Köszi a választ!
:O
És ezt honnan tudom meg és hogyan lehetne orvosolni?
Amikor az úszóházat leszedtem, nem tűnt fel semmilyen rendellenesség...
Én meg azt hittem, hogy az alsó 2 keskenyebb lukacska a túlfolyó, de akkor ezek szerint azt máshogy hívják.
Sziasztok!
Raktam fel képeket 600-as TT 59X/2KF karbijáról, mert ahogy megy bele a benzin és "tele" lesz, akkor minden lehetséges lyukon folyik belőle a benzin.
Alul már sikerült orvosolni az uszóháznál, de még így is van 2 hely, ahonnan folyik.
Ez miért van?
Hali!
érdekelne milyen lánct éredemes rakni, nagyvason nézelödtem van ameik a másik árának 3xorosa...a JT lánc pedig agyon olcsó pegid a jt láncekerekere azt mondják hogy jómínöségü...nekem most did van rajta...csak le szeretném cserélni,a did pedig nagyon drága...tudtok e többet mondani RK,JT,IRIS,CZ,KMC láncokról?menyivel jobb az erösített lánc?ó gyürüs?
Szia SEDU!Nekem lenne a kartelvédő Viktor barátom nekem intézte!Azt szeretném megkérdezni h megtudnád e nekem mondani h a 2 hátsó csavar helye milyen távolságra van egymástól?Válaszod előre is köszönöm
Ja és még + info, az elöbb néztem hidegen kipörgi magát,a karbin a szivató műkszik,visszaengedem szépen visszaesik a fordulat is.Gyertya hibája lehet? esetleg ,vagy inkább a gyújtással lehet baj? Ezeken aa motorokon lehet gyújtást állítani?,mert ezelött nekem derbim volt,ott tökéletesen lehetett állítani előgyújtást neki,de ebbe a motorba teljesen másfajta a gyújtás,és hát egyáltalán nem értek hozzá.aKössz az esetleges infokat...
Rendben, várom a hívását. Ha valakit érdekel a komplett motor is eladó. 2 év műszaki gyári festés, 17-es supermoto kerekek. Fél éve volt felújítva a blokkja. 260pénz.
Szia nagyon fasza hívni is fog az egyik barátom mert neki vettem volna meg de szeretne előtte beszél veled meg adtam a számod neki Gábornak hívják és rám fog hivatkozni mint ha én venném meg köszi mindent
hello, tanácsot szeretnék kérni...............
yamaha tt 600 amikor huzom neki a gázt nem pörög ki a motor csak durrog,valamint lángokat lő ki a kipuffon,ha nem huzom neki oda teljesen akkor egész jol kipörgi magát néha. egy multkori esés ota produkálja ezt.ha valakinek van ötlete ? segithetne..
Féktisztító a légszűrőházba és indulni fog. Csizmába rugdossad
Szerintem kicsi a szivató és az alapjárati fúvóka, 10 fok alatt az enyém is nehezen indul.
:O
És ezt honnan tudom meg és hogyan lehetne orvosolni?
Amikor az úszóházat leszedtem, nem tűnt fel semmilyen rendellenesség...
Én meg azt hittem, hogy az alsó 2 keskenyebb lukacska a túlfolyó, de akkor ezek szerint azt máshogy hívják.