Helló
Nekem van műszerfalam. Holnap tudok képet küldeni!
Annyi hibája van hogy a fordulatszámmérő mutatójából letört egy darab de megvan. Megragasztással vagy a mutató cseréjével orvosolható lenne a probléma És teljesen működőképes minden műszer.
4 ezer ft ért adnám
Sziasztok! Vennék TDR 125-re komplett műszerfalat nemsok ezresért . NEM szeretnék 10 ezereket rákölteni! Ha tudtok képet küldeni és árat is azt megköszönném :) KÖSZÖNÖM
Pár héttel ezelőtt volt több kérdésem, de senki nem válaszolt nekem... Szóval van valaki, aki Győr környékén lakik, és megmutatná milyen egy TDR a valóságban? Két személlyel valakinek van tapasztalata? Még mindig szándékomban áll venni egy ilyen csodát
Köszi
Szia! Váz nélkül megveszem az egészet 5 ezer Ft-ért és én állom a postát is! Ha mehet a dolog akkor írj rám vagy hívj fel a +36302200828-as számon. Láttam hogy vaterán is fennvan,de legalább így nem kell jutalékot fizetned utána! KOMOLY érdeklődő vagyok,tehát írj vagy hívj! Üdv : Kenézaljai Zsolt
Eladó néhány megmaradt alkatrész helyhiány miatt egy 1997es évjáratú deltaboxos TDR 125-ös motorról, tényleg csak a helyet foglalja nálam, ha nem kel el akkor viszem a roncstelepre, nem meggazdagodni szeretnék, de lehet,hogy valakinek szüksége van rájuk, és legalább nem a roncsok közt végzik. A képen látható összes alkatrész eladó ezért az összegért egyben / komplett váz kábelzettel;első lámpa műszeregységgel kompletten;hátsó lengővilla; elsőkerék;ülés makulátlan szakadásmentes állapotban;komplett kipufogó/. Postázok is kivétel a vázat, azt sajnos nemtudom. Ár: 5000 ft komplett http://auto-motor.vatera.hu/al...
Szia.Van 1 fej idomom,gyári de repedt/karcos.Ha kell 15eFt
Igen ennyibe adom...ha nem jó neked akkor vegyük úgy megse emlitettem.. (CSAK MONDOM....
Ne vedd magadra csak mindenki mindent ingyé akar,és úgye ez a típus ahoz elég ritka hogy alkudozzunk
Ha érdekel küldök több képet. Szia Józsi
Gondolom azért találták ki rá a mérnökök....
Mellesleg a tágulásiba megy a fölös víz, térfogat-növekedés hatására, és lehűléskor onnan szívja vissza a hűtőbe.......
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy kb. 2 hónapja vettem egy tdr-t és átnézegettük egy haverral,de nincs rajta kiegyenlítő tartály a vízhűtésnél! Ebből lesz valami gondom nyáron vagy nem? Alkatrészt kaptam hozzá elég sokat és meg is van a tartály! Vissza kell kötni,vagy használható így is? Előre is köszi mindenkinek!
Szia
Bocsi hogy csak most írok. Kell a benzincsap ha működik. Hogy történjen az adásvétel? Átutalom a pénzt és utánna posta?
Írj vagy hívj! nagy1122@freemail.hu 06/209564824
Nekem van műszerfalam. Holnap tudok képet küldeni!
Annyi hibája van hogy a fordulatszámmérő mutatójából letört egy darab de megvan. Megragasztással vagy a mutató cseréjével orvosolható lenne a probléma És teljesen működőképes minden műszer.
4 ezer ft ért adnám
szóval 18 colos gumit keresek
gumid milyen van hátra? És milyen méret?
Remélem minden oké a csomaggal
Megérkezett a csomag. Miért nem szóltál hogy cseréljünk hátsó kereket is? Arra nagyon egyszerű lenne gumit találni. Sőt van is :)
vigyétek gyorsan árban megegyezünk!
Köszi
Üdvözlettel: Lendvai Valentin
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Érdekel a fejidom. Természetesen nem ingyen, csak olcsón szeretném megvenni
Küldj kérlek több képet róla =- stp@upcmail.hu
Kössz előre is: Gergő
Igen ennyibe adom...ha nem jó neked akkor vegyük úgy megse emlitettem.. (CSAK MONDOM....
Ne vedd magadra csak mindenki mindent ingyé akar,és úgye ez a típus ahoz elég ritka hogy alkudozzunk
Ha érdekel küldök több képet. Szia Józsi
Keresek/vennék TDR250-hez jó állapotú szívócsonkokat, fejidomot és a bal hengerhez tartozó (azaz jobb oldalon elmenő) rezonátor dobot.
Kössz előre is!
Mellesleg a tágulásiba megy a fölös víz, térfogat-növekedés hatására, és lehűléskor onnan szívja vissza a hűtőbe.......
Bocsi hogy csak most írok. Kell a benzincsap ha működik. Hogy történjen az adásvétel? Átutalom a pénzt és utánna posta?
Írj vagy hívj! nagy1122@freemail.hu 06/209564824