Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blokkom az nekem is van és pont most újítottam fel! A vázért papirostól mennyit kérnél?
Köszi, sokat segítettél, fogunk mi még beszélni érdekelne majd egy pár alkatrész!
Majd utána járok itthon, mert nekem nagynehezen lett egy olyan leírás, ha megtalálom akkor a többit megbeszéljük

Neten borzasztó nehezen találsz ha találsz, nekem elég sok időm volt mire rábukkantam, de annyit tudok mondani, hogy a DT125R, rohadtul hasonló a TDR-hez.
Szia!
Nekem itt egy papíros váz Bár a blokkal együtt lenne a legjobb eladni, mert akkor minden papírt tudok adni
Szia!
Azthiszem az ülés alatt van egy csavar ami odafogja az ülést, és ha jól emlékszem a levétele is furcsa, de ha a csavart alulról kilazítod, akkor ha minden igaz le is jön.

Remélem azért segítettem valamennyit
Sziasztok, most vettem egy 125-ös tdr-t, '92-eset , de sehol sem találok hozzá szerelési leírást , illetve nem tudom, hogyan kell az ülést leszedni (akksin kéne tölteni)! Tudnátok e segíteni?
Megköszönném!
Érdekelne papírozható TDR 125-ös váz! Nem deltaboxos!
Igen.
Az a cső azért folyik, mert a leeresztőcsavaron szar a gumigyűrű.
Kiveszed, felhelyezel egy másikat, és futás tovább.
Azzal a csavarral tudod így leengedni a karbiból a vizet, s ellenőrizni az úszószintet.
Sziasztok megtodgyátok nekem mondani, hogy a 125-ös tdr nek hogyirják a vázzszámát vettem rendszámot meg forgalmit csak nemtudom eredeti lehet-e. tudtok nekem esetleg egy példát irni?
Szia!
Nekem a Dellorto-n az ilyen túlfolyó csőként üzemel, nem tudom Mikuninál hogy van, hátha ez is segít
E-mailben megírtam
Üdv.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy TDR125 Mikuni karbiból folyik a benzin. Elvileg egy kis csövön ami a karbi alján van.
Egyáltalán mi az a kis cső? Valaki tud erre megoldást?
előre is köszi :)
okés köszi. álmodd meg az árát(de ne sokat álmodj xD) aztán szólj vissza hogy mivan
Szia.
Holnap megmérem neked az átmérőt, és addig kitalálom az árat is
Szerintem jobban gyorsul ezzel a motor, de nekem a hangja ami nagyon megtetszett
helló! érdekelne! mennyit kérsz érte? jobban megy vele a motor mint a gyárival? hány mm átmérőjű az összekötő csöve?
Nekem van egy...bár nem gyári, de szerintem 2T-hez képest brutál hangot ad és TDR-emen volt
És új gyapot van benne :
Ha kell, akkor adom hozzá a csövet is

Parancsolj...
nincs valakinek egy kipufogó végdobja feleslegbe? nagyon kéne, megvenném!
udvozlok mindenkit.
nekem eddig aprilia rsem volt, es most ugy erzem ideje lenne valtani. ahogy elgondolom kb 200.000am lenne a motorra.
mivel varosba maszkalnek vele es lakott teruleten kivul is hasznalnam, meg esetleg kisebb turakra.
erre a celra kellene nekem motor. tdren gondokozom most
mik az elonyei, hartranyai? milyen evjaratot erdemes venni? lehet egyaltalan ketszazert kapni valami ertelmeset
remelem tudtok segiteni
koszonom elore is
sziasztok:-)
Üdvözletem Minden Kedves Fórumozónak!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nem-e tud valaki 99-es TDR első féknyereghez karmantyúkat? Már mindenhol próbáltam, de sehol nem tudtak segteni. Vagy ha minden kötél szakad akkor elképzelhető, hogy komplett nyereg is érdeklne. Ami nekem van az nem Brembó hanem valami névtelen valami de gyári nyereg. Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni.

Széles utat és olcsóbb benzint mindenkinek!
Keresek végdobot/hangtompítót! Lehetőleg vastag csövűt. állapot mindegy lehet ótvar is csak egybe legyen...
Köszi,az érdeklődést,de már rég elkelt :)
Hello érdekelne engem alkatrészek. nem tudom mik vannak neked de 12.000 ft-ért meg veszek mindent amit itt ki raktál
Hello érdekelne engem alkatrészek. nem tudom mik vannak neked de 12.000 ft-ért meg veszek mindent amit itt ki raktál
Szia!
Ha nekem szántad a kérdést akkor parancsolj
A két kereket (tárcsákkal, gumival együtt (alufelni)) 22-ért gondoltam. Tudni kell, hogy a hátsó felnire ráfér egy festés és kopott a gumi, viszont az első jó állapotban van, és a gumi is új rajta, de ezt képekkel is tudom bizonyítani.
Ha komolyabban érdekel, küldök részletes képeket.
Igen ,megoldható persze!