Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben!
Írtam!
Kell, írj rám: hunyadi.imre@freemail.hu
Heló. Megvan még minden! Benzincsap 1000.- A szimering szett 5500.-
Nekem van 1 eladó szívócsonkom ha érdekel valakit itt megtudja nézni:Szívócsonk
Helló, megvannak még a cuccok tömítés szett mennyi?Ha megvan még vevő lennék én is a benzincsapra.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy kb. 2 hónapja vettem egy tdr-t és átnézegettük egy haverral,de nincs rajta kiegyenlítő tartály a vízhűtésnél! Ebből lesz valami gondom nyáron vagy nem? Alkatrészt kaptam hozzá elég sokat és meg is van a tartály! Vissza kell kötni,vagy használható így is? Előre is köszi mindenkinek!
3,5cm!
Heló. Nem egy kis darab gép, szerintem a méreteidhez jó lenne Én 184 cm vagyok, de nem ért le a lábam "teli talppal" A többiről majd nyilatkoznak a nálam okosabb emberek.
Sziasztok! Van itt valaki, aki Győr környékén lakik? Szeretnék venni én is tdr-t, aztán megnézném a gépét. 195cm magas vagyok, 90kg, jó lehet ez a gép túrázásra 2 emberrel? Olvasgattam a népitéleteket, valaki mesélne valami tapasztalatot a motorral kapcsolatban? Túra szerviz fogyasztás stb...? Köszi
Holnapra beírom majd!
heló cseréld ki a karbulátórban a főfuvokát 10% nagyobbra megnö töle a tejesitménye
Lemérnéd légyszives a két felfogatócsavar középpontja közötti távolságot? Köszi
1.000-ért odaadom.
Üdv!
Benzincsap mennyi?
Valakinek esetleg valamelyik? "Jelképes" áron. Nekem már nincs meg a TDR ezek meg aki tudja használja fel.
Már megvan a szívócsonk,csak be kellene rakni! Azért köszönöm mindenkinek!
A DT fórumon most hirdet egyet egy srác.
Gyere fel, van telcsiszáma is.
Oké,Várom!
Már emailben megkerestelek, mindjárt küldök képet is.
Ami a blokkhoz és a karbit köti össze! Valószínű,hogy egyre gondolunk! Ha tudsz rakj fel róla képet és hogy mennyiért adnád,mert ha egyről beszélünk akkor nagyon érdekelne és sűrgős is lenne!
A gumi szívócsonkra gondolsz amibe a karbi megy? Nekem van egy hibátlan állapotú.
Sziasztok. Engem szívócsonk érdekelne TDR-hez,lehetőleg ne legyen szétrepedve ( mivel az enyém már nagyon gatya ). A motor 1998-as NEM deltaboxos ! Árban megegyezünk,de tuti hogy KELL! Írj vagy hívj : +3630 2200828
Keresek TDR, TZR DT 125-ös minarelli kuplungot kompletten, ötrugósat. Ferrodolos lamella megléte nem szükséges.
1999-es Tdr 125-ös valaki nemtudna nekem küldeni Service Manual-t?
kerestem de nemtalálok sehol! Előre is köszi