Heló mindenki!
Volna 1 TDR-m eladó egyben vagy darabokban alkatrésznek!
Nem deltaboxos !
Érdeklödni sanyi19870528@gmail.com-on
vagy 06-20-48-99-220-as számon!
"még a szarabb állapotút is rohadt drágán adják :S"Igen csak mihez képest(és kinek mi a szar )Különben nagy választék nincs ezekből,és hiába szép és jó akkor is nehéz eladni(szinte 1jó állapotú 125ös drágábban veszik/adják..)
Szia(sztok)Nincs különböző változat,88-92ig ugyanaz mind.Kék/sárga-fekete/sárga.TZR250blokk(franciáknak 240ccm)Ha veszel ne(csak)az árat nézd,és legyél tisztába azzal hogy ritka.(szép/gyári még ritkább) Gyárilag küllős volt csak(18"/17")deltaboxos nincs a 250es ből.
Sziasztok!
Egyre jobban szemezgetek a motorozással! Eddigi nagy kedvencem a Suzuki SV650 volt, de ára, egyszerűsége és sokoldalúsága miatt számomra vonzóbb lett a Yamaha TDR250!
Olvastam róla több cikket és értékelést! Mindenhol nagyából azt írják hogy jól boldogul a közutakon és mellette is! :):):)
Tudna nekem valaki küldeni egy áttekintő táblázatot vagy cikket, linek ahol összevannak szedve a különböző változatok? Mettől meddig gyártották, milyen váltzotatások történtek rajta az évek alatt stb! Amit miatt feljött bennem hogy volt ugye bicikliküllős és alufelnis is, meg mi az hogy deltaboxos?
Melyik az ajánlottab miylen felszereltségek, eltérések vannak, melyek ajánlottabbak?
A Totalcaron olvasott cikk után midnenképpen ragaszkodnék a 250-eshez!
Előre is köszi a válaszokat!
Hello mindenkinek!
Eladó komplett 1997-es Deltaboxos TDR blokk karbival hűtőrendszerrel légszűrővel együtt. Illetve rengeteg TDR alkatrész
Ha érdekel valami írj egy mailt
spyke3500@gmail.com
Hello! megválnék deltaboxos TDR 125-ömtől alkatrészenként, de ha valakit érdekel egyben teljesen mükődőképesen , csak szóljon amíg még nem késő. Ne haragudjhon aki ezelőtt írt, és nem írtam vissza neki de nem voltam itthon sokáig, akit még érdekel valami kérem irjon e-mailt vagy hívjon.
-első felni gumival, komplett tárcsával(új fékbetétekkel),vagy anélkül 25.000/ 10.000
-Hátsó felni gumival, komplett tárcsafék rendszerrel, jó állapotú lánckerékkel, lánccal vagy anélkül 30.000/ 10.000
-Tank, tancsappal, tanksapkával 10.000
-Ülés (szakadás mentes, teljesen jó állapotú 10.000
-Blokk ( pöcc-röff) Komplett hűtővel (tartály, minden) 45.000 , Hűtő nélkül 30.000
-Komplett első villa 8.000 Ha kell sárvédővel mindennel együtt(kerék,tárcsa) 30.000
-műszerfal műszerekkel, spirálokkal 15.000
-Kormány kapcsolókkal, markolatokkal bovdenekkel 15.000
-Első lámpa idommal együtt , vezetékekkel 10.000
-Hátsó lámpa indexekkel,vagy anélkül 10.000 / 5.000
-gyújtáskapcsoló 5.000
-Idomok egyben 30.000 vagy külön-külön megbeszélés szerint
-Hűtőrendszer külön tartállyal mindennel 15.000
-Légszűrő doboz komplett 5.000
-Vágás, lukadás nélküli gyári festett kipufogó hővédő rácsokkal 10.000
-Váz elemek megegyezés szerint.
-Egyéb cuccok ha érdekel keres fel nyugodtan.
Az összes ár irányár ,biztos vagyok benne, hogy meg tudunk egyezni valami jó árban. Ha kell küldöm postán is az alkatrészeket . Zaklassatok bármikor nyugodtan e-mailen vagy telefonon, ha a telefont nem venném fel később próbálkozzatok, emailt mindig nézem.
Az alkatrészek megtekinthetők Nagykanizsán
telefon: 06/30 814-4540
E-mail: spyke3500@gmail.com
Én odáig jutottam h ki tudopm operálni a műszerfalból. a számlapot én is ki akarom cserélni,de többen tanácsolták h nem érdemes. eddig nem volt időm/bátorságom belenyúlni
Volna 1 TDR-m eladó egyben vagy darabokban alkatrésznek!
Nem deltaboxos !
Érdeklödni sanyi19870528@gmail.com-on
vagy 06-20-48-99-220-as számon!