Ha még viszonylag épen tudtad kiszedni, akkor csapágyboltba beviszed, mondjuk SKF és valószínűleg lesz olyan is, vagy megrendelheted a gyárit mondjuk egy Yamaha márkaszervizben. :)
Csabukó:
Nézz utána bontóban, mondjuk Szatyináék vagy ha nincs, akkor e-bay-en biztos találsz, de egy új idom egy régi 350-esre nem épp olcsó.
Szia nekem 2004 es tt600r van terepen meg lehet etetni vele a 7 litert is közúton viszont az 5 liter meg állítja viszont ha ez mellett a típus mellett döntesz csak jól jársz vele én nyúzom sárban hóban télen nyáron terepes stb stb de nincs rá panasz sőt nem is válnék meg tőle nagyon meg bízható elég erős is és strapa bíró szóval én csak ajánlani tudom
CSövi!
olyan kérdésem lenne hogy,yamaha ttr600 mennyit kajol?mocivásárlás elött vagyok és egy ilyen masina az egyik kiszemeltem és kiváncsi vagyok azért rá mert a mostani benzinárak mellet ugy azért nem mindegy...inkább utcán használnám és mikor időm engedi akkor mennék terepre is...válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok nekem is oldalidom kéne a motoromra nem tud valaki ? Illetve rámegy a TT 350 re más fajta is ? Valamint aki tud gázmarkolatot (nem a gumi markolat )az jelezhetné
A másik kérdésem hogy a dobfékest meg lehet csinálni valahogy tárcsásra ?
Köszi.
nah sikerült szétszedni ugynézem a gyürük kopottak már mert 1,5 mm van ha berakom a hengerbe.itt ugye teljesen összekéne érnie?
meg egy kicsit kotyanik is a dugó talán kicsit kopott a csapszeg.
hello én kiskrovával probáltam azt ugye szétcseszte a nagy krova nem fér be ezért én is a csőkulcsra gondoltam ráraktam a 13-as felét befogtam krovába.megfeszitettem probáltam lazitani rajta azt a 12-es fele roppant egyet azt a vége ketté törött.már tegnap ota fujogatom rozsdaoldoval,műszerolajjal.
Szerintem jól vettelek fel, még tegnap este. Kimásoltam az emailod, ami az adatlapon van és azt másoltam be, én látlak, csak még nem igazoltál vissza. Ha megkérnélek felvennél te is? Az adatlapomon ott van az msn címem! Előre is köszönöm!
Hali! Ereszd ki a levegőt az első telókból, mert az a szelep nem arra van, hogy levegőt nyomjunk bele, hanem azért hogy kiengedjük azt ami keletkezik. Ezt nem én találtam ki hanem hétvégén Csika1 mondta nekem. Aki nem tudná ki ő, az keresse meg a Gas Gas fórumon!
Hello! OK. Értem. Jól írtad be a címem, mert még nem jelezte hogy felvettél!?
Én most 20w50 Castrolt tettem bele. Előtte 15w40 Castrol volt, de azzal picit hangosabb volt, viszont a váltó könnyebben működött.
Srácok lenne egy olyan kérdésem hogy kicsit bizonytalannak érzem a motort felfüggesztés terén az lehet attól hogy az első telokba túl sok levegő van? A hátsó lengővilla teljesen fel van újítva úgyhogy az elejénél keresem a hibát! Nem csapágyas küllők megvannak húzva minden ilyen kizárva, még arra gondolok, hogy a gumibakon álló kormány miatt érzem furának mert előtte nem ilyenem volt. Ha van vmi tippetek mit nézzek meg vagy a telokba mennyi az ideális levegő azt megköszönöm. XT 600 2KF
Csabukó:
Nézz utána bontóban, mondjuk Szatyináék vagy ha nincs, akkor e-bay-en biztos találsz, de egy új idom egy régi 350-esre nem épp olcsó.
olyan kérdésem lenne hogy,yamaha ttr600 mennyit kajol?mocivásárlás elött vagyok és egy ilyen masina az egyik kiszemeltem és kiváncsi vagyok azért rá mert a mostani benzinárak mellet ugy azért nem mindegy...inkább utcán használnám és mikor időm engedi akkor mennék terepre is...válaszotokat előre is köszönöm!
A másik kérdésem hogy a dobfékest meg lehet csinálni valahogy tárcsásra ?
Köszi.
meg egy kicsit kotyanik is a dugó talán kicsit kopott a csapszeg.
a lényeg, hogy 12 fogas legyen (AF1 50-hez kéne), köszi
Motoros pólók szezonkezdésre! Szerkeszd meg a saját, egyedi pólódat, kiegészítődet!
Kitűnő húsvéti ajándék!
www.motoros-polo.hu
Én most 20w50 Castrolt tettem bele. Előtte 15w40 Castrol volt, de azzal picit hangosabb volt, viszont a váltó könnyebben működött.