125-ös tdr-hez kellene nekem a teleszkóp azon része ahova a szár becsúszik. tehát maga a teleszkóp :D ki milyen áron adja, mert láttam több embernél h vannak bontott cuccai
Köszönöm a gyors választ.
A motort most vettem és még nem volt időm szétszedni,de olyan hangja van mintha az enyémbe ez a gumidarab lyukas lenne,amint tudom szétkapom.
Lehet igényt tartanék majd rá.
Későbbiekben idomok is kellenek majd,meg sok apróság,tükör,annak a kormánykonzolja,első plexi,hátsófékkar,váltókar stb stb.
Nekem hasonló szivacsból van. A l.szűrőnek a "vázáról" lelett szedve a szivacs vagyis inkább már leesett/lemállott azt rárakva erre a táblás szivacsra körbe rajzoltam, kivágtam és összeragasztottam és azután ezt ráraktam a "vázra" és visszatettem a új szűrőt a motorba Remélem érted.
Valaki nem tudja honnan lehetne olcsón venni levegőszűrőt a tdr-be? ha jól tudom ugyanaz kell bele mint a dt-be, de ebben nem vagyok biztos, bár a dt, tdr,tzr blokk ugyanaz. tipeket várok. ha kellene ('95-ös 125 tdr)
Szia!
komplett blokkom nincs, ha blokk öntvényre gondolsz az van 4e-ért, váltóm van, kuplung cucc, van szívócsonk is, van rajta repedezés, de átrepedve nincs! ezt 1e-ért adom.
ha vmi érdekel irj.
Üdv:Márk
Sikerült vennem egy tdr 125-ös motort ezért ha van valakinek YAMAHA TDR 125R 1990,nem deltaboxos motorról bármilyen leírása,manual-ja,akkor megköszönném ha megosztaná velem!Köszönöm.
szil.roland@gmail.com
köszi, hogy megnézted, este hozom haza a gépet, megnézem mi az ami ezek közül érdekes lehet, de ami tuti pl az az ülés ha jó állapotban van, egy képet tudnál róla dobni ide : gua13@freemail.hu jah meg hogy merre vagy helyileg, meg hogy mi lenne az ára
Szia.Tegnap beszéltünk....Megnéztem mi van még 250hez..
Ülés,első/hátsó-lámpa,első/hátsó-lábtartó,hűtő,h
-kipufdobok,km-óra,első fék kompletten,lámpa/index kapcsoló,fejidom konzol komplett,baloldali power szelep,gyári szerszámok..
0670 364 54 42
Helló!
Még nem sikerült megoldani! Igaz nem is nagyon próbálgattunk semmit. Szervízben azt mondták hogy gyárilag 11kw-os és azt mondták ennyit tud! :S xD-- röhely hogy ilyen hülye a gyár. de mindegy. Ha minden igaz akkor veszek egy új elektronikát(cdi) és elvileg minden probléma meg lesz oldva.
De addig még ki tudja mi fog történni.
Üdv: Romesz
Sikerült meg oldani a hibát? Nekem is hasonló a problémám. De nekem biztos nincs tiltásom. Viszont frissen van fúrva és most a benzin levegővel kell játszanom ha minden igaz.
Sziasztok Ha valaki tudna egy tdr 125 -ös vázat ami nem vázszámsérült és valamilyen külföldi vagy hazai papírokkal rendelkezik szóljon.... köszönöm ....érdekelne ...
az olajszintjelző nekem is így van. de egyesben elalszik. nyugi, akkor is jelez ha baj van :D tapasztalat :D az indexes/helyzetjelzős problémára nemtudom mi lehet a megoldás
Hello! Lenne egy olyan problémám, vagyis inkább kérdésem, hogy a tdr emen (nem deltaboxos) mikor ráadom a gyújtást, és felkapcsolom a lámpát vagy a hejzetjelzőt, akkor nem világít. Mikor megyek a motorral, akkor sem aksiról működik a világítás. Ez csak nekem van így? A másik problémám pedig, hogy mikor beindítom a motort, akkor a műszerfalon az N betű mellett az a piros olajszint jelző (nem tudom mi az pontosan ) üresben világít. Azonban mikor beteszem sebességbe, akkor elalszik. Ez is csak nekem van így, vagy másnak is van ilyen problémája?
125-ös tdr-hez kellene nekem a teleszkóp azon része ahova a szár becsúszik. tehát maga a teleszkóp :D ki milyen áron adja, mert láttam több embernél h vannak bontott cuccai