Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy kb. 2 hónapja vettem egy tdr-t és átnézegettük egy haverral,de nincs rajta kiegyenlítő tartály a vízhűtésnél! Ebből lesz valami gondom nyáron vagy nem? Alkatrészt kaptam hozzá elég sokat és meg is van a tartály! Vissza kell kötni,vagy használható így is? Előre is köszi mindenkinek!
Heló. Nem egy kis darab gép, szerintem a méreteidhez jó lenne Én 184 cm vagyok, de nem ért le a lábam "teli talppal" A többiről majd nyilatkoznak a nálam okosabb emberek.
Sziasztok! Van itt valaki, aki Győr környékén lakik? Szeretnék venni én is tdr-t, aztán megnézném a gépét. 195cm magas vagyok, 90kg, jó lehet ez a gép túrázásra 2 emberrel? Olvasgattam a népitéleteket, valaki mesélne valami tapasztalatot a motorral kapcsolatban? Túra szerviz fogyasztás stb...? Köszi
Ami a blokkhoz és a karbit köti össze! Valószínű,hogy egyre gondolunk! Ha tudsz rakj fel róla képet és hogy mennyiért adnád,mert ha egyről beszélünk akkor nagyon érdekelne és sűrgős is lenne!
Sziasztok. Engem szívócsonk érdekelne TDR-hez,lehetőleg ne legyen szétrepedve ( mivel az enyém már nagyon gatya ). A motor 1998-as NEM deltaboxos ! Árban megegyezünk,de tuti hogy KELL! Írj vagy hívj : +3630 2200828
Benzincsap mennyi?
Gyere fel, van telcsiszáma is.
kerestem de nemtalálok sehol! Előre is köszi