Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A burkolat alatt vágtuk szét, kapott új furulyát és kitömtük üveggyapottal.
Köszi, csak annyit, hogy hogyan szedtétek szét a kipusogót, csak a toldásoknál? De akkor hogy pucoltad ki, hisz nagyon sok a kanyar benne, :(
Vagy szét is vágtátok a heggesztéseknél?

Köszi
Nekem így jobban bejön :)
Kipufogót szétszedtük és kipucoltuk, azóta 140 :-)))
Sziasztok!
250 TDR felől érdeklődnék!
Ebben a motorban a TZR blokkja van egy az egyben? Mert akkor nagyon bitang lehet a gép. TZR-em volt, most meg TDR-ben is gondolkozom, ha...... lehet arra használni amire szeretném. Szerintem ez egy Funbike és kicsit "őröltködni" szeretnék valamilyen motorral a mostani rossz időjárási körülmények között. Biztos elég erős és jól is gyorsul. Az elején lehetne kicsit könnyíteni (idomok le -másik fejidom fel) A súlya sem vészes a 150 kg menetkész tömeggel. Egykerékre feljön különösebb noszogatás nélkül? Vagy kuplunggal? Pályára vitte már valaki közületek? Érdekelnének a tapasztalatok (nem feltétlen a 300 km-es túrákról ). Supermotosítanám.
Előre is köszi
Hali kéne nekem online segítség tdr 125 össel kapcsolatba valaki aki tényleg képbe van ezzel a típussal fel venné velem a kontaktot
Előre is köszi!
Akinek kell írjon, árat megbeszéljük :)
Hát jójó de már 2 napja a cimedre meg a nevedre várok. igy hogy küldjem?:D:D:D nekem elérhetőség az adatlapomon ott van;)
okés nekem jó
szia, igen tudom, utánvéttel ha gondolod már ma vagy holnap fel tudom adni
sziasztok van egy 250-es tdr-m és az jött elő váltóolaj csere után,hogy füstöl a kuplung felőli henger de csak az a másik nem az olaj belevaló biztos és annyi is van benne amennyi kell, gondolom a főtengely szimering halt meg és beereszti a váltóolajat a forgattyúsházba ami ezek után a kipufogón távozik és csúnyán összeköpköd mindent.Csinált-e már valaki ilyet mekkora munka szétszedni, kell.é hozzá valami speciális szerszám és mennyi leket 1 ilyen szimering esetleg szabvány-e de gondolom nem az.Ha valaki tud valamit előre is köszi!
okés
postázni is tudod?
szia, sajna, komplett blokkom jelenleg nincs, ezek a maradékok vannak csak,
akkor ha az a dekli kell amiben benne van az olajpumpa meg a vizpumpa akkor 2ezer, ja meg adok egy balansztengelyt ajándékba, ja a olajpumpa fedele nincs meg mert korábban eladtam, de minden más benne van.
Üdv:Márk
heló érdekel az egyik dekni pumpákal együtt.
de az se lenne gond ha van komplett blokkod mert érdekelne.
Sziasztok!
Van egy 92-es TDR 125-ös mocim, még nagyjából gyári állapotban lehetett, merta hengerhez nincs nyúlva, sem a powerhez. Mikor megvettem 6000-ig pörgött és 90-et ment.
Átfordítottam a Power és beállítottam, jól működik. Most sokkal jobban húz, kipörög 9e-ig, de a vége még mindig csak 100Km/h
Mi lehet a gáz? kéne 140-et menjen.
Kipufogó, karburátor?
Valaki tud segíteni, aki már csinált ilyet?
Pityke:)
Hahó srácok!
A bontásból megmaradt 1-2 dolgom:
TDR 125 Kuplung dekli pumpák nélkül: 1ezer magyar forint!
víz és olaj pumpával:2ezer magyar forint!(nem repedt, törött stb)
Jelképes áron eltakaritanám a portáról:)
ja még maradt 2db balansz tengelyem is, 1-1 oda adok a deklivel, ezeket már nem akarom árulgatni!
bocsi, Wanty-nak akartam címezni csak rossz névre kattintottam...
Csáó!
Engem érdekelne a komplett első idom az ami a plexit is tartja, az oldalidomhoz 3-3 imbusz csavarral van rögzítve. Cakkum-pakk plexivel mindennel érdekelne ez az idom ha még megvan!
Hello! valaki tudna adni nekem egy service manual-t az 1990-es tdr 125 R -emhez? Nagyon megköszönném(én nem találok a neten...)
Leginkább a kapcsolási rajz kéne.....
HellO!
1997-es deltaboxos TDR-hez alkatrészeim vannak eladók.
Pl. komplett tank, kipufogó, elsőkerék,henger, hengerfej, kiválló állapotúfőtengely,váz, egyéb alaktrészek eladók, ha érdekel valakit
Tel: 06/30 814 4540
Eladóvá vált Tdr 125-m
Akit érdekel---- http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tdr_125-4986838
:))
Sziasztok!

Yamaha TDR 125 1990-es,csővázas,nem deltaboxos motorhoz keresek küllőket aminek az első kereke 18,a hátsó pedig 17"-os.

Aki tudja hol lehet kapni,írjon,köszönöm!
elérhetőséget kérhetnék tőled
Szia!
a felniken lévő gumik öregek és mintázat sem a legjobb, leginkább bohóckodásra jók a gumik, a felnik jó állapotúak, fekete szinűek, 10/db+ a 2 tárcsa 5ezer, azok is jók.
Üdv:Márk
helló gumistól tárcsástól első hátsó menyibe kerülne