A termosztát a hengerfejben van, ahová rámegy a vastag vízcső.
Az alatt van egy dekli, 3 csavar fogja le. Abban van a termosztát.
Dobd ki, s próbáld úgy is ki.
Ha felforr, hengertalp, és hengerfejtömítés csere lesz a következő.
Amúgy te írtál vizet.
És ha feldobnak egy labdát, Én leütöm.....
Sziasztok !
Valaki tudna abba segíteni hogy mi lehet az oka annak hogy a 92-es évjáratú TDR-ben -15 fokban fel forr a víz ?
Én a termosztátra gondoltam . De azt személy szerint nem tudom hol van .
Ha valaki tudna segíteni megköszönném !
Alufelnit be lehet rakni küllős helyére? Hátsót már vettem, de a küllős távtartójával nem jó(az idióta akitől vettem, nem küldte el a távtartót hozzá). Első keréknél ugye a tárcsa a másik oldalon van. "fordítva" be lehet rakni a kereket?
sziasztok ha valakit érdekel, eladnám olcson megmaradt yamaha tdr 125 alkatrészeim. van hozzá sok minden, két darab motort bontottam szét. érd: yz450@freemail.hu
Stét :) Yamaha tdr 125 1992 szeretnék rezonátorz ha valakinek esetleg van vagy tud reális áron eladot ? karcok festés nem lényeg csak nagy horpadás ne legyen rajta meg nem legyen ROZSDÁS! :) elöre is köszi :)
SEGÍTSETEL LÉGYSZI!Sziasztok!valaki tudna nekem segiteni abban hogy a yamaha tdr 125-be(94-es évjáratú) mennyibe kerül a fötengely szimering?és hogy mi annak a mérete?ja és hogy nem-e lehet azt sérülés mentesen kivenni hogy ne keljen másikat venni,hanem csak ugyanazt vissza rakni,mert vettem hozzá 1másik fötengelyt csak nemakarnék már többet rá költeni,ha nemmuszály.köszi.
cosmo!engem érdekelne a tdr125-ös fötengely hogy,meg-e van neked és mennyiért adnád el és hogy nem-e lóg meg ilyesmi mert én nemakarom felujitani csak beletenni az enyémbe és menni vele.üdv
Sziasztok!
Deltabox vázas TDR-hez keresek komplett első plexit, magával azzal a plexi tartó idommal ami (szemből) 3-3 imbusz csavarral van rögzítve az oldal idomokhoz.
Ha valaki esetleg tud eladót,vagy van neki elfekvőben akkor engem mindenképp éredeklne!
Köszönöm előre is!
Üdv.!
Bence
Az alatt van egy dekli, 3 csavar fogja le. Abban van a termosztát.
Dobd ki, s próbáld úgy is ki.
Ha felforr, hengertalp, és hengerfejtömítés csere lesz a következő.
Amúgy te írtál vizet.
És ha feldobnak egy labdát, Én leütöm.....
A maradék meg felforrt.
Valaki tudna abba segíteni hogy mi lehet az oka annak hogy a 92-es évjáratú TDR-ben -15 fokban fel forr a víz ?
Én a termosztátra gondoltam . De azt személy szerint nem tudom hol van .
Ha valaki tudna segíteni megköszönném !
Alufelnit be lehet rakni küllős helyére? Hátsót már vettem, de a küllős távtartójával nem jó(az idióta akitől vettem, nem küldte el a távtartót hozzá). Első keréknél ugye a tárcsa a másik oldalon van. "fordítva" be lehet rakni a kereket?
st920920@gmail.com
Légyszíves képet is küldjön róla akinek van .
Üdv: Tomi
-25x44x8
Az egész kb 1000-1500 forint.
Ezen spórolsz?
Megérdemled.
Én azért beletolnék 2 új föcicsapágyat is.
Ilyen kell bele: 6305RI 2db: 3850,-/db
Milleniumi Kft-től a legolcsóbban!
de most várni kéne 1 hetet mert lehet elviszik a motort!
utána irj és eladó lesz!
Üdv:Márk
Deltabox vázas TDR-hez keresek komplett első plexit, magával azzal a plexi tartó idommal ami (szemből) 3-3 imbusz csavarral van rögzítve az oldal idomokhoz.
Ha valaki esetleg tud eladót,vagy van neki elfekvőben akkor engem mindenképp éredeklne!
Köszönöm előre is!
Üdv.!
Bence
1 nappal előte szolj hogy tugyam kiszedni mert ritkán vagyok irhon!
ha kel!