Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt megtudná mondani nekem valaki, hogy az impulzustekercsnek, és a lendkerék közötti kis impulzus sáv között mennyinek kell lenni a légrésnek? Előre is köszönöm!
valakit nem érdekel jó állapotú hátsó féktárcsa? 4000pénz postával
Nekem csak tartalékon hajlandó működni a motor!
Sziasztok! tankból kiszerelt benzincsapról tudnátok nekem képet küldeni 125- ös tdr-hez!
szia elvitték már a cdi-t meg a tekercset is.
Heló! Nekem el tudnád küldeni a 3 tekercses gyújtás alaplapot, meg a cdi-t, kipróbálni? Mert nekem valami nem kerek a gyújtás körül, és ki szeretném próbálni, hogy mi a rossz. Ha mindegyik szar az enyémben akkor mindegyiket megvenném tőled, ha nem ez a probléma akkor természetesen visszaküldeném neked. Előre is köszi!
A legközelebbi kútig elég....
Amúgy mi a bajod ezzel a szépséggel?
Nem akar menni?
Bocsi , hogy ennyit kérdezek, de ha tartalékra kell állítani a benzincsapot, mennyi benzin van még a tankban ?
Esetleg ha valaki tud, valami hátsó dobot , esetleg komplett rendszert az jelezze !
Köszönöm szépen !

Képek : http://www.sportmotor.hu/motor... ;)
Talán ez segít.
Szia! :D
Érdekel a videó Szép darab!
Megígértem már hogy megkeresem mert nekem van itthon egy azthiszem, mármint Service Manual pontosabban, és feltöltöm képek formájában.
Viszont kerestem hozzá service manualt. Sehol sem találok itt a forumba van egy régi link de nem lehet letölteni onnan. Esetleg ha valakinek van elfekvőben egy , küldje már el :D almssy.gabor8@gmail.com

Hello !
Hali , 94 -es ma teszek fel róla még képet ;). Meg dobok egy vidit ha érdekel.
Hanyas évjáratú?
Én azt tudom hogy 91-esek kapták a legerősebb blokkot. Ez közel sem biztos.
Folytás?
Nem tudom, talán ha egy sportdobot ráraksz lehet erősebb lesz kicsit, az enyémen is volt, jó hangot adott, meg azért egy kis erőt is. De ez megint ízlés kérdése
Nagyon szép! Jó motorok ezek a zongorák!
Ugyan ilyen első felnim van gumival pont eladó.
Valamint lenne egy kérdésem. Folytások ebben a motorbán hol találhatóak ? Kipufogóban van valami ? 125 tdr.
Üdvözlök mindenkit ! Mától én is Yamahás lettem :D Vettem egy zongorát :D
Eladóvá vált!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tdr_125-588906
0
Kenéz még mindig várom az ülést !
Értelek,de én is 60 eFt-ot költöttem már a motorra és azért írtam csak a vázat! Ha majd mégis meggondolod magad akkor írj rám! :)
Az nekem annyiból nem éri meg hogy papírosan a blokkom többet ér, ráadásul teljes generált kapott, azóta meg benne van 1000km, de még annyi sem, és úgy nekem meg nem éri meg
Rendicsek, egyenlőre még minden megvan, még semmit sem vittek el
Szia!
Kapható!
heló nekem index relére lenne szükségem. S.O.S