Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a választ!
:O
És ezt honnan tudom meg és hogyan lehetne orvosolni?
Amikor az úszóházat leszedtem, nem tűnt fel semmilyen rendellenesség...
Én meg azt hittem, hogy az alsó 2 keskenyebb lukacska a túlfolyó, de akkor ezek szerint azt máshogy hívják.
Szia ezek a túl fólyo lyukai valószínű az úszoddal van gond attol hogy esetleg jó az úszószint még lehet hogy lyukas az úszód
Sziasztok!
Raktam fel képeket 600-as TT 59X/2KF karbijáról, mert ahogy megy bele a benzin és "tele" lesz, akkor minden lehetséges lyukon folyik belőle a benzin.
Alul már sikerült orvosolni az uszóháznál, de még így is van 2 hely, ahonnan folyik.
Ez miért van?
Hali!
érdekelne milyen lánct éredemes rakni, nagyvason nézelödtem van ameik a másik árának 3xorosa...a JT lánc pedig agyon olcsó pegid a jt láncekerekere azt mondják hogy jómínöségü...nekem most did van rajta...csak le szeretném cserélni,a did pedig nagyon drága...tudtok e többet mondani RK,JT,IRIS,CZ,KMC láncokról?menyivel jobb az erösített lánc?ó gyürüs?
felvettelek msn-re
gond az van bőven
mennyibe fájna nekem ez milyen tartós? milyen anyagból van?
vagy e olyan erős mint a gyári?
Szeva Dani látom gondban vagy egy kicsit mutatok valamit neked
Hali
kedd szerda fele tudok dobni róla képet ha kell
Üdv
Szia SEDU!Nekem lenne a kartelvédő Viktor barátom nekem intézte!Azt szeretném megkérdezni h megtudnád e nekem mondani h a 2 hátsó csavar helye milyen távolságra van egymástól?Válaszod előre is köszönöm
Ja és még + info, az elöbb néztem hidegen kipörgi magát,a karbin a szivató műkszik,visszaengedem szépen visszaesik a fordulat is.Gyertya hibája lehet? esetleg ,vagy inkább a gyújtással lehet baj? Ezeken aa motorokon lehet gyújtást állítani?,mert ezelött nekem derbim volt,ott tökéletesen lehetett állítani előgyújtást neki,de ebbe a motorba teljesen másfajta a gyújtás,és hát egyáltalán nem értek hozzá.aKössz az esetleges infokat...
Az elég érdekes lenne,mivel a 660-as xt vízhűtéses.
8.5 a gyári kompresszió.
Valaki nem tudja menyi az Xt-nek a gyári kompresziója meg ,ég anyi hogy egy 88-as évj. blokkra fel megy-e egy fiatalabb évj xt660 hengerszete?
lehet az is érdekel
Rendben, várom a hívását. Ha valakit érdekel a komplett motor is eladó. 2 év műszaki gyári festés, 17-es supermoto kerekek. Fél éve volt felújítva a blokkja. 260pénz.
Hi
Nekem is megmeredt a kartervédőm ha valakit érdekelne még.
Szia nagyon fasza hívni is fog az egyik barátom mert neki vettem volna meg de szeretne előtte beszél veled meg adtam a számod neki Gábornak hívják és rám fog hivatkozni mint ha én venném meg köszi mindent
Ugyanitt főfékmunkahenger (XT600) fékkarral együtt 2000Ft. Működik, nem folyik sehol, komplett.
Nem törött, nem javított, gyári. Irányár: 5000Ft.
nem ezt a ttr adtam volna a dr ér hanem egy másikat ami ez előtt volt persze semmi gond ha nem emlékszel rá nekem is csak a képekről ugrott be
neharagudj de nem emlékszek rá hogy beszéltünk volna és a motorod sem ugrik be pedig nézegetem a képeket de semi
Szia érdekel de kép kellene megy egy ár köszi
hello, tanácsot szeretnék kérni...............
yamaha tt 600 amikor huzom neki a gázt nem pörög ki a motor csak durrog,valamint lángokat lő ki a kipuffon,ha nem huzom neki oda teljesen akkor egész jol kipörgi magát néha. egy multkori esés ota produkálja ezt.ha valakinek van ötlete ? segithetne..
Féktisztító a légszűrőházba és indulni fog. Csizmába rugdossad
Szerintem kicsi a szivató és az alapjárati fúvóka, 10 fok alatt az enyém is nehezen indul.
Kösz, de nem érdekel mert én egyedit gyártatok le, és a paraméterek kellettek volna, de megszereztem azt is