért kellenek ezek mert egyedi féktárcsát szeretnék csinálni mert a régi elkopot :(
Esetleg tudok neked ebben segíteni képpel service manuállal stb stb lánckerékkel
X-Gear féktárcsa. Átmérő: külső 220 mm, belső 86 mm, furatok 6x6,5 mm. (Mintakép).
Szállítási határidő: 4-8 munkanap
Bruttó ár: 18 490 Ft Én így tudok neked segíteni
Én utána néztem a neten és ott találtam egy olyan olajat amit csak és kifejezetten 1 hengeres lég hűtéses 4 t motorokhoz feljesztettek ki a 70 évek óta a legnagyobb gyártok használjál pl Ktm : Harley Davidson és nem mellékesen a tm hivatalos versenyolaja
xt600asban nekem castrol act evo gp4t 20-50 wan benne....az okosok azt ajánlják bele...mivel léghütéses ezért sürübb olaj kell bele...tehát 10-50 wagy 20-50....
Heló
érdekelne hogy milyen olajat vegyek yamaha xt 250 motorba?
nagyvas.hu ról rendelek mert még egy pár dolgot rendelek onnan
Motul 3000 20W50 motorolaj
Motul 5100 10W40 motorolaj
Motul 5100 10W50 motorolaj
Motul 5100 15W50 motorolaj
Castrol ActEvo GP 4T 20W50 ásv. motorolaj
Castrol ActEvo Xtra 4T 10W40 ásv. motorolaj
Repsol ásványi 4T motorolaj 15W50
Valvoline Durablend 4T motorolaj 10W40
Valvoline Durablend 4T motorolaj 20W50
Valvoline Motorcycle 4T motorolaj 10W40
Valvoline Motorcycle 4T motorolaj 20W50
Repsol rész-szintetikus 4T motorolaj 10W40
Motul Scooter Expert 10W40 motorolaj
Repsol szintetikus 4T motorolaj 10W50
tapasztalatok vélemény? MElyiket lenne érdemes vennem?
Szia!
Itt vannak a képek ha esetleg érdekel valakit valami!
Tudom hogy tt fórum, de hova írjak faszba írjak, kérdésem lenne hogy xt 600 96 évjáratú motornak a hátsó féktárcsa lyukosztását, valaki nem tudná megmondani, vagy linket adni?
Szia konkrétan nem tudom mik vannak meg neked ezért nem is irok hülyeségeket ami a leg jobban kellene a kartervédő 2 db szívócsonk esetleg kormány sajna egy bontott motoról elsőnek ezeket szokták elvinni :( de ha van rá mód írd már meg légyszíves hogy mi van még meg vagy egy fotó nagyon sokat segítene előre is köszi
Szia!
Láttam hogy felvettél msn-re de azóta még nem futottunk ott össze!
Írd meg itt nyugodtan hogy mi kellene esetleg és válaszolok rá amint tudok csakt ritkán vagyok msn-en!vagy írd meg e-mail-ban!
Köszi!
Üdv
sziasztok berugoval kapcsolatban hogy nekem egy öninditos xt van és belerakam a berugoszerkezetet , de dekompreszort nem . és hogy menyire kéne szétdönteni hogy asztis belerakjam mert nem igen lehet rendesen igy berugni mire lenyomom megpusztulok meg 1 berugot már elis törtem ezmiat és hogy kb menyi a dekompeszor vagy miböl áll ? köszi elöreis :)
köszi szépen én a karbin csak 1 állitocsavart találtam az alján