Van újszerű,tdr -dtR 125 kuplung lamella szettem csomagolásban van de már ki lett bontva mert megnéztem..Nekem nem kell, mert az enyémben jó(még)...Az előző dt-m be vettem ,de mire beszereltem volna eladtam a gépet...Ha érdekel ,küldök képet...
Tömítés garnitúra eladó! Dt-tdr125-höz. Most vettem,és csak a lemez hengerfej tömítést és a henger talp tömítést vettem ki belőle...többire nincs szükségem..Ha kell tovább adom,,vagy csere dt cuccokra km spirál,vagy ford.sz spirál....ilyenek...
Eladóak a képen látható yamaha alkatrészeim A gyújtás lendkerékkel 10000 ft Powermotor 5000 ft Cdi 8000 ft Önindító 5000 ft Hengerfej hibátlan 2000 ft A henger Tzr 4 fu-é kis helyen nicasil hibás powerrel 4000 ft nagy1122@freemail.hu 0620/9564824
Értem:)
Hát te tudod De biztos vagyok benne hogy minden ugyan az.
Előbb kellett volna gondolkodnunk és feladni az elsőkerékkel együtt:)
Na mind egy az ajánlatom áll, honap küldök képet és majd írsz hogy mire jutottál:)
mert attól félek hogyha belepróbálnáknk pl a DTbe a komplett 17es kereket, szinte tuti hogy vmi nem illeszkedne rendesen, vagy a fék, vagy a lánckerék, vagy az agy szélesebb/keskenyebb kicsivel mint kéne, stb...
hát mert így nem kell vesződni a féktárcsával ha esetleg nem illeszkedne a másik típusé, meg a lánckerék szintúgy. és így tulajdonképpen ami cserélődik az a gumi,felni, és a küllők. így nem kell semmit átalakítani v ilyesmi, csak egyszerűen olyan mintha ugyanaz a kerék már nem 17 col hanem 18 átmérőjű
aha...ebben igazad van. Hát esetleg az lehetne megoldható hogy úgy cseréljük hogy a kerékagyak megmaradnak(és így a lánckerekek és a fékek is) és csak a felnit gumistól küllőstől átfűzzük...az eredmény ugyanaz csak megmarad a kerékagy a gyári
Igen küllős de van csillag felnim is. Hát szerintem a 18-as felnidre nem tudsz széles gumit rakatni mert alapból keskeny gumira tervezték (110) ez meg szélesebb (130)
Tel.: 06 70 318 52 37
Minden óra működik. Ha kell tudok hozzá adni km óra spirált is
meg addig megálmodom hogy milegyen
jóccakát
Hát te tudod De biztos vagyok benne hogy minden ugyan az.
Előbb kellett volna gondolkodnunk és feladni az elsőkerékkel együtt:)
Na mind egy az ajánlatom áll, honap küldök képet és majd írsz hogy mire jutottál:)
Ez miért is jó?