Szia azért nem mert a csavar meg van ragasztva ahogy kell majd összerakásnál úgy is rakd vissza egyébként egy jóféle olajszűrő leszedő fogóval meg lehet fogni én is úgy csináltam
valaki tudna segiteni abba hogy hogyan lazitsam le a lenkerék csavarját a főtengőről,mert hiába probálom meg se moccan,ha van valakinek tapasztalata benne megköszönném a tanácsot mert eddig nem sikerült megoldanom
Sziasztok nekem van egy tt 600 as kb 97 es évjáratú lehet pontosan nemtudom ehez kellene nekem gyári hátsó oldalidom nemtud valaki elérhető áron?Segitségeteket előre is köszönöm
Kinéztem egy kipufogó dobot a motoromra xt 600 43f, de amit találtam nagyon olcsón az 91es tenerekre jók. Szerintetek felmehet az enyémre átalakítás nélkül, vagy valamit kéne rajta "faragni"? Előre is köszi!
Sziasztok Tudnátok nekem segiteni?
olyan problémám volna hogy vettem egy Xt600 at és uj vezérmülánc van benn és a feszitö isfeszit rendesen és mégis berugásnál van mikor ledobj a vezérmü láncot és megakad az mitöl lehet?
lécci segitseteK!
Miért kellene cserélni a komplett váltót? ha találsz bontottan váltót amiből azt az egy fogaskereket oda adja a tulaj akkor azt elég cserélni (bár nem hiszem hogy lesz aki ad egy fogas kereket) viszont ha be mész egy yamaha szalonba ott rendelnek neked olyat amilyet szeretnél (nem olcsó) tehát mindent összevetve : lehet csak azt az egy fogaskereket cserélni de olcsóbb és ész szerűbb az egész váltót bontott-ra cserélni (szerintem)
Helo mindenkinek.59x-es TT-m van.Sajnos 3. sebességben "fura" hangokat adott ki a váltó.Levettem a kuplung felőli deknit, és az alján fogaskerék darabokat, illetve letört fogakat találtam.Szét kell húznom a blokkot.Azt szeretném tudni, ha egy fogaskerék hibás kilehet-e cserélni egyenként a fogaskereket, vagy komplett váltót kell cserélnem?
csináld meg, de úgy gondolom nem lesz ebből semmi
mostanában totál káosz itt minden
éjjel mindenki meg van kergülve, régi alvós éjszakák nemigen vannak
ha mégis összejön, írok majd szombat reggel 8ig sms-t
hétfőn viszi a fiát locsolkodni, szóval ez is kiesett
még megkérdem egyik munkatársam mit szólna ha cserélnénk
bár most zsúfolt a beosztás mert 5 helyett 3an maradtunk
kezd teli lenni a tököm az egésszel, most is el van baszva a hosszú hétvége, a múltkori 4 naposból is 3 munka volt
írtam mailt
lőttek a vasárnapnak mert szombaton maradnom kell 24-be
@kivan a munkatársaimmal
direkt kivettem a vasárnap éjszakát hogy legyen pár napom, erre meg elmennek betegállományba
24után meg nemigen esik más jól csak az alvás
ha esetleg mégis összejön a dolog (amire szinte semmi esély) írok majd sms-t
Ma megrendeltem a fékbetéteket, holnapra a kezemben lesznek aztán szerelem befele. Nemtom írtál-e e-mail-t, azt innen nem tom megnézni, vasárnap jó lesz akkor?
Yamaha TT-XT 600 ,88-92-ig, berugós blokk, eladó.
Ir.ár 80.000 Ft (szelep fedél repedt)
www.kepesmotor.hu/motorblokk/p..." target="_blank">link
olyan problémám volna hogy vettem egy Xt600 at és uj vezérmülánc van benn és a feszitö isfeszit rendesen és mégis berugásnál van mikor ledobj a vezérmü láncot és megakad az mitöl lehet?
lécci segitseteK!
mostanában totál káosz itt minden
éjjel mindenki meg van kergülve, régi alvós éjszakák nemigen vannak
ha mégis összejön, írok majd szombat reggel 8ig sms-t
még megkérdem egyik munkatársam mit szólna ha cserélnénk
bár most zsúfolt a beosztás mert 5 helyett 3an maradtunk
kezd teli lenni a tököm az egésszel, most is el van baszva a hosszú hétvége, a múltkori 4 naposból is 3 munka volt
lőttek a vasárnapnak mert szombaton maradnom kell 24-be
@kivan a munkatársaimmal
direkt kivettem a vasárnap éjszakát hogy legyen pár napom, erre meg elmennek betegállományba
24után meg nemigen esik más jól csak az alvás
ha esetleg mégis összejön a dolog (amire szinte semmi esély) írok majd sms-t