Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megnézném a képeket
Szia! Nekem lenne egy komplett berúgó tengely + kar, ha érdekelne? Tudok képet is küldeni róla,ha kell! Én megvettem,de nem rakattam bele a TDR-be! 8 eFt-ért vettem mindenestől és ha kell annyiért tovább is passzolhatom neked! Üdv : Zsolti
Cosmo várom a képeket!
http://www.2strokeparts.de/sho... igaz ez uj de elég huzos áron mozognak :(
2000.- huf...
Sziasztok segitségeteket kérném tdr 125-höz keresek nagyobb hengert.
elöre is köszi
gyorsan valaki tudna segíteni? TDR első telóba jó a 41x35x8/9,5 ös szimering? a kérdés itt az hogy a DT-R-be való jó egy a TDR-ébe...
képet tudnál küldeni róla ? melyik alkatrészek vannak meg belöle?
Hello! Mit kérsz érte? Engem érdekelne...
szia, nekem van kompletten, mondj rá egy árat és viheted.
jóóóó:P
Hali esetleg valakinek nincsen TDr-hez komplett első felfügesztése? Teleszkóp küllös kerék fék érdekelne cserébe lenne egy komplett felújított dt telóm kerékkel új fékkel 0 kilóméteres Athena szimeringel
1992 125 tdr hez valakinek van komplett berugó szettje? tengellyel mindennel együtT?
5000 a kettő ugye?
emailodra meg irtam a cimet!
Bocsi csak nem mutatta! elküldheted mind2öt
1 kuplung deklit már férre is tehetsz nekem ;)
Helló
Már elküldtem az email címedre!
képek a kábelkötegről?
Urak Végkiárusítás!
kuplung dekli: 1ezer! üresen (épek, max festeni kell), olaj, vizpumpa, 2-2e
membrán:2e, hengerfej termosztáttal:3e,henger (hüvelyezni kell) :2e! váltó kompletten:5e,
lendkerék szabadon futóval:5e!, gyujt dekli:1e, balansztengely:1e, fogaskerekek:500Ft.
mindkettőhöz kell a meghajtómechanika vagy lehet h elszakadt a spirál.
elvileg téged is elővesznek mert te meg megvetted a kétes eredetű motor úgymond " bűnrészes" vagy le kell önteni vmi olyan anyaggal ami meg marja a fém felületét és cső innentől kezdve megeheti a kalapját
Valaki nem tudna segíteni abban,hogy mi kell nekem ahhoz,hogy működjön a km órám? Van ugyebár a műszerfalom és egy km spirálom. Mi kell még ahhoz,hogy működjön a fordulatszám mérő és a km óra is? Ha van ilyen alkatrészetek az érdekelne!
Eladó pár yamaha tdr 125 alkatrész megkímélt állapotban.
Amik vannak :
-Kerék + gumi 7000 Ft
-Hibátlan ülés 3000 Ft
-Első fényszóró ( km óra nélkül ) 3000 Ft
-Rezonátor + végdob 7000 Ft
-Hűtő 2000 Ft
-Gyári első sárvédő ( ha kell készítek róla képet ) 3000 Ft
-Hátsó lengővilla 4000 Ft
-Indek kapcsoló 2000 Ft

Ezek mind nagyon jó állapotba vannak,csak nekem már nincs rá szükségem. Postán eltudom küldeni!
Ha egyben megveszed az egészet akkor 25 eFt-ért odaadom. Telefonon és e-mailon is kereshetsz! kenezaljai.zsolt@gmail.com
Köszike! A 125 ccm igényesen el van róla tűntetve! Csak az alvázszám egy kicsit gagyin néz ki! Ha most megállít a jard és elkezdi vizsgálgatni a motort és rákérdez az alvázszámra én meg mondom neki hogy így vettem akkor nem az eladót fogják elővenni?
széles nekem az a gumi :( max 130-135 ös kéne