Sziasztok!
Van 5 db tdr-em, ezek alkatrészei közül bármi eladó!
Bárkinek bármi kell keresen bátran!
Árakkal nem terhelném az oldalt, pár képet azért rakok fel.
Amire biztos sokan kapnátok, az a henger szett. Na ilyenem nincs! Mind az 5 motor hengerhibás! Hengerem van épségben fúrható, de dugó/gyűrű az nincs hozzá...
Ha valakinek kell valami, vagy mailben: csehtotyi@freemail.hu
vagy telefonon: 0670 426 4633
elértek.
Sziasztok, és kellemes ünnepeket mindenkinek! :)
Hello! megválnék deltaboxos TDR 125-ömtől alkatrészenként, de ha valakit érdekel egyben teljesen mükődőképesen , csak szóljon amíg még nem késő.
-első felni gumival, komplett tárcsával(új fékbetétekkel),vagy anélkül 25.000/ 10.000
-Hátsó felni gumival, komplett tárcsafék rendszerrel, jó állapotú lánckerékkel, lánccal vagy anélkül 30.000/ 10.000
-Tank, tancsappal, tanksapkával 10.000
-Ülés (szakadás mentes, teljesen jó állapotú 10.000
-Blokk ( pöcc-röff) Komplett hűtővel (tartály, minden) 45.000 , Hűtő nélkül 30.000
-Komplett első villa 8.000 Ha kell sárvédővel mindennel együtt(kerék,tárcsa) 30.000
-műszerfal műszerekkel, spirálokkal 15.000
-Kormány kapcsolókkal, markolatokkal bovdenekkel 15.000
-Első lámpa idommal együtt , vezetékekkel 10.000
-Hátsó lámpa indexekkel,vagy anélkül 10.000 / 5.000
-gyújtáskapcsoló 5.000
-Idomok egyben 30.000 vagy külön-külön megbeszélés szerint
-Hűtőrendszer külön tartállyal mindennel 15.000
-Légszűrő doboz komplett 5.000
-Vágás, lukadás nélküli gyári festett kipufogó hővédő rácsokkal 10.000
-Váz elemek megegyezés szerint.
-Egyéb cuccok ha érdekel keres fel nyugodtan.
Az összes ár irányár ,biztos vagyok benne, hogy meg tudunk egyezni valami jó árban. Ha kell küldöm postán is az alkatrészeket . Zaklassatok bármikor nyugodtan e-mailen vagy telefonon, ha a telefont nem venném fel később próbálkozzatok, emailt mindig nézem.
Az alkatrészek megtekinthetők Nagykanizsán
telefon: 06/30 814-4540
E-mail: spyke3500@gmail.com
sziasztok
deltaboxos tdr125-t szeretnék venni de nem tudom hogy különböző motorokkal gyártották ezeket vagy a gyengébbekben csak fojtás van?
aki tud segítsen thanx
Megnéztem, a kipufban nem lehet fojtás (levettem és úgy mentem, így is "letiltott" 6-6500-as fordulaton). Valami ötlet, hogy hol lehet a tiltás és hogyan lehet kiiktatni?
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem h nincs valakinek yamaha dt-hez lánc vezető ami a lengővilla első részén van mert elszakadt a láncom és azt is eltörte ! előre is kösz
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a *98-ban gyártott deltaboxos típusban hol van fojtás(hol lehet) ?
Kipufogóban vagy inkább valami elektronikus? És ezt itthon is ki lehet szedni vagy valamilyen szervizbe, szerelőhöz kell elvinni?
Sajna így csak 90 a vége
Előre is köszönöm a válaszokat.
