Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gumikről képet küldenél nekem a kiszelyk@gmail.com címre? Érdekelnének
Sziasztok !
yamaha tdr125 bontásból megmaradt alkatrészeim vannak ha érdekel valakit !
üres váz:5000.-,tank:5000.-,fejidom:3500.-,tank melletti idomok:3500.-/db,faridom javított:1500.-,ülés alatti idom:2500.-/db,komplett műszerfal:6000.-,power motor:4000.-,központi teló:4000.-,akksi tartó:1500.-,első teleszkóp:6000.-/pár,duda:1000.-,lengővilla:5000.-,komplett elsőfék tárcsa nélkül:5000.-,stb. !
érdeklődni: 0620-223-35-59
sziasztok,nem tudja véletlen valaki 93-as tdr első teló szimering méretét?
Persze hogy, megvan...csak nem eladó. Bocs. Csak azért raktam fel mert valakinek segítség kellett vagy nemtudom. Alkatrészes hírdetés kicsit lejjebb van asszem.
Bontott motorikus, elektronikus cuccok eladóak, ha valakit érdekel.
Ezen kívül van egy pár 17es utcai gumim, használtak, 60-70%osak, 4e a pár.(Pirelli dragon)
Hátso sárvedo meg megvan ?mien aron ?
Helló! Kellene nekem 1991es évjáratú Yamaha Tdr 125höz (nem deltás) szívocsonk! Aki tud mondani valamit hogy hol lehetne találni az legyen szíves segítsen!
power is elvolt fordítva, és nekem a kiput súgták még
Nem tudom jó ötlet-e szétvágni.
Biztos hogy a kipufban van a fojtás?
Minden más lehetőséget kizártatok már?
Nekem is gondom volt, van vele .
A DT-fórumban lehet többet tudnak mondani!
Én is onnan kaptam tanácsokat.
Helló

Van most nálam egy Yamaha Tdr 125-ös 1998-as, és azt szeretném kérdezni h ennek a kipufogójában merre , melyik részen vannak a folytások? mert szétszeretném vágni, kiszedni és awival újrahegeszteni

köszi
Hát szóval sajna rossz híreim vannak :(
Utána néztem milyen állapotúk vannak.
Elvileg még 2 db-nak kéne lenni, gyakorlatilag mindent feltúrtam, és csak 1 van meg. Nem kizárt hogy eladtam, és nem emlékszem rá.
Na mindenesetre az az egy ami van, az kb 2ft-ot nem ér, szét van repedve, és konkrétan át is van repedve... :(
úgyhogy képet sem csináltam róla, mert nagyon szar.
Sajnálom hogy nem tudtam segíteni :(
Ezt amúgy nagyon keresik, elég keresett dolog, kb mint a henger :D
Ilyen téren elég rossz tapasztalataim vannak a TDR-el, alattam 2 beállt már, rendesen félek menni velük :D
Rendben, a holnapi nap folyamán utána járok, megkeresem, és rakom is fel a képeket!
Folyik az orrom,könnyes a szemem a kipufogo füstje csipi a seggem.Yosimura dobombol szívok egy picit,mennyei érzés bebasztam kicsit!Lancsprymből fujok a hajamra,Berikes cuccomba megyek a buliba.Huzom a gázt,iszom a pezsgőt,így kívánok minden motorosnak BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!
Az mit tesz hogy nem 100%os? Az enyémnél biztosan jobb állapotban van. Ha töltesz fel képet akkor megköszönném!
Hali.
Sajna 100%-os szívócsonkom már nincs.
Ha esetleg olyan is érdekel ami nem tökéletes, akkor kérlek jelezd, és megpróbálom holnap előkeríteni, és akkor természetesen képet is mutatok róla...
Ami jó volt azt már elvitték, TZR-hez van, de az nem olyan mint a TDR-en. Valamint honda nsr-hez is van, de annak megint kicsit más.
Várom a visszajelzésed.
Köszönöm, Hali :)
Hello engem szívócsonk érdekelne 91es nem deltaboxos tdrhez, tudnál feltenni róla képet? Elöre is köszönöm!
Szia, ez a szívócsonk, nem okés, sajnos, az aljánál meg van repedve, a többi ami jó volt, azt meg eladtam már.
Üdv:Márk
Én is hallottam már olyanról hogy a power szelep fordítva van bekötve! De ez az én esetemben nem ilyen egyszerű.
Hello! A szívocsonkról tudnál nekem feltölteni pár képet? Mert az enyém elég ganyé állapotban van... Elöre is köszi!
Reggelt.A deltabox vázasnál lehet elektronika és vagy power szelep "fojtás"elvileg..
Akkor ott a karbival lesz a gond. Állt a gyárinak 150 körül szokott lenni, de sztem sok lesz az anyag. Gyartyaképet nézz, bár ilyen hidegben nehéz...
Jah és a légszűrő nem rég lett cserélve.
Helló!
A gyertya jó.
Mi is arra jöttünk rá hogy vagy kevés a benzin vagy sok.
Egyenlőre nem volt időm szétszedni a karbit.De ha minden igaz akkor most hétvégén hozzálátok. Nem hajt a tatár(még messze van a szezon)
Ez nem tiltás. A 2T-ben nincs tiltás, bizonyos fordulaton önmagát folytja. Valószínűleg sok lesz a benzin, rakj bele kisebb főfúvókát, vagy esetleg takarítsd ki a légszűrőt (ha nem tudsz könnyen szerezni kisebb főfúvókát, akkor vedd ki a légszűrőt, és egy tesztkör erejéig nézd meg úgy)
Gyertya? Bele való gyertya van benne?