köszönöm szépen a választ :D akkor megveszem :) az igaz hogy a váltó olaj az 10w 30-as? mert ezt adja meg elvileg a gyári adat, és a gyertya az melyik jobb az NGK BR 9 HS vagy NGK BR 9 ES? köszönöm a válaszokat :)
Szevasztok szombaton lehet hogy veszek egy Tdrt az lenne a kérdés hogy mit nézek meg rajta a legjobban ? 1993 év járat és mire kel oda figyelni?válaszotokra előre is köszi
sziasztok kedves klubtagok! vettem egy Yamaha TDR 125 1994 kiadást és lenne egy olyan kérdésem hogy az 1994-ben gyártott tdr 125-nek a kuplungja meg egyezik-e? mert alkatrészt akarok venni és mindegyik egymással kontabilins szóval ezek változnak vagy nem az 1994-ben kiadottak közül? nem deltaboxosok közül! mert engem igazából a: kuplung lamella, lemez rúgó, spirál rúgó, kuplung dekni tömítés érdekelne. a válaszokat előre is köszönöm :)
Hali Cor-Angar!
Ha még keresel rendszámos TDR-t, fájó szívvel ugyan, de eladnám az enyémet. Képek a reglapomon, e-mail-cím is ott.
Érdeklődést mindenkitől elfogadok.
Máté
sziasztok.uj hiba merült fel a tdr-en! segítség!ha jár a blokk akkor szépen jár világítás nélkül de ha rárakom a világítást akkor mintha elszabadulna valami benne PL: kiegyensúlyozó tengely és a motor járása remegős lesz és rázza az egész blokkot!képen levőről lenne szó!
A régebbieken ígyvan. Tompítottnál és távolságinál is ég mindkét lámpa. ( Enyém is ilyen) Az újabbakon meg tompítottnál a baloldali lámpa ég, ha rákapcsolod a távolságit akkor meg mindkettő. Ha nem így van akkor valaki javítson ki de Én ezt így tudom.
üdv. érdeklődnék h tdr 125ccm-hez kéne nekem 6. fogas kerék párban! és egy szívó csonk a karbi és a henger közé!és a henger oldalán lévő fém kupak! a povernél! nem ott a hol a bowden megy hanem a másik oldalt! ha valakinek vannak ilyenek kérem jelezze!üdv. köszi.
Van egy tdr 125-ös központi telóm meg egy gyári kipufogó dob, és egy pirelli scorpion gumi szinte vacsi uj 100/90/18-as Eladó központi teló 5 ezer, kipudob is 5 ezer, gumi 4 ezer ft
Sziasztok.segitségre lenne szükségem,olyan kérdésem lenne hogy van egy régebbi tdr-Em amin a tompitot is egyszere világit és a reflektor is mind a két fényszoron és én ugy tudom hogy kűlőn kéne világitanija.ha valaki tud valami biztosat mondani azt megköszönném.
Ha még keresel rendszámos TDR-t, fájó szívvel ugyan, de eladnám az enyémet. Képek a reglapomon, e-mail-cím is ott.
Érdeklődést mindenkitől elfogadok.
Máté
Van egy tdr 125-ös központi telóm meg egy gyári kipufogó dob, és egy pirelli scorpion gumi szinte vacsi uj 100/90/18-as Eladó központi teló 5 ezer, kipudob is 5 ezer, gumi 4 ezer ft
és ezen a brembo holmik vannak