Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Nem tudja esetleg valaki véletlenül, hogy amit árulnak rotax blokkra vagy nsr-re 160as polini hengert az feltehető-e yamaha tdr 125-re? 1999es évjárat.
hello, elől oan 120as szokott lenni rajta, lehet felmegy a 130is nem tom, hátul volt nekem 150es az még rámegy.
Arra gondolok ahova a gumnak pereme felfekszik! A két tárcsa még sem kell hozzá,bocs, de a két felni biztosra érdekel!
Helló! Rendben, ennek örülök... Mettől meddig lehet gumit tenni rá( szélesség)?
Hello!
nem, nincs ilyen gondja
Igen! Komolyan érdekel! A kerékben a csapágyak nem lógnak?
Hello!
értelek, akkor a 2 felni+ a 2 tárcsa az 30ezer. ha komolyan érdekel akkor félreteszem neked,mert nekem is jobb ugy ha egyben megy el mintha külön. De akkor biztos hogy érdekel?
Helló! Érdekelne akkor a felni tárcsákkal együtt, gumi nem kell! Csak az a baj hogy most végeztem ennek a drága motornak a felújításával, és csak a decemberi hónapban tudom megvenni!
Hello 10ezer/per db gumi nélkül, +70%os pirelli gumi 5ér van hozzá, első hátsó tárcsa is van 5ezer/db áron.
Üdv:Márk
Az első felnihez nincs meg a tárcsa?
Engem érdekelne a két felni... Hogyér adod?:D
Hali! Olyat szeretnék csinálni a motorral hogy ventilátor rásegítést tenni a hütőre. Nem tudtok nekem olyan hőgombát ami kapcsolja ventilátorokat autoamat? Előre is köszönöm!
Sziasztok! Lenne nekem is két szervizes kérdésem!:) Az egyik: megyek motorral esőben, és egy idő után beleasul a motor, nem pörög fel, szikra meg szinte semmi! Vagyis valahol, beázhat, de csak esőben van ilyen gondom! A másik kérdésem meg hogy miért nem pörög a motorom 9500-nál többet? Ha valakinek lenne ötlete, nagyon megköszönném!
Szia, nincsen sajnos,mert meg volt repedve, kidobtam...
Szeva! Nekem jó állapotú szívócsonk kellene nagyon. Az van ?
Nem én vágtam meg én már igy vettem de szentem műanyagossal meg tudod csináltatni, ha meg jelölöd neki h hol vágja le tuti faszán le tudják vágni! De otthon is szépen meg lehet csinálni!
hahó fiúk-lányok!
Ha kell valakinek bontott motorikus cucc az szóljon, szinte minden van, ezen kiívül cdi elektronika, power motor, gyujtás alaplap, brembo kerekek, gumik külön is eladók.
Zaklassatok nyugodtan!
Ez is nagyon fasza! az oldalidomot mivel vágtad meg?
oldalidomot meg meg kell vágni ! nekem is hasonlóan van űt alakítva ha gondolod nézd meg! Ha kell ak csin részletesebb képeketróla!
köszi szépen a parilla nagyon bejön szerintem rendelem a kiegészítőket, és ha eladóak lesznek amit levettem, majd szólok
Fejidom,sárvédő parilla.hu-n van olcsón! Forgalmazott termékekre katt és ott keresgess baloldalt(cemoto kiegészítők)! Universalmotor.hu-n is vannak stb stb...
Hello! Tanácsra lenne szügségem . Van egy 91 es TDR em, papírok nélkül, (falusi vagyok) így inkább terepen használom a gépet mint úton. Átszeretném alakítani a motort úgy ahogyan a képen van, de nem tudom honnan lehetne sárvégőt, fejidomot, oldalidomomot..... szerezni. Ha valaki csinált már ilyet, vagy tud segíteni az légyszives írjon, mert már nagyon rég óta rágódom az ügyön, de még senkisem adott tanácsot. :( előre is köszi!
Igen,elvileg indulnia kellene,de mégsem akarózik neki.Elméletileg minden minden adott,hogy induljon.10bar a kompresszió,szikra van, több gyertyát is kipróbáltam,benzin is van,mert ha indítózás után kiveszem a gyertyát,akkor benzines.Tehát egyelőre patt helyzet van.De nem adom fel,tovább próbálkozom.
Máskor is!
Én most raktam össze egyet darabokból.....szikra van ,benzin van....power jelen....akkor indulnia kell.....
Ha valakinek van jó állapotú szívócsonkja '93-as csővázas TDR-hez,az jelezze kérem.Köszönöm.