Sziasztok eladám dt 125r és típusú endurómat kihasználhatatlansága miatt, jó motorikus állapot stb ha érdekel kérlek jelez vagy csere érdekel ugyan erre a motora csak olyan ami lepapírozható vagy rendszámos de inkább az utóbbi.
Yamaha tdr 125 ös típusú rendszámos motort keresek. Van egy cagiva aletta oro 200 típusú motorom sok tartalék alkatrésszel de a burkolatok eléggé rossz állapotban vannak mert eldőlt és megsérültek. A motorja fel lett újítva teljesen egy 200 cm 3 is giladorni henger van rajta (frissen fúrva) és egy polini dugattyú lett hozzá csináltatva. A forgalmija megvan meg a rendszáma is de nem lett átiratva meg már rég óta nem volt forgalomba helyezve így igazából kismotorként használható vagy alkatrésznek jó. A lényeg az hogy én ezt a motort + a hozzá tartozó alkatrészeket (abból is sok van) adnám egy rendszámos tdr 125 ös típusú motorért + ráfizetnék még 100000 ig persze értékegyeztetés után. Még idén kellene a motor nekem szóval ha valakit érdekelne akkor írjon minél előbb.
Nekem csak a hátsó lánckerékre lenne szükségem Ha odaadnám érte a dt fordulatszámmérőt? A dobért meg a komplett tankot? Na és házhoz is viszem így nem kell postára költened:) És beszélhetünk az xt-ről is
semmi gáz :) A tankért kompletten meg a dt fordulatszám mérőért odaadom a láncszettet :) köszi de inkább kézpénz kellene nekem mert új motort szeretnék venni, de ha érdekel kp re az xt aztis,megbeszélhetjük :)
Sajnos már nincs meg a karbulátor:( Neharagudj
De a tank megvanmég kulcsostól benzincsapostól meg van dt fordulatszámmérőm visszajelzőkkel. Ezekért adsz cserébe valamit?
Az xt-dbe nem számolnád be az Nsr-em?
Az adatlapomon vannak képek róla
Pest melyik részén lax?
Ugy mehet a csere hogy házhozviszem a karbit?
És így nem kell a postára pénzt adnod
Vagy mit kérnél rá?
Nekem a hátsó lánckerék és a dob kellene:)
nah találtam mindent :D van 3 láncom, abból 1 nagyon kuka az a leghosszabb az 170cm, a másik 2ő az 160cm hosszú, és a xt felőli az ó gyűrűs az van a legjobb állapotban, valamint van 3 új lánckeróm is válaszz és csinálom a csomit :)
Holnap szétnézek lánc ügyben mert szerintem akad :) 17-es van szerintem meg 16-os( de az lehet használt) De holnap megnézek neked mindent kint, és írok ide, többit megbeszéljük :) jóéjt
Yamaha tdr 125 ös típusú rendszámos motort keresek. Van egy cagiva aletta oro 200 típusú motorom sok tartalék alkatrésszel de a burkolatok eléggé rossz állapotban vannak mert eldőlt és megsérültek. A motorja fel lett újítva teljesen egy 200 cm 3 is giladorni henger van rajta (frissen fúrva) és egy polini dugattyú lett hozzá csináltatva. A forgalmija megvan meg a rendszáma is de nem lett átiratva meg már rég óta nem volt forgalomba helyezve így igazából kismotorként használható vagy alkatrésznek jó. A lényeg az hogy én ezt a motort + a hozzá tartozó alkatrészeket (abból is sok van) adnám egy rendszámos tdr 125 ös típusú motorért + ráfizetnék még 100000 ig persze értékegyeztetés után. Még idén kellene a motor nekem szóval ha valakit érdekelne akkor írjon minél előbb.
De a tank megvanmég kulcsostól benzincsapostól meg van dt fordulatszámmérőm visszajelzőkkel. Ezekért adsz cserébe valamit?
Az xt-dbe nem számolnád be az Nsr-em?
Az adatlapomon vannak képek róla
Ugy mehet a csere hogy házhozviszem a karbit?
És így nem kell a postára pénzt adnod
Vagy mit kérnél rá?
Nekem a hátsó lánckerék és a dob kellene:)
Úgy érdekelne a csere téged hogy a lánckerék meg a dob?:)
Ha nem akkor a 17-es lánckerék:)