Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1990-1996 ig jó a szürke blokkos ba való.....
Nem volt használva,enyém be vettem anno de eladtam a dt-t mielőtt kicseréltem volna....
Teljesen új vagy volt használva? 1992 es tdrbe jó?
Este felé tudok feltenni,képet mert akkor lefényképezem,Ára pdig én 3-4 ezerre gondoltam.....
képet árat tudnál mondani lamella szettröl ?
Van újszerű,tdr -dtR 125 kuplung lamella szettem csomagolásban van de már ki lett bontva mert megnéztem..Nekem nem kell, mert az enyémben jó(még)...Az előző dt-m be vettem ,de mire beszereltem volna eladtam a gépet...Ha érdekel ,küldök képet...
Tömítés garnitúra eladó! Dt-tdr125-höz. Most vettem,és csak a lemez hengerfej tömítést és a henger talp tömítést vettem ki belőle...többire nincs szükségem..Ha kell tovább adom,,vagy csere dt cuccokra km spirál,vagy ford.sz spirál....ilyenek...
Hali 1992 TDR 125-höz keresek felső kormányhidat ha van esetleg valakinek reális áron?
Eladóak a képen látható yamaha alkatrészeim A gyújtás lendkerékkel 10000 ft Powermotor 5000 ft Cdi 8000 ft Önindító 5000 ft Hengerfej hibátlan 2000 ft A henger Tzr 4 fu-é kis helyen nicasil hibás powerrel 4000 ft nagy1122@freemail.hu 0620/9564824
Írtam elmailt
Sziasztok! Eladó a képen látható motros bőrkabát! (52-es méret, 2 belső zseb, kívül 3 zipzáros zseb) 20eFT, Komárom-Esztergom megye, Ács
Tel.: 06 70 318 52 37
hali! na mi újság? lesz akkor csere?
Köszi,de ez nekem nagyon megviselt . Szia
Itt a műszerfal:)
Minden óra működik. Ha kell tudok hozzá adni km óra spirált is
dudi00@citromail.hu
e-mail cimet tudnal adin?
6 ezerbe okés?
Küldjél képet róla és majd megbeszéljük az árát! Ha működik rajta minden,akkor érdekel! Szia
okés rendben köszi!
meg addig megálmodom hogy milegyen
jóccakát
Értem:)
Hát te tudod De biztos vagyok benne hogy minden ugyan az.
Előbb kellett volna gondolkodnunk és feladni az elsőkerékkel együtt:)
Na mind egy az ajánlatom áll, honap küldök képet és majd írsz hogy mire jutottál:)
mert attól félek hogyha belepróbálnáknk pl a DTbe a komplett 17es kereket, szinte tuti hogy vmi nem illeszkedne rendesen, vagy a fék, vagy a lánckerék, vagy az agy szélesebb/keskenyebb kicsivel mint kéne, stb...
hát mert így nem kell vesződni a féktárcsával ha esetleg nem illeszkedne a másik típusé, meg a lánckerék szintúgy. és így tulajdonképpen ami cserélődik az a gumi,felni, és a küllők. így nem kell semmit átalakítani v ilyesmi, csak egyszerűen olyan mintha ugyanaz a kerék már nem 17 col hanem 18 átmérőjű
Uhh ez már túl bonyolult lenne:)
Ez miért is jó?
aha...ebben igazad van. Hát esetleg az lehetne megoldható hogy úgy cseréljük hogy a kerékagyak megmaradnak(és így a lánckerekek és a fékek is) és csak a felnit gumistól küllőstől átfűzzük...az eredmény ugyanaz csak megmarad a kerékagy a gyári
Igen küllős de van csillag felnim is. Hát szerintem a 18-as felnidre nem tudsz széles gumit rakatni mert alapból keskeny gumira tervezték (110) ez meg szélesebb (130)