32-es karburátor pl:) gondolom többet ér mind a lánckerék, de ezé adok neked a hátsó mellé egy vadi új elsőt is, van pár méretem, holnap megírom h mivan :) ha így jóneked akkor postán elküldjük egymásnak.
Eladó egy tdr váz a képen látható állapotban vezetékköteggel műszerfallal ( km/óra hiányzik) 15000ft
Plusz egy dt/tdr blokk ami megszorult és valószínű főtengelycsapágyas is gyújtás nélkül dellorto32-es karbival 20000 ft anélkül 15000ft
email: nagy1122@freemail.hu
tel: 06209564824
Sziasztok.
125-ös motor vásárlását tervezem.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tdr-5127715
Ez a motor nyerte el a tetszésem. Szeretném kikérni a véleményetek. Reális ár ez? Esetleg túl olcsó, mert baja lehet? Egy esetleges vásárlásnál mire kell odafigyelni? Vannak típushibák? ~mázsa alatt elég dinamikusan mozog egy ilyen motor?
Szia!
Azt nézted már, hogy a karburátorba beömlő levegőcső nem-e törik meg mert, én is így jártam hogy nagy a központi teleszkópom és elnyomja a levegőcsövet és ezért fullad, tudnátok nekem mondani 1 rugó átmérőt mert nekem körülbelül 80mm.
Üdv. Én most nyálaztam a múlt héten, a Dt125.de fórumot.
A tied megáll 100-nál?
Kilóméteróra sebességkorlátozás van benne.
Az órát kiveszed, és az alján középen van egy átkötés.
Elvágod az egyik kábelt, és inaktív.
dt125.de
-werkstatt a fejlécen
-entdrosselung jobb oldalon
-elektr. drossel I.
Mit legelőszőr ír, hogy hogyan lehet kiktatni a feketedobozt, az lehet, hogy csak DT-nél van. Mindenesetre én nem találtam ilyen érzékelőt a kilóméterórámban.
Első lánckereket most vettem 18-ast de egye fene a tied hanyas?