Hello! na.. a kérdeésem az lenne, hogy a TDR -t (1994 -es) nehéz egykerékre állítani? Még nem próbáltam, sztem nem is tudnám, de AKINEK VAN TAPASZTALATA az megoszthatná velem Most gyárilag a "legerőssebb", ezt úgy akarom mondani, hogy elöl 13 (legkisebb), hátul 57 (legnagyobb) fogas fogaskerék van rajta. Most a télem akarom megcsinálni erősebbre (hátulra nagyobb fogaskerék) és endurosabbra :D
A 250-es YZ-hez való a TDR-re? Rögzíteni hogy lehet? Hűtőbe nem ér bele? ha csak a sárvédőt veszem meg, akkor is tudom rögzíteni? Köszi
Van 5 db tdr-em, ezek alkatrészei közül bármi eladó!
Bárkinek bármi kell keresen bátran!
Árakkal nem terhelném az oldalt, pár képet azért rakok fel.
Amire biztos sokan kapnátok, az a henger szett. Na ilyenem nincs! Mind az 5 motor hengerhibás! Hengerem van épségben fúrható, de dugó/gyűrű az nincs hozzá...
Ha valakinek kell valami, vagy mailben: csehtotyi@freemail.hu
vagy telefonon: 0670 426 4633
elértek.
Sziasztok, és kellemes ünnepeket mindenkinek! :)
Engem érdekelne a henger. Küldj árat és képet. köszi!
mail.: mazas.balazs@windowslive.com
Árat megbeszéljük privibe
Tel: 30/814 4540
Illetve hova valósi vagy?
Köszi, Üdv:Márk
-első felni gumival, komplett tárcsával(új fékbetétekkel),vagy anélkül 25.000/ 10.000
-Hátsó felni gumival, komplett tárcsafék rendszerrel, jó állapotú lánckerékkel, lánccal vagy anélkül 30.000/ 10.000
-Tank, tancsappal, tanksapkával 10.000
-Ülés (szakadás mentes, teljesen jó állapotú 10.000
-Blokk ( pöcc-röff) Komplett hűtővel (tartály, minden) 45.000 , Hűtő nélkül 30.000
-Komplett első villa 8.000 Ha kell sárvédővel mindennel együtt(kerék,tárcsa) 30.000
-műszerfal műszerekkel, spirálokkal 15.000
-Kormány kapcsolókkal, markolatokkal bovdenekkel 15.000
-Első lámpa idommal együtt , vezetékekkel 10.000
-Hátsó lámpa indexekkel,vagy anélkül 10.000 / 5.000
-gyújtáskapcsoló 5.000
-Idomok egyben 30.000 vagy külön-külön megbeszélés szerint
-Hűtőrendszer külön tartállyal mindennel 15.000
-Légszűrő doboz komplett 5.000
-Vágás, lukadás nélküli gyári festett kipufogó hővédő rácsokkal 10.000
-Váz elemek megegyezés szerint.
-Egyéb cuccok ha érdekel keres fel nyugodtan.
Az összes ár irányár ,biztos vagyok benne, hogy meg tudunk egyezni valami jó árban. Ha kell küldöm postán is az alkatrészeket . Zaklassatok bármikor nyugodtan e-mailen vagy telefonon, ha a telefont nem venném fel később próbálkozzatok, emailt mindig nézem.
Az alkatrészek megtekinthetők Nagykanizsán
telefon: 06/30 814-4540
deltaboxos tdr125-t szeretnék venni de nem tudom hogy különböző motorokkal gyártották ezeket vagy a gyengébbekben csak fojtás van?
aki tud segítsen thanx
Lenne egy olyan kérdésem h nincs valakinek yamaha dt-hez lánc vezető ami a lengővilla első részén van mert elszakadt a láncom és azt is eltörte ! előre is kösz
Lenne egy olyan kérdésem hogy a *98-ban gyártott deltaboxos típusban hol van fojtás(hol lehet) ?
Kipufogóban vagy inkább valami elektronikus? És ezt itthon is ki lehet szedni vagy valamilyen szervizbe, szerelőhöz kell elvinni?
Sajna így csak 90 a vége
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv:Márk