Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A TT600R-nek gyárilag Öhlins rugóstagja van
Úgy látom már nem a gyári kilóméter óra van benne.
Szerintem ebbe nem ennyi km van benne,vagy igen de az csak terepen lett belehajtva,biztos volt használva mert a gyári közponzi rugó ki lett cserélve öhlins-re.
Én a helyedben megpróbálnám eladni,és utánna vennék egy magyar papirost.szerintem egy külföldi motor lepapirozásával sok macera van.
Transalp 650, 2005, 51.000 km
mondjuk cserénél máshogy alakulnak az árak.
milyen motorod van most?
Cserélnénk, s ő ráfizetne.
Vagy XT-ben nem gondolkodtál.
Azok köszt kicsit nagyobb a választék rendszámosan.
Annyi hogy az XT-egy kicsit gyengébb terepen.
De nagyon jo motor,nekem is XT-m van.
Hali.
Szerintem drága.
Mire lepapirozod sokba lessz.
Alkudni kell!
Sziasztok!

Ez a vas, külföldi papírokkal megér vajon 500e HUF-t?
Próbáltam, szépen jár, nem csörög, füstmentes.
A fém részeken korrózió nyoma vannak. TT600R, 1999 évi, elvileg 22000 km van benne. A féktárcsái kopottak.

Én rendszámoztatnám.
Kösz az érdeklődést de elkelt!
tank és ülés külön?
Üdv
Yamaha TT 600 R, 1988-as forgalomba helyezhető váz olasz papirokkal képen látható alkatrészekkel eladó .30.000 Ft
Postázom ha kell. 06-20-242-38-13
nah beleraktam az ujj lánckerekeket,14-47 lett nagyon pörgősen megy,nekem jobban bejön ezzel az áttétel,mint a régi 15-.40 el
Sziasztok!
TT600RE-hez keresek fék- és sebváltókart. Ha valakinek lenne elfekvő, piszkos anyagiak ellenében szívesen a magamévá tenném! Mármint az alkatrészeket...
Yamaha XT 600 eladó! Részletek az adatlapomon és itt:

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
És melléd is fegteted ? esténként amúgy tényleg nagyon megy csak a váltója egy rakás szar
Szia nem akarok én zavarni meg senkitsem fényezni de keresd a sport motoron LECSO t neki ugyan ilyen van biztos segit
igyis-ugyis mennek...azaz már ma reggel elmentek....
De azért előtte telózz oda hogy tuti ott van-e. Nekem a postán azt ígérték hogy odaér, bár magyar posta egy rakás szar.
oké! remélhetöleg héttvégén mennek az ismerösök szegedre
Jó ez,csak a kiváncsiság hajt.
Félreértés ne essék sajna nem az enyém . egyik haver vett egyet és elkértem egy motorozásra . kb az elsö 100 méteren beleszerettem.Kell egy ilyen
Hali
Ujj szerelmem van ! Yz 450 F
Nagyon megy.
Fogalmam sincs. Ha akarod cserélhetünk csonkot ha neked szükség van rá.