sziasztok! 1994-es 125 tdr-hez küllős kerekűhöz keresek láncot mert az alúkerekesé az rövidebb! illetve hátsó féktárcsát úgy szint küllős kerekűé kellene. köszönöm szépen a segítséget
Sziasztok! Egy kis segítség kéne. Új kuplungbowden kellene nekem TDR125-re de sehol nem találok kimondottan hozzá valót a DT125 kuplungbowdenje jó hozzá? Előre is köszönöm a válaszokat!
HellO!
Eladó 1997-es yamaha deltaboxos váz, blokk (akár bontva is gyúőjtás stb. kitűnő állapotban), tank, ülés, elsőkerék illetve egy két apróság.SOS.! További infó telefonon: 06 30 814 4540
Hali mindenkinek! eladó Yamaha TDR 125ccm motorhoz! §km-eress használva még nem volt! mociban sem volt! Komplett PROX dugatyú! 57,65 dugatyú! enyémbe sajnoss nem volt jóó nem jó a méret! ezért adom el! kibontva nem volt!motorban nem volt! kompletten dugó gyürű.csapszeg,zéger gyürűvel!minden a csomagolásában van!
Akkor még jobb áron tudod majd eladni :) bár most nemtudom mennyire viszik a gépeket...idé lehet lerakom Akorl-ra aztán elkéne adni :/ muszáj fejlődni :D Am nem is vagy annyira messze... 1x láttam Martfű is egy TDR-t de azóta se :/ Én Kungyaluban lakok.
Köszi szépen :) Dede az első sárvédő is megvan csak mikor akép készült akkor még nem volt rajta. A motor 1999-es a km óra számlálja bizony már 30000-et is túllépte de még vígan ketyeg a gép:) A vételárról annyit, hogy elég jó áron kaptam meg:D Am Mezőtúri vagyok
Szép Első sárvédő nincs meg? Mikori, mennyi km van benne és mennyiért vetted? :D Ha nemgond hogy megkérdem :) Ja és jnsz-en belül merre laksz? Énis szolnok megyei vagyok.
hello
ha szétszedted már akor tudod hogy milyen kell bele,elszaladsz a csapágyboltba és minimum veszel bele egy SKF-et vagy valami hasonló jobbfajtát(Y)
vagy akár motorosboltba,vagy yamaha-nál tudsz bele gyárit,de az már húzósabb sztem a közép árkategóriától.
jah,meg vegyél 2db szmieringet is,azt szintén ezen a helyeken
Esetleg valakinél csinálta-e ? 125-ös tdr-em van és a 6. sebességben visszaesik a sebesség hiába húzom a gázt! 5let?
Keresnék tdr hez váltótengely és váltókart!Esetleg hátsó brembo féknyerget!
Köszi
szívócsonk, váltó,kuplung, váltó alkatrészek, blokk öntvény, membrán,hengerfej, oldaldeklik, viz és olaj pumpák, balansztengely, blokkban lévő fogaskerekek, 28as karbik, ha valami érdekel írj, megbeszéljük
Használt de azért jobb mint a semmi. Amúgy én bementem egy nem is nagy motorosboltba és szereztek pár nap alatt kb 4-5 ezerért, vagy így valahogy.
Valakinek nincs kapcsolási rajza tdr 125-öshöz, de olyan kellene amiben olyan a gyujtás mind a tzr 125 ben 4Dl előre is köszi
Üdv
Eladó 1997-es yamaha deltaboxos váz, blokk (akár bontva is gyúőjtás stb. kitűnő állapotban), tank, ülés, elsőkerék illetve egy két apróság.SOS.! További infó telefonon: 06 30 814 4540
S.O.S eladóó! Ára ///22,000///
Akinek kell írjon! póstát állom!üdv.
Rendszám május 1. után lesz :)
e-mail: mazas.balazs@windowslive.com
e-mail: mazas.balazs@windowslive.com
ha szétszedted már akor tudod hogy milyen kell bele,elszaladsz a csapágyboltba és minimum veszel bele egy SKF-et vagy valami hasonló jobbfajtát(Y)
vagy akár motorosboltba,vagy yamaha-nál tudsz bele gyárit,de az már húzósabb sztem a közép árkategóriától.
jah,meg vegyél 2db szmieringet is,azt szintén ezen a helyeken