Keresek alkatrészt 90es nem deltaboxos tdr 125-höz.
Pontosabban a központi rugóstagnak a lengőhimbáját,vagy mi is az,ami csatlakozik a vázhoz,a hátsó lengőkarhoz illetve a teleszkóphoz is.
A mostanit sajnos nem tudjuk sehogyse kiszedni és lehet hazsnálhatatlan lesz amire kijön...járt már így valaki,valami megoldás?
Az a tangely is érdekelne ami ezt az alkatrészt a vázba fogja.
Hello lenne hozzátok 2 kérdésem ami tulajdonképp kapcsolódik is egymáshoz szóval az 1. A minap szétszedtük a TDR-t dugattyúcsere és amikor a power elektronikát ki pucoltam a műanyag részem találtam 2 számot ami a hengernél a poweren is rajt van ahol a bovdenek bemennek csakhogy pont ellenkezően volt minden az 1 es számot a bovden az elektronikában lévő 2 essel kötötte össze és a másik is fordítva volt aki tudja esetleg ez miért van az írja le létszíves én a 2. kérdésem pedig az lenne, hogy miért nem megy 100 nál jobban ha mindenki azt állítja, hogy ezeknek 130-140 et kéne menni, mert hallottam már ezekről, hogy a gyújtásuk más és úgy vannak fojtva meg olyat is hogy a power van elállítva azt biztosan tudom, hogy 6-ba 7500 nál többet nem pörög szal 5 be jobban megy szóval ha tudtok valamit írjátok le legyen már egy egybehangzó vélemény/leírás ezekről a 15 LE gépekről miben is mások mint a 27 LE ősök előre is Köszi!
Hello enyémnek hasonló hibája volt csak nálam az olaj maradt égve pedig a tartály televolt szétszedtem és a drót ami a visszajelzőbe megy ki volt kopva és a szigetelés hiánya miatt a réz drót leföldelt és folyamatosan világított vagy volt amikor egyáltalán nem kicseréltem és most tökéletes remélem valamit tudtam segíteni bár nem biztos hogy ugyan az a probléma áll fenn azért sok sikert
Eladó Yamaha tdr központi teló 5ezer, gyári kipuf dob 5ezer, és van egy garnitura gumim is tdr-re első pirelli scorpion 90%.os hátsó nemtudom mi 70%os 5ezerbe a 2ő
sziasztok haveromnak van egy gond a haverom tdr-jével egyszerűen világít az üres és az olaj de menetközben is olaj van benne meg minden beteszi sebességbe és folyamatosan világít az olaj meg az üres előre is köszi a segítséget
Srácok!
Még mindig küzdök....egyszerűen nem pörög fel csak "berreg"fél gázon a gépem!De csak menet közbe! Ha állva húzok egy kövéret pörög!Pöccre indul!
Power ok, jelen,fordulatra dolgozik
gyertya ok
karbi ok
Mi a ........nyavaja lehet! Ha van ötlet szívesen várom!
Sziasztok! egy ismerősöm motorját az éjjel ELLOPTÁK! A motor egy yamaha tdr 125-ös motor volt. Az felidom élénk piros volt, az oldalidomok kicsit gyengébb pirosak és a faridom a napokban lett javítva! Tehát a képeken a faridomból hiányzik egy kis darab, de a napokban FEKETE foltozással be lett javítva! GYŐR, Nádorvárosból lopták el éjszaka.
BÁRKI TUD VAlAMIT A MOTORRÓL, AZ KÉREM ITT JELEZZE: 06-70/58-97-482
Érdeklődés szintjén. Van valakinek index reléje, és mennyiért adja?
másfelől: Nem tudja valaki hogy lehetne olcsón megnövelni a fényszóró erősségét a mocin? Vettem bele erősebb izzót, de sokkal jobb nem lettem, illetve egyenesre beállítani is lehetetlen sztem. Ezért gondolom foglalatcsere a megoldás, de csinált már valaki ilyet?
ÜdV:Márk