Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én szelephézagra gyanakszok
Nem nemtudom miért csinálhatja, de az olaj pont hogy jobb neki mint egy vékonyabb olaj úgyhogy nem értem
Üdv.
Megoldódott már a probléma?
Csak azért kérdem mert hasonló cipőben járok én is...
Az a furcsa, hogy motorikusan nem lehet észre venni semmiféle problémát, ugyanúgy 3-ba felveszem kerékre, lép elég rendesen, ezért zártam én ki a dugattyút.
Nem tudom mi lehet, jövő hónapba már okosabb leszek, de azért jó lett volna tudni mire számíthatok.
sedu köszönöm az ajánlatot. de még csak érdeklődés szinten tartok... jövőhónap elején kezdem a korlátlan jogsit,és majd csak utánna jöhet szóba akármiis....
Hali keresek Yamaha-xt-600-43-f hez blokk alkatrészeket vagy komplett blokkot papír nélkülit előre is kösz
eredeti cuccai megvannak?
mi a váz/motor kódja
Az enyém eladó. 260,000Ft, friss műszakis, a gyáritól sokkal jobb -Brembo- fékekkel.
sziasztok márkatársak lenne egy olyan kérdésem hogy a közeljövöben szeretnék venni egy xt350-est... vagy valami 600-ast. lényeg rendszámos legyen 400ezerig. szeretném tudni milyen fogyaszása lehet a 350es-nek? esetleg milyen hibával számoljak vásárlásnál? tudtommal motorikusan a 4t-k elég drágák... köszi a segitséget.
Meg tudná nekem mondani valaki hogy a FORDÍTOTT TELESZKÓPOS yamaha tt600 E (bl 4 gv) típ. mkp. első teleszkópjába mennyi lengéscsillapító olaj kell?
Sziasztok! KERESEK! Yamaha xt 500 vagy 600 1989" blokkot. Vagy 500-as hengert,dugattyút,hengerfejet kompletten. Kicsit elvérzett a kicsike,talpra kell állítani! Köszi a segítséget előre is!
van 12V ost tt is, de jelenleg xt 1VJ röl van szó! gondoltam már arra is hogy lehet az elözö gazdája rakott rá 6vos mágneskereket...azon kivül hogy erössebb/gyengébb a mágnes,van e még valami különbség a 6Vi12V mégneskerék között?vagy miröl tudom megkülönböztetni öket?
Tudtommal 6v-os a TT nem 12v!
VÁSÁROLNÉK tt 600 -97 hez vásárolnék idomokat....a szine nem számítt..csak legyen azért korrekt állapotban...nembaj ha kicsit karcos csak törött ne legyen....két hátsó idom és két tank idom érdekelne.....köszönettel gabó
30 605 6883
Sziasztok!
Van egy yamaha TT 600 e tipusú motorkerékpárom, most cseréltem benne első teleszkóp simmeringet. Érdekelne, hogy mennyi lengéscsillapító olajat kell önteni száranként a teleszkópokba. Fordított 43mm-es teleszkóp van a motoromban.
Válaszotokat előre is köszönöm! javascript:smile(document.frmmsg.body,'30');document.frmmsg.b
ody.focus()
sikerült beszerelnem a tekercseket de evvel sem jön a motorból 8V nál több váltóáram,azaz még a fesszabályzó bekötése elött nemakar 8V nál többet adni nagy fordulaton az egyik szálon a három egyforma közül,a másik kettön 3-4V váltófesz közt mozog!
van e valakinek 12vos fesszabályzó elektronikai rajza/sémája/?
kösz elöre is!üdw
Keresek a barátomnak erdő járó XT600-ast. Lehetőleg minél fiatalabb kellene, jó motorral, papír/rendszám/lámpa nem kell. 100,000Ft-ig.
Ha jó az XT600-é akkor nekem van egy eladó. Ha visszakeresel találsz róla képeket.
Helo!
Lehet alap amit kérdezek és csak én nem hallottam eddig róla de kifejtenétek mi a különbség egy Yamaha ttr 250 és egy ttr 250 raid között?
Köszi
Ja és keresek sport kiput!
Srácok szerintetek minek lehet ilyen hangja? Most volt olajcsere azóta hallom hogy kicsit "zörgös kopogós" hangja lett, de inkább menteközbe lehet hallani ha kicsit húzok neki, ha alapjáraton gurulok akkor nem. Repsol ásványi 20w50 et kapott.

http://youtu.be/sOLrSYBy7XY
Zsírzókészülékkel
Az enyémnek van egy hosszú csöve is aztán csak rádugom és pumpálom.
szelephézag állítás (jobb esetben)
Megoldódott:)