Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!

vagy épp nyitva maradt a powerszeleped és nem zár le, ezért fent megy, lent viszont halál...
Sziasztok egy kérdéssel fordulnék hozátók a motor alacsony fordulaton nem igazán akar húzni de amint eléri a power szelep nyitását a fordulat ott úgy el kezd húzni de alatta semmi dadog oda húzom neki és egy kicsit meg is torpan a karbi lehet rosszul be álítva
Sziasztok! egy kis segítségre lenne szükségem.
Tdr-emhez kellene egy új ( vízhőfok ) gomba.
Esetleg ha tud valaki egy megközelítőleges árat mondani azt megköszönném.
tessék:
benzincsapról egy képe engem érdekelne :D
majd elromlik :D kell az neked! most olyan vagyok mint a cigány árús XD nemkell a francnak se de azé kínálom XD
Szia bocsi, de az tökéletes:D
15ös volt rajta ha jól emléxem (6 éve adtam el...) 14es lett....
Ja...80... ennek csak 100volt a vége és ez a 80km/ó untig elég volt De szarul volt beállítva a power meg gondolom a karburátor sem volt toppon azon is kellett volna állítgatni hogy jobban menjen... de nem akartuk babrálni mert aztán csak elbasszuk...jobban... :S nekem így is megfelelt amire kellett tökéletes volt hála.
mekkora volt a gyári és mekkorára cserélted?
amíg a gyári lánckerék volt fent elöl, nekem sem forogta le a 6.-at... ennek örömére a 250esre is kisebbet raktam előre...:D
nekem nem deltaboxos full gyári, de 140 a vége
80 ami még kényelmes neki :)? anno nekem a nem deltaboxos verzió felújítás után elöl eggyel kisebb lánckerékkel, hátul gyárival, tartósan bírta a 150et (óraszerint...) és így használtam 15e kmt, aztán eladtam, nem tudom mennyit ment még utána...:D
Jó neked. Ennyit tudok mondani :D Nekem most elég lesz a 250-400 de nem vetem meg a 600at sem ha találok megfelelőt Ak-sat :D de úgyis 250-400 lesz... meg nagyon nagyot nem akarok... csak sok az egy 125 után! Neked látom nem
Az ár nekem is megszabott, de a jogsit megcsinálom következő hónapban, mert 250-400-ast már nem akarok. szal a 600 as kateg a min, ahhoz meg a korl nem elég :D
ja XRV 750 Africa Twin? :D így hirtelen még az ami esetleg oda sorolható lenne... meg aprilia pegaso, aprilia tuareg
Hát nekem jóval szűkebb a választék mert pénz se sok meg jogsi is folyamatban van Ak-ra ami azért jól leszűkíti a lehetőségeket :S :) Azért én sportban is gondolkozok meg szinte minden jöhet csak legyen jó állapotban műszakilag és esztétikaliag se legyen annyira fos. Bandit, ZXR,FZR,FZ,DR,XT, XT Tenere ,XL
Nekem a lehetőségek: Elsődlegesen bmw f 650, aztán honda varadero, transalp, yamaha teneree, super teneree, kawasaki kle, klr, suzuki dr, esetleg v storm :D van még más túraenduró? :D (tudom a v stromn nem túraendúró :D )
Tényleg szép lett. Ja én is a 80at éreztem annak ami a max ami még kényelmes neki. Ezek után háát lehet én is maradok a túra szerűségeknél vagy a naked-eknél. Megszerettem ezt a kényelmességet :D de azért tetszenek a sportok is... lehet GPZ lesz a vége. Az még nem annyira csukló-hátbántós és erő is van benne.
Továbba is eladó a tdr-em

http://kepesmotor.hu/yamaha-tu...

Ugyanitt keresek rendszámost nem deltaboxos tdr-t :)
Igen, ez az a gép. El sem hiszed mennyi minden lett benne kicserélve, megcsinálva,stb. Nagyon megszeretem ezt a mocit, de hosszú túrára nem tudok vele menni. Elvitt debrecenbe is, mert a 80 km/h-s tempót szereti bőven, de egy 600 as túraendúrót veszek. A típusról annyit h nagy suzuki bandit fan voltam (sport-túra) meg ugye sportmotor, de mióta meglett, csak túraendúró :D
A küllemen kívül a különbség annyi hogy a deltás TDR-nek ha tompítotton van a fényszóró csak az egyik ég, ha felnyomod a távolságit mindkettő + a visszajelző is más...:

Delta :
http://sm-ft-2.jspcdn.com/0910...

"Sima" TDR:
http://sm-ft-2.jspcdn.com/1008...

Nekem sem volt semmi nagyobb gondom a géppel csak az elhanyagolásból adódóakat kellett kijavítani és már perfekt is volt! Száraz terepet azt szerette :D sarakat meg nem mertem vele megkóstoltatni mert igaz enduro gumi volt de nem túlzok ha azt mondom alig volt rajta 1mm a profilmélység...aztán meg utcára való gumit kapott így ezután is maradt a szárazság :) 05.15-én meg elkelt :( sajnálom is. Olyan jó volt.

Doki. Ez az a gép amit vettél? Fajinul megcsináltad Le a kalappal
Helo. Nekem van benzincsap! Ha érdekel írj e-mailt majd ott megbeszéljük... dudi00@citromail.hu
Helo. Benzincsap, index relé nem érdekel?
Erre sajna nem tudok választ adni :D Valami olyat hallottam h a deltabox kialakítása miatt könyebb meg erősebb...de nem tuti, csak fél füllel hallottam. mert sztem a yamahának olyan a deltabox mint a ducatinak a térhálós váz...

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tdrr_125__5
0-4750198