Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infókat, küllemre nagyon tetszik, meg a tesztek is nagyon pozitívak vele kapcsolatban, de jobb kérdezni. Azt esetleg nem tudod, hogy a külsőn kívül van-e különbség a deltaboxos és a sima között?

A link jó lenne, ha admin lennék.
Hali. Én nagyon típushibáról nem tudok. Legalábbis senkitől sem hallottam vissza rosszakat, meg nekem sincs sok gondom vele. A terepet egész jól bírja. A murvás utakat kifejezetten szereti az enyém, hiába alufelni van rajta. A dagonyát sem veti meg, csak ki kell tisztogatni :) Mondjuk utcai gumival nedves dologba nem érdemes belemenni földúton, de alapvetően jó.

Ha érdekel akkor: https://admin.hasznaltauto.hu/gyorsnezet/motor/4750198
A képeken látható alkartészekről van szó.
A beömlő nem teljesen ilyen,de hasonló.
Valaki tudja mire való ezen a beömlőn az a kicsi kis tartáj?

Köszönöm
Sziasztok!

Keresek 1990-es TDR 125 R,nem deltaboxos motoromhoz,benzincsapot,és karbi-blokk közé való gumibeömlőt,jó állapotú érdekel,az enyém átrepedt sajna....
Ajánlatokat itt és emailemen várom.
szil.roland@gmail.com

Köszönöm

Roland
Sziasztok! Hogyha van valakinek 1999es TDR-hez termoszátja az engem érdekelne! Ha valakinek van otthon el eladó akkor kérem, hogy írjon itt, vagy romet95@gmail.com email címre, lehetőleg képpel és árral. Előre is köszönök szépen mindent! Üdv. Mindenkinek, Széles Utat!
Sziasztok!

A közeljövőben tervezek beszerezni egy tdr t, de nem sokat tudok erről a típusról, úgyhogy lenne néhány kérdésem.
A küllemen kívül van valami különbség a deltaboxos és a sima között? Van olyan típushiba amire érdemes odafigyelni? (japán mtx nél rengeteget szívtam a léptetővilla miatt, 3 blokkcserém volt, egy komplett váltó és kétszer kellett villát vennem, nem szeretnék megint ebbe a helyzetbe kerülni..) Könnyebb terepen mennyire állják meg a helyüket(szóval nem cross pályára gondolok, de azért egy-egy dagonya nem lenne rossz)?
Ha valakinek volt már mtx e, össze tudná hasonlítani teljesítményre a kettőt?

Előre is köszönöm a válaszokat.
Szevasztok!

Eladók aképen látható cumók: Központi teló: 5ezer, kipufogó 4ezer, első gumi szinte uj 4000Ft pirelli scorpion100/90/18, hátsó kopott 2500ft 120/90/17 postán is tudom
Hali mindenkinek ! Én eladó tdr kerekeket keresek elsőt hátsót féktárcsákkal , első villa szárakat első hátsó féknyerget és távtartókat CSAK KÜLLŐS KEREKEK ÉRDEKELNEK NEM KELL ALU :) HA VALAKINEK VANNAK AZ DOBJON 1 SMST 06209687024 RE ! Nekem 1 dt-r be szeretném berakni annak a kerekei fékkel mindennel elcserélném és ráfizetnék egy tdr kerék szetre !
Már nem érvényes a hírdetésem mert ma elvitték a gépet!
halihó!

valakinek valami infója mitaka dugókról van?
szia! Nekem egy tdr 125r van 27 paci hivatalosan és 28-as delorto a karbi. 142 gyári fúvóka...de ez jobb mérni mert kopik is ugye és sokan kokányolnak még a gyári új is tud más méret lenni mint ami rá van írva.
neked 6-ban mennyit megy végre vas? nekem 5 be leforog és 6.-ban meg nem és nem is tudja tartani a sebességet. 120-ről vissza esik 100 rá:_(
Sziasztok!

Továbbra is keresek nem deltaboxos vázat olyan papírokkal amire rendszám varázsolható.

Akinek van az feltétlenül írjon.
Helo. Valami márkásabb szintetikusat vegyél Pl én Castrolt adok a gépemnek és 1:50 arányban mehet bele. Ha bejáratós 1:40.

Illetve eladó a gépem ha bárkit érdekelne!

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Sziasztok
Már megoldodott,nem kellenek a cuccok! Viszont kérdésem lenne,milyen olaj kell a benzinbe?és milyen arányban?
Köszönöm!
Sziasztok. A tapasztaltabb vagy gyakorlottabb TDR tulajdonosok segítségét kérném, hátha valaki tudna nekem valami okosságot mondani. A problémám az lenne, hogyha a motorral megy és mondjuk 60nál felteszem 6.ba és teljes gázt húzok valami iszolyatosan elkezd kopogni. Ezt nem csak 6.ban csinálja hanem magas fordulatnál is és 4-5.be is teljes gáznál. Én a tűgörgőre gyanakszok de hátha volt már valakinek ilyen akinek sikerült orvosolni a problémát. A segítségeteket előre is köszönöm. Üdvözlettel: Fodor Péter "...széles utat és alacsony üzemanyagárakat..."
Mennyibe kerül a váz? És van e papírja? köszi válaszod
és az nem lehet hogy a szívatóval nem jó valami, és túl sok benzin kerül a karbiba? esetleg felakadt az úszó? mert ha túl sok a benzin, akkor nekem is harácsol kicsit
Meghúztam ahogy kell,de valami nem ok sajna! Olyan ,mintha fojtana valami.Ha visszaengedem a gáz szép hangja van,de ha húzom neki csak berreg.......
a kompressziú nem tűnik el gyertyánál? mert nekem is volt h nem volt rendesen behúzva
Sziasztok!
Segítség kellene....
Ma raktam össze a gépet(tdr125) egy év állás után kosárból!
Kapott új dugót,hónolást stb stb!
Indult is röc pöc,DE egyszerűen nem akar felpörögni menet közben!? Power jelen, működik is.Valami gyújtás probléma lehet?
Ha valakinek van ötlete megköszönném!
sziasztok.eladóvá vált a motorom!derbi senda x-tream csere érdekel.most van felújitás alatt!tel:06704321529
MSN:ocsi.horvath@vipmail.hu
Sziasztok
125-höz kellene első és hátsó index,vízhőfok gomba,hátsó fékpofa,és tükrök.
Köszi
Sziasztok

Van valakinek ötlete,hogy lehetene egy 1990-es tdr 125-öt ami 17kW-os forgalmiban,11kW-ra átpapirozni?

Köszönöm

Üdv.
Sziasztok!

Keresek nem deltaboxos papiros vázat, amire lehet rendszámot varázsolni.

Vagy:

El szeretném adni vagy rendszámosra cserélni a TDR-em

A gépen minden visszajelző index, duda működik, önindítós, szép állapotban van.

Az ára 200e FT
Sziasztok! Eladóvá vált szeretett motorom, 98-as szép gyári állapotú, mindene működik. Minden papír rendben biztosítás, forgalmi 2011.07.
200e ft