Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

125-ös tdr-hez kellene nekem a teleszkóp azon része ahova a szár becsúszik. tehát maga a teleszkóp :D ki milyen áron adja, mert láttam több embernél h vannak bontott cuccai
Szia

Köszönöm a gyors választ.
A motort most vettem és még nem volt időm szétszedni,de olyan hangja van mintha az enyémbe ez a gumidarab lyukas lenne,amint tudom szétkapom.
Lehet igényt tartanék majd rá.
Későbbiekben idomok is kellenek majd,meg sok apróság,tükör,annak a kormánykonzolja,első plexi,hátsófékkar,váltókar stb stb.

Üdv.

Roland
http://robogoalkatresz.odormot...

http://www.egumotors.hu/2941-l...

Nekem hasonló szivacsból van. A l.szűrőnek a "vázáról" lelett szedve a szivacs vagyis inkább már leesett/lemállott azt rárakva erre a táblás szivacsra körbe rajzoltam, kivágtam és összeragasztottam és azután ezt ráraktam a "vázra" és visszatettem a új szűrőt a motorba Remélem érted.
Valaki nem tudja honnan lehetne olcsón venni levegőszűrőt a tdr-be? ha jól tudom ugyanaz kell bele mint a dt-be, de ebben nem vagyok biztos, bár a dt, tdr,tzr blokk ugyanaz. tipeket várok. ha kellene ('95-ös 125 tdr)
Szia!
komplett blokkom nincs, ha blokk öntvényre gondolsz az van 4e-ért, váltóm van, kuplung cucc, van szívócsonk is, van rajta repedezés, de átrepedve nincs! ezt 1e-ért adom.
ha vmi érdekel irj.
Üdv:Márk
Sziasztok!

Sikerült vennem egy tdr 125-ös motort ezért ha van valakinek YAMAHA TDR 125R 1990,nem deltaboxos motorról bármilyen leírása,manual-ja,akkor megköszönném ha megosztaná velem!Köszönöm.
szil.roland@gmail.com

Üdv.

Roland
Szia!

A blokk és a karbihoz való gumidarab(szivócsonk) érdekelne,megvan még?
Milyen állapotú?
1990-es nem deltaboxos tdr 125-höz kellene.

Köszönöm

ÜDv.

Roland
Oké írom..
Hello!

köszi, hogy megnézted, este hozom haza a gépet, megnézem mi az ami ezek közül érdekes lehet, de ami tuti pl az az ülés ha jó állapotban van, egy képet tudnál róla dobni ide : gua13@freemail.hu jah meg hogy merre vagy helyileg, meg hogy mi lenne az ára
Szia.Tegnap beszéltünk....Megnéztem mi van még 250hez..
Ülés,első/hátsó-lámpa,első/hátsó-lábtartó,hűtő,h
-kipufdobok,km-óra,első fék kompletten,lámpa/index kapcsoló,fejidom konzol komplett,baloldali power szelep,gyári szerszámok..
0670 364 54 42
sziasztok nekem kellene egy yaMAHA TDR125-S ÖNINDÍTÓ. ha valaki tud egyet csörgessen meg a 06 70 3613567-s számon, vissza hívom köszönettel.
Sziasztok! tdr 250hez ha bárkinek van valami bontott dolga, jelezze legyen kedves :D, kösszi
Sebaj, köszi a gyors választ.
Szia, nincsen már sajnos.
Szia. Azt szeretném megkérdezni h termosztátod van-e, és mennyiért tudnád eladni? 1999-es 125-ös TDR-em van.
Sziasztok! 95 ös tdr 125 höz kellene hengerfej tömítés,mert ami a kereskedelemben kapható az nagyon gáz. Ha tud valaki megoldást minden érdekel.köszi
Helló!
Még nem sikerült megoldani! Igaz nem is nagyon próbálgattunk semmit. Szervízben azt mondták hogy gyárilag 11kw-os és azt mondták ennyit tud! :S xD-- röhely hogy ilyen hülye a gyár. de mindegy. Ha minden igaz akkor veszek egy új elektronikát(cdi) és elvileg minden probléma meg lesz oldva.
De addig még ki tudja mi fog történni.
Üdv: Romesz
Hello!

Sikerült meg oldani a hibát? Nekem is hasonló a problémám. De nekem biztos nincs tiltásom. Viszont frissen van fúrva és most a benzin levegővel kell játszanom ha minden igaz.
Sziasztok Ha valaki tudna egy tdr 125 -ös vázat ami nem vázszámsérült és valamilyen külföldi vagy hazai papírokkal rendelkezik szóljon.... köszönöm ....érdekelne ...
szia, tdr-é nincsen sajna
Szia!És váltókar is van?
hello, nekem van váltótengelyem ha érdekel irj.
yamaha tdr 125 komplett váltó,blokkház,hengerfej, eladó
szacsomotor@freemail.hu
az olajszintjelző nekem is így van. de egyesben elalszik. nyugi, akkor is jelez ha baj van :D tapasztalat :D az indexes/helyzetjelzős problémára nemtudom mi lehet a megoldás
Hello! Lenne egy olyan problémám, vagyis inkább kérdésem, hogy a tdr emen (nem deltaboxos) mikor ráadom a gyújtást, és felkapcsolom a lámpát vagy a hejzetjelzőt, akkor nem világít. Mikor megyek a motorral, akkor sem aksiról működik a világítás. Ez csak nekem van így? A másik problémám pedig, hogy mikor beindítom a motort, akkor a műszerfalon az N betű mellett az a piros olajszint jelző (nem tudom mi az pontosan ) üresben világít. Azonban mikor beteszem sebességbe, akkor elalszik. Ez is csak nekem van így, vagy másnak is van ilyen problémája?