Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem megvan a tartály okos kis találmány
és még a vázba be is van vezetve a túlfolyója és a váz alján van a másik pöcök amin kifolyik
ha rajta ülsz akkor a bal oldalon a segédvázra van rögzítve az ülés alatt, elvileg gyári helyének meg kell lennie
Srácok, a kiegyenlítő tartályt hova kell felszerelni? Képet valaki esetleg tudna róla küldeni,na meg persze akkor már egy tartály is érdekelne! Előre is köszi!
Cosmo ha olvasod jelentkezz ! itt vagy írtam email is!
fogaskerekek közül jobbról a 2. meg van még? tdr bergó és a kuplungközé való ?
DTR 125-é is jó a TDR-be, mármint km óra spirál
ha barangolsz neten DTR km óra spirál néven, biztos találsz vadi újat jó árban
Oké,Azért köszi...
Jó hozzá,de én csak egyben szeretném eladni! Van itt egy srác akinek van külön spirálja is! Vagy a vaterán beütsz annyit a keresőbe,hogy ---- tdr ---- és már találsz is! Igaz hogy 3 ropi,de ha kell annyiért nem sok! Üdv : Zsolti
Heló engem a km spirál érdekelne....Dt125R-hez jó?1993as....Cserébe esetleg:Kuplung lamella szett, tömítés garn(új),
holnapi nap folyamán igen, mert már sötét van és fürödtem, de igen, tudnék :)
képet tudnál feltölteni a betétről?
Műszerfallal én is tudok szolgálni, csak annyi, hogy itt fordulatszám mérő spirál jár hozzá
Valakit nem érdekelne egy Hibátlan állapotú Műszerfal + km Spirál? Ha igen írjatok és árban megegyezünk!
oda hibátlan minden, a féknyereg is meg a betét is :)
előre, az kimaradt bocsi:)
fékbetét szinte vadi új ( ide oda tologatásnál kopott, de ez nagyon minimális), és a féknyereg is patent, attól függ előre vagy hátra kéne :D
Sajnos nem tudták felrakni rá a műszerfalat a motoromra,mivel én leszedtem a gyári fejidomot,mert nem tetszett! Így nincs szükségem az alkatrészekre! Azért köszönöm a türelmedet és a segítőkészségedet! ÜDV : Zsolti
féknyerget mennyibe tartod?:) kompletten van? betét milyen állapotú?
Van minden alkatrészem, idomokat beleértve TDR-hez, ide kattintva megnézhetitek
olyan fogas kereket keresek ami a berugó és a kuplung közé kell van valakinek esetleg ? elég sürgős lenne !
Hali. Na hogy áll a biznisz? Ha időd engedi csináljuk mert 21-én túla lesz aztán addigra túl szeretnék lenni rajta
Sajnos még nem hoztam haza a motoromat így nem tudom megnézni mi kell nekem! De feltétlen keresni foglak!
TDR Alkatrészek egyben vagy KÜLÖN is :
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Vagy ha csak első kell és Deltaboxos,akkor nekem is van egy! Itt a link :
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...