Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen
dudi00
[1979] május 20. 16:26
A küllemen kívül a különbség annyi hogy a deltás TDR-nek ha tompítotton van a fényszóró csak az egyik ég, ha felnyomod a távolságit mindkettő + a visszajelző is más...:

Delta :
http://sm-ft-2.jspcdn.com/0910...

"Sima" TDR:
http://sm-ft-2.jspcdn.com/1008...

Nekem sem volt semmi nagyobb gondom a géppel csak az elhanyagolásból adódóakat kellett kijavítani és már perfekt is volt! Száraz terepet azt szerette :D sarakat meg nem mertem vele megkóstoltatni mert igaz enduro gumi volt de nem túlzok ha azt mondom alig volt rajta 1mm a profilmélység...aztán meg utcára való gumit kapott így ezután is maradt a szárazság :) 05.15-én meg elkelt :( sajnálom is. Olyan jó volt.
szia, nincsen már. elvitték bocsi, de itt képes motoron ha beírod az alkatrésznél hogy tzr van 1-2,persze ha még érvényesek a hirdetések..
Helló! Az elektronika megvan még? Ha meg van mi az ára?
Sziasztok! Most szeretnék venni én is egy 125ös TDR-t, eltudnátok mondani mi a jelentése a "Deltabox" kifejezésnek? thát miben különbözteti meg a sima tdrtől?
Sziasztok.

Dellorto karbiba mekkora főfúvóka lenne ideális?

más: keresek tdr szívócsonkot, akinek van, és nem repedezett/szakadt az jelezzen.

Köszönöm.
Üdv Mindenkinek. Új tulaja lettem egy gyönyörű állapotú TDr 125 ösnek csak sajnos ez még új nekem pár dolog érdekelne mint például: Mi az a kis csődarab ami le van zárva és asszem a légszűrőből lóg ki alul a központi telónál, nekem tele volt valami trutyival kipucoltam visszatettem most üres és nem tudom mi lehet az, meg az a kis tartály a szívócsonkon azt se tudom, hogy mi lehet. Meg az mért van ha leállítom a motort kulccsal akkor utána ha ráadom a gyújtást akkor a power-nek 3 nyávogó hangja van ugye, de ha vészleállítóval állítom meg és utána adok gyújtást akkor csak 2 hang. Meg szerintem ez nem természetes, hogy magas fordulaton 4-ezer felett állítom le kulccsal utána nehezen indul be csak van amikor durran egyet a kipu, és volt már olyan is hogy nehezen pörgött fel utána (meleg volt) valamint azt is csinálta hogy szépen alapjáraton (bár azt is feljebb kellett tennem most 1500 körül van)pöfögött aztán elkezdtem pörgetni és néha beszaggat szóval furcsámn pörög ki. Lehet a karbi pucolás ráférne mert azt még nem csináltam meg eddig, de ha nem az az oka akkor még mi lehet. Ja és 94-es nem deltaboxos gép.
Azt nem kell nézni :D
Nem csak 2 év eltelte után? Kezdőjogsi?! :)
Az is haladás. Én ma tudtam meg 20án lesz a forgalmi vizsgám szal onnantól már jó lesz végre tudok majd személyt vinni :D
Nincs mit. Na az jó... nekem meg 20án lesz még csak a kresz vizsga
Köszönöm szépen a segítséget! A motoron kb sztem ezen a héten vagy jövőhéten lesz rendszám mert már csak a forgalom van hátra a jogsiból és mehet a "nagymotorozás"
amúgy ha szabad megkérdeznem rendszám van-e már a gépen?
Sziasztok! Nincs esetleg valakinek 1999-es TDR 125-höz termosztátja? Engem érdekelne!
hali
milyen keverési arányba legyen az olaj benzin bedöglött az olajpumpám... :S
Sziasztok
Én még új vagyok köztetek, most vettem meg első tdr-emet,
és az a baj hogy az előző gazdája elég kókány munkát végzett a motorral!
A segítségeteket szeretném kérni , mert lenne 1 kérdésem.
Nem tudja valaki hogy milyen menete van a főtengelynek?
Mert megköszörülték a nagyokosok és menetet kellene vágnom az elejébe!
Előre is köszönöm
Szevasztok.

Nincs valakinek esetleg egy TDR 125 végdobja? Engem lehet érdekelne ha jo árban megtudunk egyezni :)
msn: gery.fusion@hotmail.com
Senkinek nincs ötlete?
Van eladó yamaha dt/tzr szivócsonkom. 4000Ft
Keresek TDR szivócsonkot.

Üdv.

Roland
Sziasztok

Kellene nekem egy kis segitség.
Van egy 90es nem deltaboxos tdr 125-öm,PHBH 28-as dellorto karburátor van rajta,de nem tudom hova kell a különolajzást kötni.
Nem rég vettem a motort,gyanitom nem is megy a különolajzás.
Ha valakinek lenne ötlete vagy ábrája erről a karbiról,legyen szíves segiteni.

Köszönöm

Üdv.

Roland

Illetve keresek,szivócsonkot.
Ezek a blokkba valók,nemtudom jó-e valamelyik a teleszkópba
elsó telóba van szimeringed?
Üdv. Ha kell valakinek TDR benincsap, index relé, szimering szett (DT be is jó) illetve van még belső gumim is az a hírdetésemnél található számon hívjon vagy e-mailt is írhat!
szia! Vaterán te érdeklődtél nálam a tdr gyujtás alaplap miatt, ugye? (az email cimed meg a felhaszn neved egyezése miatt gondolom)
Haly!
Próbáljatok nekem segíteni!
Vettem egy 125dt-t,és 5-6 ezres fordulattól kopog valami a motorban!Már hallottam azt is hogy lehet a gyújtás is baj,meg ugye én tűgörgőre vagy csapágyra gondolok!Esetleg tapasztalatok?!
Köszi előre is