Az első karbin a súbert húzd fel 3,3 mm ig és ahogy elérte azt a magasságot akkro kezdjen nyitni a pillangószelep a segéd karbin. És így kell lenni jónak hogy a pillangószelep tök vízszintesen áll és a fő karbiban a súber teljesen a maxon.
Lehet.
Nemtudom mert a segédkarbi nélkül is könnyen kéne indulnia.
Lehet a keveréken kellene egy kicsit állítani,kapjon egy kicsit több benzint.passz
Én is csak kísérletezek jo lenne tudni a karbihoz a gyári beállításokat.
Azt mér kicseréltem,csak most megint szétszedtem,mert több nap állás után ebben a hidegben nehezen indul.
mikor meg beindul ojan mint ha nem kapna eleget,mert 1700-ig bir csak felmenni a fordulat,és rá egy pár másodpercre le is áll.még egyszeri indítás ra már 2000-ig felpörög s akkor addig jár amíg vissza nem veszem a szivatót.
amelyiket bowdennel mozgatod azt állítsd vízszintesre aztán ehhez állítsd vízszintesre a másikat is
szívócsonkjaidat nézd meg mert elég furán néz ki a képen
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni,hogy a karburátoromon a segédkarbin a pillangószelepnek mikor kell nyitnia?
Most olyan több mint negyed gáztol kezd nyitni.
Nemtudom hogy lenne jó beállítani?ez igy jol van?
Vagy állítsam ugy hogy hamarabb nyitson?
Köszi Üdv
esetleg valakinek elfekvöben xt kerékszett?gumi nélkül,hátsó kerék dobfékes...ha valakinek van jelentkezzen itt, vagy e-mailen: black_ness@freemail.hu ....üdw
fhhuu nemtudom milyenek benne a fúvókák de majd megtudom neked mondani mert küldenek nekem szervizmanuált majd felveszel msnre és átküldöm majd neked!Volt is csak ujra lett huzva a gépem és elfelejtettem le menteni Msn cimem am:guriga21@freemail.hu
Akkro jó amiket leírtam még 1 észrevétel nemtudom milyen olaj van a villlában de azt érdemes lecsérni valami 5W okosságra és ahhoz beállítani a nyomást.
Ez csak a sima olajos telónál van hogy kiereszted a fölös levegőt. A levegő-olajos villáknál fix a légnyomás, ha azt kiereszted akkro összecsuklik a villa vagy 5-10 centit. Max 1,18 bar ereszthető bele száranként de olyan0,5 barral jól használható mindenhol.
Köszi szépen!Annyi kérdésem lenne még h puha a teleszkópon mit lehet vele kezdeni?Meg hallotam olyat h minden motorozás után ki kell engedni a telóból a levegőt h ez igaz e és ha igen hol van a leeresztője?
A motoromon finster dob van,nagyon szeretem,de tartok a rendöröktöl,hogy megbüntetnek,Mert nincs benn e az E betű.
Mit lehetne vele csinálni?
Nemtudom hogy mijen büntetés róható ki?
Üdv
Akkor jársz a legjobban ilyen esetben, ha a gyári fejidomot teszed rá valahonnan és hozzá a gyári 6V-os izzót, de ezzel se tudsz majd éjjel motorozni csak arra jó hogy lássanak.
Üdv