Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mate117@citromail.hu címre küldheted a képeket
ha téél hibátlan és stimmel 92esre ak elég egy
Igen hibátlan. Holnap tudok képet küldeni. Egy kell vagy mind a kettő?:)
Kenéz hogy ha nem volt magyarországon lepapirozva a motor és az alvázszáma meg a blokkszáma nincs nyilván tartásba akkro meg tudod rá kötni az 50esre valo biztositást csak annyi h tüntesd el mindenhonnan a 125 jelzést , meg ezt rendöre válogatja ha kicsit ért hozzá akkor levágja ha nem akkor szerencséd van
katanas a kábelkötegre irtad ? kép jó lenne ha hibátlan ak szerintem üzletelünk :)
Tdr-DtR 125 tömítés garn. eladó..Új....
Egy kis segítség kellene nekem!
Kb. 3 hónapja cseréltem egy robogót egy 1998-as ( elvileg ) TDR 125-re. Kipróbáltam és annyira beleszerettem a 125-be,hogy minden mást nem is vettem figyelembe! Irtunk egy adásvételit és már az enyém is a moci. Na most egy hete elvittem egy szerelő sráchoz,hogy cserélje le az olajat,meg nézze meg a blokkot mert valami ciripel benne. A srác megcsinálta és minden tök jó most rajta CSAKHOGY kérdezte tőlem a szerelő,hogy honnan van ez a TDR, mert az alvázszám meg van csiszolva és kókány módon újra van gravírozva. Mondtam neki hogy kitől van és annyit mondott,hogy vigyázzak vele nehogy leigazoltassanak,mert tuti bajom lesz! egyébként 125/50-be akartam vele mászkálni és már biztosítást is kötöttem rá! KÉRDÉSEM,hogy mit tehetek annak érdekében hogy megtarthassam a mocit? Várom válaszotokat!
Szia
Nekem van kettő is! 3000 ft-ért adom és 5000ért a kettőt. Csütörtökön tudok képet is küldeni
Szeva! Ha érdekel a gumi akkor írj rám biztos meg tudunk egyezni. hunyadi.imre@freemail.hu
1992 es tdr-hez teljes kábelköteg valakinek van?
Szia láttam árulsz DT-hez power motor és bowdent.Mennyi lenne az ára?Légyszi ide írj:puskadominik@citromail.hu
első telóba, milyen árba van egy szimering?
2009-es
Oké,majd szolsz ha kell....Van tömítés garniturám is új,2 db tömitést vettem ki belőle.....
mikori gumi ?
10e.-ért a tied!
Gumiért mennyit kérsz ?
lehet h fog nem volt még idöm szét szedni
Na érdekel a lamella szett? Raktam fel képet...
Van 1 pár eladó cuccom eladó, jó állapotban lévő szívócsonk, teleszkóp emelőm hátsó rugós tagra kell felrakni kb. 2cm-t emel a gép hátulján, gázbowden, Metzeler tourance 150 70/R17 hátsó gumim ami még nem volt használva, csere érdekel!
Ezek vannak tdr-dt 125r hez,Meg még van 1-2 cucc...... És van még robogóhoz görgőm ha tudsz rá valakit....Yamaha bws,jog,neos,stb....
Ma délután lefotózom......ide felrakom...
hali! na mi újság? hogy áll a csomag?
képek kb mikor lesznek ?
Belső gumi, index relé? Valakinek Meg van egy kormánykapcsolóm is csak arról hiányzik az egyik világítás fel-le kapcsoló gomb, mert az enyémre átraktam, azon le volt törve.