Június 29-30 Kecskeméten robeszos nap és motoros találkozó keretei között tartunk egy kisebb DT találkozót ahova tdr-eseket szívesen várunk, elvégre nagyon hasonló a két motor!
Az teljessen normális! :D ugyebár az a visszajelzője a keverékolajszintnek ,és így tudjuk hogy nem égett-e ki az izzó ,nehogy emiatt nekapjunk még idejében viszajelzést!
azthiszem még 1vagy 2 túlméret van még benne biztossan fúrható ,megnézettem! wössner dugó rendehetlő még bele ebben a méretben! 10eFt-ért oda adom! pécsen van!
Hali!
Nincs valakinek véletleül egy eladó hátsó féknyereg tartó konzolja?
Esetleg az is segítség lenne, ha valaki tudná, hogy a DT-nek meg a TDR-nek ugyan olyan-e...
Köszönöm előre is!
Üdvözletem kartársak.Szükségem lenne egy használható hengerre dugoval együtty!Történt egykis baleset a tdr-el.Letört a dugó teteje.Azsem baj ha a póver nincs benne.Aki tud szoljon fontos lenne.
Srácok, ti menyire vagytok "összetartóak" dt találkozó van szervezésben és ara gondoltam hogy lehetne dt "konszensz" találkozó. Dt-Tdr és akár tzr tulajok összeülnénk 1-2 napra és beszélgetnénk a motorokról. Kecskemét van célnak kitűzve, június 16-17 vagy június 30-július1.
ha lehet telon 0630 831 34 37
Minden megtalálható nálam, persze TDR alkatrészekről van szó.
Itt a részletes leírás.
Nincs valakinek véletleül egy eladó hátsó féknyereg tartó konzolja?
Esetleg az is segítség lenne, ha valaki tudná, hogy a DT-nek meg a TDR-nek ugyan olyan-e...
Köszönöm előre is!
ha érdekel, irj, megegyezünk
SÜRGŐS