Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rallymania!
Én úgy tudom sima csavarhúzóval lehet állítani, nézd meg jobban.
Skeleton én még kicsavarni sem tudom, me vmi barom úgy megtépte.
http://www.horizonsunlimited.c...

ilyen vagy ehhez hasonló kulcsal lehet állítani. vhol lehet ilyesmit venni? kopaszka te mennyiért gyártanál le egy ilyen kulcsot?
Sziasztok!
Kopaszka hozzád fordulok, meg azokhoz akik tudna segíteni. Xt 2kf-en hogyan tudom megnézni, hogy kell e cserélni vezérláncot?
A másik kérdésem: A szelephézagot akartam vmelyik nap állítani. De a hézagot úgy lehet csak be állítani, hogy egy 10-es kulcsal meglazítom és egy hangyafasznyi kis 4zet alakú (kb 3mmx3mm-es) csavart kell elfordítani, hogy tudjak rajt állítani. Csak sajnos semmivel nem tudok ráfogni, esetleg van vmi spéci kulcs amivel ezt csinálják? ( Ha kell teszek fel képet este felel)
Csáóó!
Valaki tudja esetleg, hogy egy Honda XR-re való szelep dekni csavar jó-e a TT-re?
Yamahához nem találok..
az jó lenne hogy tudjam hívni holnap mennék is
ha minden igaz lessz egy kis szabadidőm elszaladok hozzá elkérem a telefon számát
persze tudom majd csak othon lessz majd hívsz
Megyek egy sráchoz alkatrészt venni meg beakarok nézni Zsolti komámhoz is remélem azt azért tudod hogy ő pontosan melyik házban lakik Meg ha már ott vagyok csak be ugrok hozzád is este hivlak megdumáljuk aszem csütörtök lesz belölle
szia a ttr dobról dobnál nekem ide egy képet előre is nagyon köszi
számom.06304125976
mi jót csinálsz felénk?legalább meg beszéljük a részleteket király.kössz
Hali. Nekem van hibátlan TT gyári dob 10-ért, meg van egy TTR 600 gyári dobom picit alakítva az is 10.
persze hogy tudok valameik nap készülők csépára menni adsz egy teló számot és hivlak mikor megyek
hali tudnál nekem segíteni zxr400 felni be faragásában a belgrada hátsó villába?esztergálni kellene
nincs semmi gond vele barátom csak unom tönködni mindig.Leo vince nem kell nekem de azért kössz!Gyere fel msnre!
miért ami van azzal mi a gond nekem van egy leo vince odadom ha kell vagy van gyári csendes dobom de az egy fos
Sziasztok!Nemtud nekem valaki gyári tt dobot?És h mien árba azt is irja meg köszi előre is!
töbnyire ez is nagyon közre játszott a javításba ami sajnos nem is került kis pénzbe
Kopaszka akkor ezért szerelted te a motor :S A segítséget köszönöm! Akkor nem megyek fürödni, max biciklivel XD Köszi még 1x!
Szia nekem ezzel kapcsolatban komoly tapasztalataim vannak itt meg is nézheted
szóval tapasztalatból mondom hogy nem ajánlatos több okból is a kell elmondom neked 1,mindenképp bele fog menni a légszüröbe a víz és a motorba is befog jutni a kalbin keresztül 2, a meleg blokk hirtelen lehűlése kivüről befelé azt eredményezi hogy a motorblokk gyorsan ráhülik a dugattyúra ami a gyertyától fogyamatos hőt kap igy nem hűllik le viszont a hideg blokk az zsugorodik ennek hatására a henger olyan mértékben fog neked kopni hogy ez kompreszio vesztást majd füstölést és a motor tönkremenetét fogja kihozni nekem a videó készítése után kb 200 km megtételénél már a fustőlés jelentkezett és eztkövetöen ezt kelett tennem http://www.sportmotor.hu/motor... remélem tudtam segíteni
Sziasztok.
Olyan hülye kérdésem lenne, hogy ha az xt600-al belemegyek a sédbe (hideg vízbe, meleg blokkal) a blokknak nem lesz baja? Hengerfej nem fog megrepedni vagy más valami a blokkon?
30/976-3563
10.00-tól elérhető vagyok.
lenne egy xt600 am friss műszakival küldj elérhetőséget felhivlak
sziasztok!
Keresek öreg endúrót (supermotot) megvételre. papírosat, ha lejárt nem probléma, ha kinnti akkor lehessen papírozni. Ha valaki tud, vagy hall ilyet akkor jelezhetné.
Előre is köszi!
Üdv nektek!