Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek abban, hogy hogyan tudnám szétszedni a yamaha tdr 125 motorom kilóméteróráját, mert számlapot szeretnék benne cserélni. Akinek van tippje kérem írja meg. Előre is köszi!
szevasztok!

Yamaha Tdr 125-öshöz 1998-as keresek:

Hátsó faridomot, komplett hátsólámpát, ha valakinek van kérem jelezze:)
Hythere emberek!

Nem tudja valaki hogy a 125 ös '93-as tdr hez hol tudok blokkvédőt venni, vagy milyen kellhet hozzá?

Üdv: D
szia, cosmo01@freemail.hu az emailem,itt cseréljünk címet, én ajánlott levélként küldöm majd ugy kb 500ból feladom, szerintem add fel te is ugy.
Rendicsek;)
Hol cseréljünk címet?
Hello itt a kép, a repedés az olyan kicsi hogy a képen nem is látszik, a talpánál van,nincs átrepedve!
szia, igen, bocsi, csak nem voltam gép közelben, csinálok ma fotót, még ma felrakom
Hali Cosmo
Akkor érdekel a csere?:)
szevasztok

Van pár Tdr 125-ös alkatrészem eladó, ha érdekel vmi irjatok
Na sikerült leszerelnem a szívócsonkot
Csináltam róla képet:)
Oksi Rendicsek holnapra leszerelem és lefotózom. Jelenleg fentvan a tzr-emen és olyan pöcsül oldalra áll vele karbi és így a légszűrőt nemtudom rátenni. Sajna amikor vettem csak tdr- ét találtam és rá voltam kényszerülve h megvegyem...
hello, ugy gondolod cseréljük el?, felőlem:D csinálj róla te is képet hogy milyen állapotban van énis csinálok.
Hali engem érdekelne.
Esetleg van egy tdr 125 ös szívcsonom 28 as karbihoz cserébe érte:)
Szia,lamelláim már nincsenek, a szivó csonk pedig tzr-é 32es dellorto karbihoz volt,az alján a talpán van repedés, nincs átrepedve, árat igazából nem tok rá mondani, ha érdekel valakit, egy sörér viheti
üdv. érdeklődnék h a kuplung lamelláid menyibe vannak? és h milyen állapotúak? menyiért adodd a szívó csonkott? ami a karbi és a henger között van! 28-as karbiról lenne szó! várom válaszod!üdv.! árat kérek!köszi.
Sziasztok!
Érdeklődnék *98-as (deltaboxos)tdr-hez gyári kormányrúd és váltókar van-e valakinek, illetve mennyibe fájna?

Üdv: Romesz!
Szia, jó a mai 3-4körüli, az adatlapomon lévő számon el tudsz érni, ha majd pontosítani akarsz.
Üdv:Márk
Szia!
Bocs hogy csak most jutok gép elé, de ez van :) Holnap 3-4 körül jó neked? (Kedd) Ha kb reggel 10 ig nem látok itt reakciót, megpróbállak elérni az adatlapodon lévő számon)
szia, okés
Okés, ma este vagy holnap mondok konkrét időpontot, oks?
Szia, szerda, csütörtök, de. nekem nem jó csak olyan 13tól kb mert vizsgázok, a többi időpont jó, én a Győri kapui részen, Gyula utcához közel.
Kedd, szerda, csütörtök környékén. Időpontban meg olyan 11 és este6 között. Még nem tudni pontosan, de nagyjából ez az intervallum szabad. Miskolc melyik részén laksz?
Szia, nekem tökéletes, mikor érsz rá?
Okés. SZtem jövőhéten ha jó neked meg is ejthetjük :)
Szia, enmailben is küldhetem, de ide is felrakom őket, figy, nem új gumi, de nincs repedezve, futófelület bőven van rajta, árban 4ér adom, látom miskolci vagy, gyere el nézd meg;)