Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! 1994-es 125 tdr-hez küllős kerekűhöz keresek láncot mert az alúkerekesé az rövidebb! illetve hátsó féktárcsát úgy szint küllős kerekűé kellene. köszönöm szépen a segítséget
hali!

Esetleg valakinél csinálta-e ? 125-ös tdr-em van és a 6. sebességben visszaesik a sebesség hiába húzom a gázt! 5let?
Sziasztok!
Keresnék tdr hez váltótengely és váltókart!Esetleg hátsó brembo féknyerget!
Köszi
TDR 125-höz bontott motorikus cuccok ha valakit érdekel:
szívócsonk, váltó,kuplung, váltó alkatrészek, blokk öntvény, membrán,hengerfej, oldaldeklik, viz és olaj pumpák, balansztengely, blokkban lévő fogaskerekek, 28as karbik, ha valami érdekel írj, megbeszéljük
http://www.autoalkatresz.hu/mo...

Használt de azért jobb mint a semmi. Amúgy én bementem egy nem is nagy motorosboltba és szereztek pár nap alatt kb 4-5 ezerért, vagy így valahogy.
Sziasztok! Egy kis segítség kéne. Új kuplungbowden kellene nekem TDR125-re de sehol nem találok kimondottan hozzá valót a DT125 kuplungbowdenje jó hozzá? Előre is köszönöm a válaszokat!
hello nekem lenne hozzá minden kivéve szívocsonk az nálam is hiány cikk
rendszámoztatható?
Szevasztok!

Valakinek nincs kapcsolási rajza tdr 125-öshöz, de olyan kellene amiben olyan a gyujtás mind a tzr 125 ben 4Dl előre is köszi

Üdv
hello! 10.000 ért odaadom, komplett vezetékekkel, mindennel együtt!
A váz mennyibe fáj?
HellO!
Eladó 1997-es yamaha deltaboxos váz, blokk (akár bontva is gyúőjtás stb. kitűnő állapotban), tank, ülés, elsőkerék illetve egy két apróság.SOS.! További infó telefonon: 06 30 814 4540
Hali mindenkinek! eladó Yamaha TDR 125ccm motorhoz! §km-eress használva még nem volt! mociban sem volt! Komplett PROX dugatyú! 57,65 dugatyú! enyémbe sajnoss nem volt jóó nem jó a méret! ezért adom el! kibontva nem volt!motorban nem volt! kompletten dugó gyürű.csapszeg,zéger gyürűvel!minden a csomagolásában van!

S.O.S eladóó! Ára ///22,000///

Akinek kell írjon! póstát állom!üdv.
na én meg még el sem kezdtem mer fater B-t akar h arra menjek... -.- de jövöhét szerdán istenbizony elmegyek beíratkozok Ak-ra!
Jaja nem vagy vmi messze:D én most rakom az A1et de már kezd elegem lenni belőle mert még csak most csinálom a kresz vizsgát:S
Akkor még jobb áron tudod majd eladni :) bár most nemtudom mennyire viszik a gépeket...idé lehet lerakom Akorl-ra aztán elkéne adni :/ muszáj fejlődni :D Am nem is vagy annyira messze... 1x láttam Martfű is egy TDR-t de azóta se :/ Én Kungyaluban lakok.
Köszi szépen :) Dede az első sárvédő is megvan csak mikor akép készült akkor még nem volt rajta. A motor 1999-es a km óra számlálja bizony már 30000-et is túllépte de még vígan ketyeg a gép:) A vételárról annyit, hogy elég jó áron kaptam meg:D Am Mezőtúri vagyok
Szép Első sárvédő nincs meg? Mikori, mennyi km van benne és mennyiért vetted? :D Ha nemgond hogy megkérdem :) Ja és jnsz-en belül merre laksz? Énis szolnok megyei vagyok.
Csak pár kép a szeretett TDR-emről :D
Rendszám május 1. után lesz :)
Van önindítóm, keress meg e-mailben.

e-mail: mazas.balazs@windowslive.com
Van önindítóm, keress meg e-mailben.

e-mail: mazas.balazs@windowslive.com
igazán nincsmit
köszi a segítséget :D
hello
ha szétszedted már akor tudod hogy milyen kell bele,elszaladsz a csapágyboltba és minimum veszel bele egy SKF-et vagy valami hasonló jobbfajtát(Y)
vagy akár motorosboltba,vagy yamaha-nál tudsz bele gyárit,de az már húzósabb sztem a közép árkategóriától.

jah,meg vegyél 2db szmieringet is,azt szintén ezen a helyeken
hello tudnál nekem segíteni , egy yamaha tdr 125-öm van és kellene belle 2 főtengely csapágy valami közép árkategóriás