Sziasztok nekem az a problémám van 1 600as xt-m melegen pöcre indul de hidegen csak ugy hogy szivató nélkül kis gázzal és ugyis nagyon nehezem ha rátolom a szivatot egyböl megáll ez beálitási gond lehet vagy valami más elöre is köszi
helló néztem a hogy yamaha tt 350 es nagyon hasonl az xt re nem tudna valaki segíteni nekem xt (250 1983) van elvileg a blokk hasonló, hogy van a első lánchajtó fogaskerék felfogatása mert én most akarok tengelyt cserélni mert a mostanira az előző tulaj ráheggesztete kép is jól jönne köszi
Sziasztok!
Van egy tt 600 as mocim olaszból. Egy kis gubanc van rajta, számomra nem tiszta, mivel nem értek annyira hozzá. A jelenség a köv: a blokkból feljövő vezetékek nem egyeznem a motoron levő csatikkal. Ha valakinek ilyen mocija van létszi segítsen. Előre is köszi. A motor most csak berugós és nincs benne akku. Nincs szikra és semmi . AZ állórészben csak egy jeladó és a fesszabályzóhoz tekercsek vannak. Mi lehet a megoldás. A motor BL 4GV... alvsz. 5CH-..... motorszámú. A CDi 3YP-00. Köszi a segítséget.
Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy Neked hány Voltos a 2KF-es XT rendszere?
Mert érdekes, de az 59X-es TT 600-amban 2KF-es blokk van, így aztán akkor mégse biztos az a 6V-os rendszer...
Köszi előre is! :)
szevasztok eladtama mocim (dr600) és az utód egy tt600 as lesz ugynézki kibaszott jóáron csak az a baja hogy nincs szikra ehez kérném a segitségeteket kelenének értékek amikat a jeladó ill a gyujtás tekercs ből jönki vagy 1 manual is jó lenne a pontos évjáratott nem tudom de hátul is tárcsafékvan ha ez segít meg ha jól emlékszem fordititt telós de ez nem 100%
előre is megköszönöm a segitségeteket
akkro sztem kezd 2,75 fordulattal és utána melegen nézd meg hogy kipöreg -e rendesen a motor. Ha idő előtt ledadog akkro nyiss még a légcsavaron és ezt addíg amíg ki nem forog teljesen a végéig.
levegő csavar beteker és onnan vissza 2 teljes és egy 3/4 es fodulatot és utáéna van írva +- 0,5 fordulat. Ez attól füögg hogy milyen dob van rajta. nyitott vagy gyári.
Köszönöm.
annyira már nem akarom tuningolni,van ebben elég erő,csak azt hittem itt egy kicsit lehet játszani a teljesítménnyel.
A keveréknek nem tudod a gyári beállítását?
Alapjárattal 1ütt kell nézni ezt a 3,3 mm ert! Ha másképp állítod be inkább visszafolytja a motort, minhogy erőre kapna. Nem lesz megfelelő szinkronban a 2 karbi egymással. Ha tuningolni akarod akkor vegyél vegyél Dynojet kittet 30 ért. +pár Le
Csao mindenkinek.Szerelt e mar valaki kozuletek xt, tt-re bukovedot vagy mi a neve, hogy ne essen hanyatt az ember. kerekezes megy de a sujpontig nemmerem elengedni anelkul.Ti hogy vagytok ezzel?
A shuberen az alapjáratnon felül legyen meg a 3.3mm?
vagy azzal eggyütt?
Ha nem gyárira állítom,akkor teljesítménynövekedés lehet vele elérni?
Köszi
Üdv
Van pár eladó cucc tt-xt hez légterelők lánckerekek stb... ha érdekel valakit írjatok!
Üdv.:Laci
Megadod a tel. számod?
Megnésztem egy servicemanualt ott 7mm-ír.
akkor most mennyire állítsam?
Van egy tt 600 as mocim olaszból. Egy kis gubanc van rajta, számomra nem tiszta, mivel nem értek annyira hozzá. A jelenség a köv: a blokkból feljövő vezetékek nem egyeznem a motoron levő csatikkal. Ha valakinek ilyen mocija van létszi segítsen. Előre is köszi. A motor most csak berugós és nincs benne akku. Nincs szikra és semmi . AZ állórészben csak egy jeladó és a fesszabályzóhoz tekercsek vannak. Mi lehet a megoldás. A motor BL 4GV... alvsz. 5CH-..... motorszámú. A CDi 3YP-00. Köszi a segítséget.
Nincs valakinek FMF vagy akra dobja amit rá lehetne tenni egy 350 es tt-re?
Aki tud valamit köszönöm .
ui.: utángyártott gagyyi nem érdekel
Úgytudom 12v, de nem 100, akksi nincs benne a többi részét még nem néztem hogy pl milyen égő van benne.
Az lenne a kérdésem, hogy Neked hány Voltos a 2KF-es XT rendszere?
Mert érdekes, de az 59X-es TT 600-amban 2KF-es blokk van, így aztán akkor mégse biztos az a 6V-os rendszer...
Köszi előre is! :)
előre is megköszönöm a segitségeteket
Neked is
Széles Utat!
annyira már nem akarom tuningolni,van ebben elég erő,csak azt hittem itt egy kicsit lehet játszani a teljesítménnyel.
A keveréknek nem tudod a gyári beállítását?
vagy azzal eggyütt?
Ha nem gyárira állítom,akkor teljesítménynövekedés lehet vele elérni?
Köszi
Üdv
Amit leírtam az gyári beállítás ha van még kérdés írj!